Pages:
Author

Topic: Unify Coin - page 4. (Read 19227 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 279
January 17, 2018, 11:46:36 AM
Herkesin iyi bir kar ettiğini görüyorum lütfen kârınızı revize edin. Ettiğiniz kar ile btc alın dursun kar ile devam edin kazandığını kaybeden kazanamaz.
full member
Activity: 392
Merit: 100
January 16, 2018, 02:16:22 AM
Günlük hacmi 1-2 btc olan çoğu zaman onu bile bulamayan heryerde delist olmuş bir coinde ne arıyorsunuz merak ediyorum. Nedir bu unify hayranlığı?

Konu 33 sayfa olmuş,
tavsiyem baştan sona bir okuyun.
Hala sorularınız olur ise memnuniyetle cevaplarız.
unify iyidir. güzeldir. şimdilik ucuzdur. alınasıdır.
Sadece turklerin ilgi gösterdiği bir kaç kişinin gazlamasıyla newbielerin doluştuğu bir coin görüyorum zaman zaman içeriğine bakıyorum. Herkes bagholder olup kalmış. Ekip dağılmış. Cüzdanı sorunlar yaşadığı ve hacim oluşmadığı için marketlerden delist olmuş bir coin görüyorum. Piyasada büyük borsalarda işlem gören yüzlerce coin varken ölme arifesindeki bir coini neden bu kadar fanatik olarak tutuyorsunuz? Hayır karını alan çıksın maliyetini kurtaran çıksın falanda denmiyor hala gazlanıyor.
Ben açıkcası kötü niyet görüyorum.

Bu projede bulunan çoğu adam bu coinin ne işe yaradığını bile bilmiyor, araştırıp alınmıyor pump görünce dalınıyor. Ben uzun vadeden beri elimde tutuyorum zararımı çoktan çıkardı hatta katladı elimdekini ama ufak bir miktar olduğu için bekletiyorum bana pek zararı yok, bu çıktığı tepe noktasından daha ileri gidebileceğini düşünmüyorum ama bu noktalara kadar geldiğinde bile güzel kar bıraktı.
sr. member
Merit: 257
January 16, 2018, 02:12:33 AM
Günlük hacmi 1-2 btc olan çoğu zaman onu bile bulamayan heryerde delist olmuş bir coinde ne arıyorsunuz merak ediyorum. Nedir bu unify hayranlığı?

Konu 33 sayfa olmuş,
Sadece turklerin ilgi gösterdiği bir kaç kişinin gazlamasıyla newbielerin doluştuğu bir coin görüyorum zaman zaman içeriğine bakıyorum. Herkes bagholder olup kalmış. Ekip dağılmış. Cüzdanı sorunlar yaşadığı ve hacim oluşmadığı için marketlerden delist olmuş bir coin görüyorum. Piyasada büyük borsalarda işlem gören yüzlerce coin varken ölme arifesindeki bir coini neden bu kadar fanatik olarak tutuyorsunuz? Hayır karını alan çıksın maliyetini kurtaran çıksın falanda denmiyor hala gazlanıyor.
Ben açıkcası kötü niyet görüyorum.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
January 16, 2018, 02:01:04 AM

Konu 33 sayfa olmuş,
sr. member
Merit: 257
January 16, 2018, 01:53:07 AM
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
January 16, 2018, 01:26:48 AM
Unify nin hacmi çok düşük alan elinde bekletiyor arada sırada girenlerde işte hacim oluşturamıyor. Ancak en ufak bir haber de hacim ile birlikte çok sert yukarı yönlü bir hareket yapabilir. Modası geçmeden bir hareket yapması güzl olur.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
January 16, 2018, 12:16:49 AM
Ben 0.1 dolardan elimdekileri cikardiktan sonra 0.5 dolara kadar dayandigi icin pek iyi anmayacagim bir coin. Ama nedense hala 1 dolari gormesi zor degil diye dusunuyorum Smiley
newbie
Activity: 70
Merit: 0
January 15, 2018, 06:53:39 PM
benim pek birşey  beklemediğim ama beni yanıltmasını istediğim coin
member
Activity: 336
Merit: 11
January 12, 2018, 03:34:04 PM
Grafiği muazzam. Sürekli peak ve sonrasında bozkır. Simetrik devam ederse, kısa vadeli yatırım düşünebilir. Denemekte fayda var.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
January 12, 2018, 01:59:06 PM
Sabreden her şekilde kazanıyor. Zamanında 4-5 centlere düşmüştü. Şimdi 48 cent diyor. 12 kat artmış. Yatırımcıları hala elinde tutuyorsa güzel kazanç sağladılar.
full member
Activity: 546
January 11, 2018, 07:36:46 PM
ben artık kötülenen coinlere daha fazla ilgi duyuyorum neden bilmiyorum bilerek kenara atılıp kirli oyunlar oynanmak istiyor gibime geliyor belki paranoya oluyorum kimseye güvenim kalmadı Cheesy
full member
Activity: 546
January 11, 2018, 05:25:34 PM
Vay be artmadı artmadı biz sattıktan sonra uçmaya başladı, Bu coin bana sürekli ters yaptı ama ekibinide anlamış değilim ben kullanırken wallet problemini bir türlü fixlememişlerdi.
full member
Activity: 938
Merit: 115
January 11, 2018, 03:58:09 PM
Arkadaşlar,  birşey sormak istiyorum.
Unify cüzdanda saklanırsa stake kazandırıyor. Daha önce bilgisayara indirilen cüzdan da saklıyordum. Fakat bir gün bilgisayar daki virüs tarama programı programda tehdit olduğunu belirtip cüzdanı sildirdi. O günden sora unify ları borsadaki hesabımda tutmaya başladım.
Benzer problem yaşayan oldu mu acaba? ne yapmak gerekiyor.
Web walletta saklasak gene de stake kazandırıyor mu?

Wallet yedeğini %appdata% klasörü içinden yedeğini al. Unify cüzdanı kaldır. Antivirus prgramına Unify klasörünü ve/veya Unify çalıştırma dosyasını exception (hariç tutulanlar) a ekle. Yeni versiyonu indir ve kur.

Umarım bu işini görür. Stake yapmak bilgisayarı çok  yormuyor ancak getirisi çok az. Eğer ki bi 4-5$ olursa Unify işte ozman daha güzel şeylerden konuşuyor oluruz.

Sağol dostum.
member
Activity: 168
Merit: 10
January 11, 2018, 12:48:14 PM
uzun bir zamandır takip ediyorum bir miktar yatırımla girip girmeme arasında kaldım. sizce ileride ne tür bir senaryo olabilir ??
full member
Activity: 333
January 11, 2018, 09:03:52 AM
Çıkanı kutlarım iyi kar bıraktı, bekleyen benim gibilere fiyat artışı gelir inşallah.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
January 10, 2018, 03:53:52 PM
olum bu çöp bile arttı ama waves hala yerinde sayıyor. yanlış coine mi çöp diyoruz. elimde bulunduran varsa bence satsın. çökecektir tekrardan. YTD
member
Activity: 490
Merit: 16
January 10, 2018, 03:28:17 PM
Unify coinleri bende satip ciktim gayet iyi kar birakti 200 dolarla girdim 2000 dolarla ciktim tabi bunda btc nin fiyatinin artmasininda etkisi vardi umarim daha fazla cikar hodl cu cok turk arkadas var onlar daha fazla kazanir
member
Activity: 378
Merit: 20
January 10, 2018, 02:58:13 PM
Arkadaşlar, bende iyi kar ettim ve bu coini at unut tarzı uzun süre bekletmeyi planlıyorum. Bu vesile ile unifyın farkına varmamızı sağlayan hirozaki faraday arkadaşa çok teşekkür ederim.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
January 09, 2018, 07:12:17 AM
ben 0.04 ten aldım cok guzel kar var su an lakin hala market cap cok dusuk. Nisan ayında ufak 2 borsaya girecek coin, önümüzdeki ay içerisinde site yenilenecek eksikler giderilecek. Cex ve poloniex girmek için uğraşıyorlar. Projenin önemli bir noktası olan pazar kurulumu da baslıyor. 6 ay bekleyebilecekler için büyük bir potansiyel taşıyor. YTD

telegram hesabı "https://t.me/joinchat/FYtJO0Ls6GxxJSvdXxjIeQ"
member
Activity: 146
Merit: 10
January 09, 2018, 05:16:46 AM
Biz ciddi kar ettik. Hayırlı olsun arkadaşlar zamanında yatırım yapmak iyi bir karardı.
Pages:
Jump to: