Pages:
Author

Topic: Unify Coin - page 6. (Read 19225 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
January 07, 2018, 04:15:54 PM
Gencolar hayırlı olsun ben unifyden 0.11 dolarken çıkmıştım an itibariyle 0.47 dolar ben diyorum abi bekleyin ben 3 ay bekledm 0.1 doları geçmedi bir çıktm 2 haftada 0.47 oldu ben çok şanslı bir kardeşinizim Cheesy volüme daha yüksek bile değil. bekleticisine iyi kazandıracak 1 dolar hayal değil 2018 sonu volüme yükselirse 3-4 dolar seviyelerini dahi görebiliriz şahsi düşüncem YTD
Aynı sızın gıbıyım hocam, 0.04 dolarlara dusunce mıllet gelır derdı satın cop bu dıye, ıkı ay savunduk en sonunda ne hacım var ne bısey dıyıp 0.1 dolarda cıktım pumpla. Lanet olasıca bunu beklemıs:) neyse boyle artsın da mıllet kazansın yarısı bızım localdekı mılletın elınde resmen.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
January 07, 2018, 04:04:40 PM
Gencolar hayırlı olsun ben unifyden 0.11 dolarken çıkmıştım an itibariyle 0.47 dolar ben diyorum abi bekleyin ben 3 ay bekledm 0.1 doları geçmedi bir çıktm 2 haftada 0.47 oldu ben çok şanslı bir kardeşinizim Cheesy volüme daha yüksek bile değil. bekleticisine iyi kazandıracak 1 dolar hayal değil 2018 sonu volüme yükselirse 3-4 dolar seviyelerini dahi görebiliriz şahsi düşüncem YTD
full member
Activity: 938
Merit: 115
January 04, 2018, 04:18:11 PM
Arkadaşlar,  birşey sormak istiyorum.
Unify cüzdanda saklanırsa stake kazandırıyor. Daha önce bilgisayara indirilen cüzdan da saklıyordum. Fakat bir gün bilgisayar daki virüs tarama programı programda tehdit olduğunu belirtip cüzdanı sildirdi. O günden sora unify ları borsadaki hesabımda tutmaya başladım.
Benzer problem yaşayan oldu mu acaba? ne yapmak gerekiyor.
Web walletta saklasak gene de stake kazandırıyor mu?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
January 03, 2018, 05:18:40 AM
çok umutluydum. param yoktu giremedim.
daha önce 5 k kadar vardı. yobite sinirlenip satmıştım.
güzel katlamış. önünü açık görüyorum.

Bende aynı hataya çok düşüyorum ancak benim elimde hala Unify var ne olacak sanki para etmez deyip satmamıştım 1 doalr olana kadar da satmayı düşünmüyorum açıkçası.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
January 03, 2018, 05:07:15 AM
çok umutluydum. param yoktu giremedim.
daha önce 5 k kadar vardı. yobite sinirlenip satmıştım.
güzel katlamış. önünü açık görüyorum.
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
January 03, 2018, 04:52:22 AM
valla bu piyasadan öğrendiğim en büyük şeylerden biri dandik tokenleri sat coinleri elinde tut işte. Bunu yapmayıp her seferinde deli gibi üzülüyorum bıktım artık bu zarar etme füryasından  Grin
full member
Activity: 392
Merit: 100
January 03, 2018, 04:07:08 AM
elimde ufak bi miktar var, varlığı da yokluğu da çok bi anlam ifade etmeyecek kadar, cüzdana attım orda da yavaş yavaş artıyor...  supply az baya, artarsa çok güzel olur, artmazsa da sağlık olsun bişe kaybetmem ama bu sıralar amansızca artıyor. Sebebini bilen var mıdır acaba?
hero member
Activity: 700
Merit: 553
January 03, 2018, 02:16:39 AM
3 cent ten almıştım bu koini, 20 centten vedalaştım, proje aklıma yatsa da biraz ağırdan işliyor, ekip iyi niyetli ve gerçekten çalışkan, bikaç borsaya daha girdikten sonra daha güzel yerlerede gelecektir diye düşünüyorum.
sr. member
January 03, 2018, 02:09:36 AM
Aylarca parayı kıtledık abı unıfy'da, agzım bıkere yandı ve sattıktan sonra cok daha ıyı gıttı ısler ordan gelen para ıcın. Duzgun borsaya gırseler hacım artsa tekrar gırerım dıyordum ama sanmıyorum artık, tekrardan unıfy'a gırecegımı. Ins kalanlar kazanırlar, ıcımızden cok var unıfy alan.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
January 03, 2018, 01:38:53 AM
Artık her yazımın altın Not olarak "Yatırım risk işidir." yazısını sabit hale getirmem gerekecek galiba Smiley . Şimdi hem sağlam olsun hem ucuz olsun. Bırakırlar mı kardeşim bu balinalar.  Unify de öyle şimdi 0.22 $ lerde tahminim kıyaslamak adına söylemiyorum ama burda bir şu anda çok güzel yerler de olan bazı koinler de bu fiyatlarda idi. Bir ihtimal daha var...  Sizi üzmeyecek küçük bir miktar atmanız ilerde yüzünüzü güldürebilir.
newbie
Activity: 252
January 03, 2018, 01:11:35 AM
unify coin bi arkadaş onerdi bana ama benim kafama çok yatmadı
member
Activity: 182
Merit: 10
January 03, 2018, 12:15:53 AM
Şu ara bir hareketlenme var. Bir gelişme,haber yok sanırım. Artışın sebebi piyasa mi acaba? Yükselmeyen kalmadı. Konu hakkında  Bilgisi olan var mı?
full member
Activity: 434
Merit: 100
January 02, 2018, 10:12:49 AM
Dediklerinde haklı çıkabilirsin neden büyük borsalarda olamadığı biraz muamma fakat dediğinize göre bitrex ile bağlantı kurmuş umarım yatırım yapan hiç kimseyi üzmez.
sr. member
January 02, 2018, 10:02:26 AM
Ripple almakta sıkıntı yok, mılyonluk adam dersın beklersın ama unıfyda bu guvenı veren bısey yok, uzun vade ıcın aldım unıfyı ama satıp baska coıne gectım, hacım hıc yok suan bıle 4-5 btc hacım var, bıturlu duzgun borsaya cıkamıyorlar bukadar zor olmaması lazım bunun.
full member
Activity: 938
Merit: 115
January 01, 2018, 01:07:06 PM
Ben büyük değil ama makul bir miktar aldım. Şu an durumu fena değil. Bir hareket var. Kendi adıma bekleyeceğim. Aynı hatayı ripple da yaptım. Haah dedim yükselmez dedim. Sattığım an yükselmeye başladı. Bu sefer aynı hatayı yapmayacağım.
sr. member
December 30, 2017, 09:33:06 AM
Tutmaktan sıkılıp enjın aldım ve kurtuldum resmen, x2yı gectı enjın, lanet unıfy'da okadar sure tutmusum dıyorum sımdı ve hıcbır kazancım da olmadı ufak mıktar harıc. Borsaya cıkmadıkları surece fıkır nekadar guzel olursa olsun bu hacımsızlıkle cok zor ıslerı, orta hallı bır borsaya gırıp adam gıbı hacme kavusmalılar.
full member
Activity: 350
Merit: 102
December 30, 2017, 07:52:34 AM
bu unify i resmen türklere itelediler. arkadaş bu forumda yerlere göklere sıgdıramıyordu kimse unify i. ya açıp globale bakıyorum tık yok. ne varsa türk forumunda. e tabi sonuçta şaşırtmadı. ama kriptoda bir kural var. satmayınca zarar etmezsiniz. sıra unify e de gelecek. tutanlara bol sabır diliyorum
newbie
Activity: 27
December 30, 2017, 07:01:00 AM
Bende 4 aydır zamandır tutuyorum bu coini. Ümit kesmiş değilim. Projenin belli bir kısmını hayata geçirip birde işe yarar bir borsaya girerler ise ki simonas uğraşıyor geleceği açık.
newbie
Activity: 252
December 28, 2017, 03:40:33 PM
unify hala fiyatı ygun oldugunu düşünüyorum ve daha çok artaçagına eminim tavsiye edilecek bi coin
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
December 28, 2017, 02:23:12 PM
Hala buralarda mı bu coin ya, vallahi helal olsun tr forumu olarak unifye güzel sahip çıktık. Bu hacimsizlikle çok zor iyi fiyatlara gelmesi, alındığı fiyata cıktığında satılıp kaçmakta fayda var.
Aynen öyle hocam, fazla zarar etmeden şu web wallet mı ne çıkıcak o arada çıkmak lazım bu ay sonunda iyi bi artış tutturabilirse.

Arkadaşlar,
az sakin olun bence.
Bakın web wallet çıkacak, ios wallet, android wallet gelecek. unify today da şubat içinde unifyd ile rpc kontrol setleri yayınlanacak.
buda web developer ların unify ile ödeme alacak web siteleri kodlayabilmesi demek. herşey yavaş yavaş oluyor.
tabi alıştınız 1 koyalım 5 alalım 1 haftada sermayeyi 5 e katlayalım olaylarına....
Bu işler öyle değil?
kurdunuz mu cüzdanını?
unify topluluğu ile bir iletişiminiz var mı?
unify ın diğer coinlerden farkı ne?
hangi yaraya merhem olmayı hedefliyorlar?

Lütfen biraz daha araştırmacı ve katılımcı olun. kripto para dünyasını borsa ekranında inip çıkan isimlerden ibaret sanan kitleye sesleniyorum. ya siz altcoin almayın ne olur.

once benim de kisa vadeli aldigim bir coindi ama cuzdani kurup stake almaya baslayinca daha uzun vadeli dusunmeye basladim. roadmap a uygun ilerlerse ilerde guzel fiyatlara gelebilir. su an fiyatini koruyor az az da stake kazandiriyor. tutmaya deger bence,
Pages:
Jump to: