Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 178. (Read 4354476 times)

full member
Activity: 546
Merit: 106
January 03, 2018, 10:04:30 AM
Як що робити, знайти друга чи родича в якого є, попросити створити акаунт і ним користуватись. Все ж просто.
Це дуже погана ідея, навіть не буду пояснювати чому.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
January 03, 2018, 04:57:08 AM
Як що робити, знайти друга чи родича в якого є, попросити створити акаунт і ним користуватись. Все ж просто.
Або торгувати на тих біржах де немає верифікації
Підскажіть такі біржі  Grin
В мене вдалося тільки на Cryptopia пройти верифікацію нормально. Всі інші не відповідають місяцями або просто відмовляють.
Доречі, на кацапській Livecoin без верифікації (ввели фото) не стрьомно торгувати?
sr. member
Activity: 1988
Merit: 350
January 03, 2018, 04:51:17 AM
Або торгувати на тих біржах де немає верифікації
full member
Activity: 546
January 03, 2018, 04:36:23 AM
Я вериф. за допомогою пластикового водiйського посвiдчення. 1 хвилина для заповнення форми та 10, щоб зробити норм селфi )))
Це, звичайно, добре. Але що робити, коли немає ні водійського посвідчення, ні закордонного паспорта? Ото ж бо й воно. Smiley
EEM
member
Activity: 194
Merit: 32
January 03, 2018, 03:01:34 AM
Я вериф. за допомогою пластикового водiйського посвiдчення. 1 хвилина для заповнення форми та 10, щоб зробити норм селфi )))
full member
Activity: 318
January 02, 2018, 05:11:10 PM
Біржа Poloniex введе обов'язкову верифікацію для власників legacy-акаунтів

Популярна криптовалютна біржа Poloniex повідомила, що незабаром усім власникам існуючих legacy-акаунтів доведеться пройти обов'язкову верифікацію для дотримання правил KYC (знай свого клієнта).

Очікується, що дана вимога набуде чинності в першому кварталі 2018 року, проте, біржа закликає користувачів вже зараз почати цей процес, щоб уникнути можливих зупинок при трейдингу на платформі.

Читати далі: Біржа Poloniex введе обов'язкову верифікацію для власників legacy-акаунтів
Пруф є?
Стаття літає по якихось лівих ресурсах, при тому на твіттері і самій біржі ні вухом ні рилом.

Ось вам пруф: https://poloniex.com/press-releases/2017.12.27-Notice-to-legacy-account-holders/
Ага, бачу, в даний розділ не дивився, значить будем потім верифікуватися або свалювати з поло хоча, мені здається, така тенденція почнеться й на інших біржах - діло часу.
sr. member
Activity: 463
Merit: 250
January 02, 2018, 01:00:37 PM
Localbitcoincash.org планує запустити "no fees shapeshifting / changelly" BCH торгівлю

Нова peer-to-peer торгова платформа, що фокусується на торгівлі bitcoin cash (BCH) під назвою Localbitcoincash.org (LBCH), стає все більш популярною серед крипто-ентузіастів у всьому світі. Користувачі з США, Венесуели, Сінгапуру, Австралії, Норвегії, Філіппін і т. д. продають bitcoin cash від 0,01 до 20 BCH за угоду. Веб-сайт повністю відрізняється від того, яким він був під час запуску, і інтерфейс працює більш плавно. Реєстрація та взаємодія з платформою займає всього кілька хвилин.

http://gesellberg.com/localbitcoincash-org-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d1%83%d1%94-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b8-no-fees-shapeshifting-changelly-bch-%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b3%d1%96%d0%b2%d0%bb/
member
Activity: 106
Merit: 23
January 02, 2018, 06:53:51 AM
Чи стане Lightning Network відповіддю Bitcoin на низькі комісії альткойнів?

На початку грудня 2017 року, коли основна увага Bitcoin-спільноти була прикута до стрімкого зростання ціни криптовалюти, багато хто  пропустив новини про те, що команди ACINQ, Blockstream і Lightning Labs домоглися сумісності своїх імплементацій Lightning Network, а сам протокол оновлений до версії 1.0.

В ході тестування роботи протоколу була здійснена мікротранзакція на суму 0.015 mBTC (0.00001500 BTC) між нодами Blockstream C-Lightning і онлайн-кав'ярнею ACINQ Starblocks, що продає напій «блокачіно». Друга транзакція розблокувала пост в блозі на контент-платформі Yalls. В процесі був задіяний гаманець ACINQ Eclair, за допомогою якого через C-Lightning в Yalls була відправлена невелика комісія.

Читати далі: Чи стане Lightning Network відповіддю Bitcoin на низькі комісії альткойнів?
sr. member
January 02, 2018, 03:19:12 AM
Вітаю всіх з Новим Роком!
Щодо Полоніекс - то не користувався, не підкажу.

Ось ще цікава новина)

Хакери КНДР зламують комп'ютери для майнінгу криптовалют
https://steemit.com/ukrainian/@flodner/khakeri-kndr-zlamuyut-komp-yuteri-dlya-mainingu-kriptovalyut
jr. member
Activity: 33
Merit: 1
January 02, 2018, 03:12:00 AM
Насамперед всіх вітаю з Новим роком. 
На рахунок біржі Полоніекс,  я три рази пробував пройти верифікацію,  постійно отримаю відмову.  Один раз по внутрішньому паспорту ще на початку літі,  нещодавно фотографувався із загран паспортом, знову не верифікували.  Хоча в мене невеликі суми там крутяться,  яке все одно відчуваю дискомфорт.  Може хто поділиться досвідом як правильно пройти верифікацію.   
member
Activity: 106
Merit: 23
January 01, 2018, 05:08:27 PM

Популярна криптовалютна біржа Poloniex повідомила, що незабаром усім власникам існуючих legacy-акаунтів доведеться пройти обов'язкову верифікацію для дотримання правил KYC (знай свого клієнта).

Очікується, що дана вимога набуде чинності в першому кварталі 2018 року, проте, біржа закликає користувачів вже зараз почати цей процес, щоб уникнути можливих зупинок при трейдингу на платформі.

Читати далі: Біржа Poloniex введе обов'язкову верифікацію для власників legacy-акаунтів
Пруф є?
Стаття літає по якихось лівих ресурсах, при тому на твіттері і самій біржі ні вухом ні рилом.

Ось вам пруф: https://poloniex.com/press-releases/2017.12.27-Notice-to-legacy-account-holders/
full member
Activity: 318
January 01, 2018, 01:40:52 PM

Пруф є?
sr. member
Activity: 463
Merit: 250
January 01, 2018, 11:28:43 AM
Ripple конкурує з гігантами Blockchain

На цьому тижні Ripple (XRP) зробив серйозний прорив, оскільки значення токена протоколу зросло по експоненті за останні кілька місяців. Мережа Ripple і її материнська компанія, Ripple Labs, вважають себе мережею грошових переказів «все-в-одному» і одночасно валютою. Протокол називається валовою системою розрахунків в реальному часі (RTGS), яка діє як розподілена книга між мережею вузлів.

http://gesellberg.com/ripple-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%83%d1%94-%d0%b7-%d0%b3%d1%96%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bc%d0%b8-blockchain/
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
January 01, 2018, 10:57:29 AM
Керівника ЕХМО відпустили після сплати ним викупу в $1 млн в біткойнах

Зі слів заступника внутрішніх справ Антона Геращенка відомо, що Павло Лернер заплатив близько $1 млн в біткойнах своїм викрадачам, після чого його відпустили в шоковому стані, - сказано у повідомленні Financial Times...

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1567-ker%D1%96vnika-ehmo-v%D1%96dpustili-p%D1%96slya-splati-nim-vikupu-v-$1-mln-v-b%D1%96tkojnah

sr. member
January 01, 2018, 04:51:24 AM
Ну я завантажив, але нічого там особливого, нічого оригінального не бачу
Це все зроблено з метою реферальних посилань, але на Бінанс та інших біржах я і так зареєстрований, якщо плануєте реєструватись - можу своїх реферальних посилань накидати))
EEM
member
Activity: 194
Merit: 32
January 01, 2018, 03:48:42 AM
Хость завантажував iнструкцiю вiд SoniaBlack?
sr. member
December 31, 2017, 05:36:15 PM
Спам теж вдосконалюється, стає розумнішим, також гугл транслейт чи які вони там перекладачі використовують - теж стають кращими))
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
December 31, 2017, 03:37:11 PM
Здравствуйте!!

Прошу пана до гіляки  Grin

А я посол України в ООН. Це я до того, що не вірю в написане. В кращому випадку ви посол в Спілці професійних рефоводів України.
copper member
Activity: 224
Merit: 0
December 31, 2017, 03:19:39 PM
BTCPrimedice - кращий ігровий сайт Bitcoin! 21 мільярд ставок, 112 + джекпоти BTC!BTC

Здравствуйте!!

Я - посол України в Адміністрації.

За чотири роки онлайнового доступу сайт має більше 2 мільярдів рахунків, 21 мільярд ставок і багато бітних монет кожен день. Довірся мені.
Безкоштовні змішувачі перевіряють ваш сайт кожні три хвилини і починають створювати свій власний банк.
Безпосередній відхід, бюрократія не потребує конкуренції!

На що ти чекаєш? Бери з нами!

https://primedice.com/?c=EnterUkranian
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
December 31, 2017, 01:09:36 PM
У Amazon або Facebook в 2018 році з'явиться свій банк
Експерти з світової фінтех-спільноти підготували прогнози для індустрії на 2018 рік, пише Fortune. Прогнози стосуються електронних платежів, управління активами та інших технологій у сфері фінансових послуг. Так, у 2018 році широке поширення отримають сервіси управління платежами голосом через Alexa або Siri, а в Facebook або Amazon може з’явитися власний банк

https://news.finance.ua/ua/news/-/416722/u-amazon-abo-facebook-v-2018-rotsi-zyavytsya-svij-bank
Jump to: