Сьогодні затестував нову бету Карбованця. Ось, що можу сказати:
1. Вага змінилась с 24,7 Мбайт до 32 Мбайт. Головна відмінність нової версії: присутність новіх файлів karbowanecd.exe, miner.exe, simplewallet.exe, walletd.exe.
Просто в архіві були ще й консольні гаманці, оновив з поправками цих зауважень і видалив консольні, прошу спробувати ще раз
2. SmartScreen лається на запуск karbowanec.exe.
Мабуть тому що він бачив, що ви скачали програму з інтернету.
3. Чи коректно застосовувати слово "Вислати"? Можливо, більш милозвучнішим буде "Надіслати"?
Виправив на "Надіслати".
4. У вікні "Вислати", після вводу адреси гаманця - не працює кнопка "Видалити отримувача".
4б. Кнопка працює, але не зрозумілий її сенс, доки не додаєш ще декілька отримувачів. Я б зробив її неактивною, якщо тільки 1 отримувач, бо я одразу подумав, що то кнопка для того, щоб стирати поле "Одержувач".
Вона неактивна, коли отримувач лишень один, змінив підсвітку неактивних кнопок.
5. Чи треба в контактах додавати статичний ідентифікатор платежу? Хіба він може бути кожен раз однаковим?
Так, це зроблено на прохання форумчан, оскільки ідентифікатор може повторюватись, наприклад так можна занести в контакти адресу біржі із вашим ідентифікатором на біржі, щоб кожен раз не вводити.
6. Після видалення останнього контакту із списку - кнопка "Скопіювати ідентифікатор платежу" стає активною.
Виправлено.
7. При додаванні нового контакту і натисканні клавіші Tab - йде перехід по кнопках і полях в зворотньому напрямку.
Виправлено порядок переключення табулятором.
8. Немає жодної перевірки на однокові записи в контактах. Можна створити нескінченну кількість записів з повністю однаковими мітками і адресами.
Хоча, на мою думку, розділом "Контакти" люди не часто користуються, але за наявності багів - хіба їм захоче користуватись більше людей? Якщо цей пункт не такий важлвий - нащо його взагалі додавати в гаманець? Я думаю, що перш за все треба виправити наявні помилки, а коли будуть відсутні інші проблеми і буде багато вільного часу - реорганізувати контакти. Я б додав цю задачу в довгострокову перспективу.
Ніхто не вноситиме два рази один і той же контакт, або і вноситиме, - наприклад два різні акаунти на біржі, тоді адреса буде та сама, але з різними ідентифікаторами. Тому ніж махатись з перевіркою це відкладемо тоді на перспективу.
9. Після вибору транзакцій і їх експорту - виділення тухне. А як хочеш обрати додаткові - знов обираються ті, що тільки що експортував. Той самий ефект, якщо обирав транзакції, перейшов на іншу вкладку і повернувся у транзакції. При цьому, це не йде як фокус на полі з транзакціями, якщо натиснути на ту транзакцію, яка була обрана, то буде не фокусування на полі, а вона знімається.
10. Експорт транзакцій експортує лише всі транзакції. Я, як звичайний користувач, подумав, що будуть експортовані саме обрані транзакції. Цей момент не дуже явний.
Так ця кнопка працювала до впровадження пошуку і сортування. Виправлено, тепер функціонуватиме як ви очікували, - експортуватиме виділені транзакції. Але ще треба зробити перевірку щоб якщо нічого не вибрано, то експортувало усі.
11. При доданні нового пулу не зрозуміло, чому кнопка гаразд виглядає, наче не активна. І в інших вікнах, наприклад, при доданні контактів, кнопка "Гаразд" з іншої сторони і правильного кольору (на мою думку).
Виправлено.
А взагалі, динаміка ціни Карбованця за останній тиждень - це перемога
Можливо, чи є серед нас підприємці, хто намагався запровадити опалту кріптою в оффлайн бізнесі?
В офлайн це було б круто
Насправді на разі це незручно доки у нас немає мобільного гаманця, що теж критично необхідний і поки що далекий від реалізації.