Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 202. (Read 4176497 times)

newbie
Activity: 13
Merit: 0
November 05, 2017, 04:08:06 PM
Народ. Тут недавно был пост о wcx.
Так его удалили, как и мой комментарий.
Типа off-topic.
WTF?
legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
November 05, 2017, 01:19:09 PM
Я новачок не підскажете з чого мені почати  Huh

Ну для початку не дублюй повідомлення.

А решта все фігня, просто читати, читати і читати:

і звісно цей форум. Удачі.
newbie
Activity: 2
November 05, 2017, 01:06:10 PM
Я новачок не підскажете з чого мені почати  Huh
newbie
Activity: 2
November 05, 2017, 12:59:12 PM
Я новачок хочу більше дізнатися про крипто валюти з чого мені почати
Буду вдячний за любу інформацію   Smiley
member
Activity: 106
Merit: 23
November 05, 2017, 07:34:54 AM
Запуск міні-ферми з використанням Scrypt USB ASIC-майнерів FutureBit Moonlander 2: USB 3.0 HUB Sipolar A-223

Цим матеріалом ми відкриваємо серію постів, присвячених побудові міні-ферми для видобутку криптовалюти з використанням алгоритму майнінгу Scrypt. Використовуючи даний алгоритм можна видобувати такі криптовалюти, як Litecoin (LTC), Mooncoin (MOON), GameCredits (GAME), Auroracoin (AUR) та інші.

Ми вирішили провести експеримент та збудувати ферму для майнінгу, використовуючи USB ASIC-майнери FutureBit Moonlander 2.

Читати далі...
member
Activity: 336
Merit: 10
November 05, 2017, 06:50:42 AM
Торгівля через біткоін набирає обертів в Україні
В Україні все більшої популярності набуває криптовалюта Bitcoin. Журналісти "Сегодня" з'ясували, де приймають платежі в біткоінах, і які послуги можна купити

http://businessua.com/finance/39479torgivlya-cherez-bitkoin-nabirae-obertiv-v-ukraini.html
Что-то в статье ни одного такого места, где принимают битки, я не нашел - так ни о чем статья)
member
Activity: 336
November 05, 2017, 06:49:34 AM
На Waves, ІМХО, скаммер на скаммері і скаммером поганяє. Чи може я пропустив якісь реальні проекти що були, або є на Waves?

Насправді мені Waves не дуже подобається. За кілька баксів кожен може випустити токени.
Якщо брати технолоічні стартапи які хочуть будувати свій бізнес на блокчейні, то вони зобов'язані зрозуміти смартконтракти та інші Solidity  Smiley
Але якщо я хочу зібрати гроші на мережу кафе гуцульської кухні і приймати токени, то й Waves згодиться

PS Я приймав участь лише у баунті anryze.com.
Смартконтракт на эфире запустить стандартный - тоже много ума не надо - уже и конструкторы есть даже - и тоже за несколько баксов - вжух - и у тебя есть своя монета на эфире))
member
Activity: 74
November 05, 2017, 05:48:18 AM
На Waves, ІМХО, скаммер на скаммері і скаммером поганяє. Чи може я пропустив якісь реальні проекти що були, або є на Waves?

Насправді мені Waves не дуже подобається. За кілька баксів кожен може випустити токени.
Якщо брати технолоічні стартапи які хочуть будувати свій бізнес на блокчейні, то вони зобов'язані зрозуміти смартконтракти та інші Solidity  Smiley
Але якщо я хочу зібрати гроші на мережу кафе гуцульської кухні і приймати токени, то й Waves згодиться

PS Я приймав участь лише у баунті anryze.com.
member
Activity: 171
Merit: 12
November 04, 2017, 09:34:06 PM
Привіт! Smiley
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
November 04, 2017, 06:45:26 PM
Торгівля через біткоін набирає обертів в Україні
В Україні все більшої популярності набуває криптовалюта Bitcoin. Журналісти "Сегодня" з'ясували, де приймають платежі в біткоінах, і які послуги можна купити

http://businessua.com/finance/39479torgivlya-cherez-bitkoin-nabirae-obertiv-v-ukraini.html
sr. member
November 04, 2017, 06:21:10 PM
А ось може вже й не дуже актуально, та все жцікаво:

Зроби сам (DIY) - Посібник по запуску ICO (Initial Coin Offering) - первинне розміщення монет

http://www.cryptoexplorer.net/203-posibnyk-po-zapusku-ico-initial-coin-offering-pervynne-rozmischennya-monet.html

Чому тільки ETC та ETH?
Зараз багато хто користується Waves для ІКО

Є там проекти, які працюють але в основному вони і на інших торгових площадках находяться і можна провірити, які токени є реальними просто біля них є зелені відмітки які означають що токен настоящий
full member
Activity: 280
Merit: 104
November 04, 2017, 05:42:39 PM
Верховна Рада України зареєструвала законопроект про звільнення криптовалютних доходів від оподаткування

Глава Комітету з питань податкової та митної політики парламенту України Ніна Южаніна представила парламенту законопроект про внесення змін до податкових кодексів країни щодо криптовалют і їх деривативів. Цей законопроект називається законопроектом № 7246 і був представлений 30 жовтня.

http://gesellberg.com/%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%85%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b0-%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%97%d0%bd%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d1%80%d0%b5%d1%94%d1%81%d1%82%d1%80%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d0%b0/
Но в Украине и налог нету
sr. member
Activity: 396
November 04, 2017, 04:37:11 PM

Зроби сам (DIY) - Посібник по запуску ICO (Initial Coin Offering) - первинне розміщення монет

http://www.cryptoexplorer.net/203-posibnyk-po-zapusku-ico-initial-coin-offering-pervynne-rozmischennya-monet.html

Чому тільки ETC та ETH?

member
Activity: 74
November 04, 2017, 04:17:58 PM

Чому тільки ETC та ETH?
sr. member
November 04, 2017, 03:22:23 PM
Чи зможуть криптовалюти замінити в Україні гривню - експерт
Перспективи легалізації криптовалют в Україні туманні, вона більше схожа на товар, ніж на засіб платежу. Тому гривні, як єдиному законному засобу розрахунку в Україні, нічого не загрожує.

https://news.finance.ua/ua/news/-/413917/chy-zmozhut-kryptovalyuty-zaminyty-v-ukrayini-gryvnyu-ekspert
sr. member
Activity: 463
Merit: 250
November 04, 2017, 11:13:11 AM
Blockchain оголошує про плани Segwit2x

Blockchain є одним з найстаріших провайдерів біткоін гаманців в галузі, обслуговуючи понад 18 мільйонів гаманців. На цьому тижні компанія оголосила про свої плани на майбутній форк Segwit2x. Після того, як буде досягнуто блок 494784, компанія вирішила, що вона буде слідувати ланцюжку з найбільшою складністю.

http://gesellberg.com/blockchain-%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%88%d1%83%d1%94-%d0%bf%d1%80%d0%be-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b8-segwit2x/
member
Activity: 106
Merit: 23
November 04, 2017, 07:02:12 AM
[AIRDROP] Logarithm роздає 555 LGR

Проект Logarithm - "математичний" блокчейн-стартап, який розробляє власний блокчейн. Яким чином він буде "математичним" - наразі невідомо. WhitePaper і дорожня мапа знаходяться в стадії розробки.

Для отримання роздачі від вас буде потрібна тільки адреса Ethereum-гаманця і адреса електронної пошти. Не використовуйте адресу з криптовалютних бірж! Якщо у вас немає локального Ethereum-гаманця, то створити його ви можете на сайті MyEtherWallet.

Читати далі...
sr. member
November 04, 2017, 05:43:52 AM
Блокчейн-платформа INS зробить продукти на 30% дешевшими
Найбільші виробники продуктів і побутової хімії уклали угоду з компанією INS про запуск тестових продажів через нову цифрову платформу. Вона забезпечує модель, при якій люди зможуть купувати продукти безпосередньо у виробників – на 30% дешевше, ніж у супермаркетах, пише Netimperative

https://news.finance.ua/ua/news/-/413953/blokchejn-platforma-ins-zrobyt-produkty-na-30-deshevshymy
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
November 04, 2017, 04:26:28 AM
Виконавчий директор однієї з найбільших китайських бірж BTCC, яка під тиском влади закрилася на території материкового Китаю,  Боббі Лі (Bobby Lee), зазначив, що не думає, що його країна в даний час має якісь плани, щодо пом’якшення своєї недружньої позиції до внутрішніх біткойн-бірж, при цьому він заявив, що не має наміру скасувати свою підтримку суперечливого хард форку SegWit2x, який запланований на цей місяць.

Лі зробив ці заяви під час сесії на Reddit Ask Me Anything (AMA) (питай мене про що завгодно), проведеної BitcoinMarkets. Хоча під час AMA було порушено ряд тем, переважна більшість питань стосувалися SegWit2x і майбутнього біткойна в Китаї.

Головною темою обговорення був хард форк SegWit2x, який повинен бути приведений в дію відповідно до Нью-Йоркської угоди (NYA) і має бути реалізований  приблизно через два тижні. Компанія BTCC, яка відома завдяки своїй біткойн-біржі і майнінговому пулу, є підписантом NYA і багато користувачів хотіли дізнатися, чи має намір Лі продовжувати підтримку SegWit2x, і якщо так, то як BTCC розглядатиме оригінальний блокчейн біткойна після форку. Варто зазначити, що інший потужний пул, F2Pool, недавно перестав сигналізувати про підтримку SegWit2x.

Лі підтвердив прихильність BTCC до NYA, заявивши, що він вважає, що біткойн повинен продовжувати масштабуватися як по ланцюжку через SegWit, так і через рішення другого рівня, тобто збільшення розміру блоку до 2 Мб. Оскільки він вважає, що SegWit2x є плановим оновленням до протоколу біткойна, він відмахнувся від побоювань, що розробники форку повинні реалізувати захист від повторних витрат, що забезпечить чистий розрив між діючим і відколеним блокчейном після активації SegWit2x:

Захист від повторних витрат не потрібен для поновлення консенсусу у мережі біткойна. Це була послідовна практика за останні дев'ять років.

Лі також викликав гнів противників SegWit2x, в тому числі його власного брата, творця лайткойна Чарлі Лі, заявляючи в декількох випадках, що поточний блокчейн біткойна після активації хард форку стане альткойном. На що Чарлі Лі відповів своєму братові “надзвичайно груба помилка  Боббі Лі. Біткойн (BTC) не є альткойном. Я неодноразово пояснював тобі, що не майнери вирішують консенсус...

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1162-vikonavchij-direktor-btcc-nazvav-potochnij-b%D1%96tkojn-al'tkojnom
sr. member
November 03, 2017, 04:45:17 PM
У Нью-Йорку заарештували уродженця України за звинуваченням у шахрайстві з криптовалютою
Уродженця України, бруклінського бізнесмена Максима Заславського 1 листопада заарештували за звинуваченням у шахрайстві при проведенні ICO – первинному розміщенні криптовалют

https://news.finance.ua/ua/news/-/413947/u-nyu-jorku-zaareshtuvaly-urodzhentsya-ukrayiny-za-zvynuvachennyam-u-shahrajstvi-z-kryptovalyutoyu
Jump to: