Pages:
Author

Topic: Unify Coin - page 10. (Read 19264 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
December 10, 2017, 12:58:20 PM
Biraz hacim olsa çok iyi al sat yapılır da hiç hacim yok ondan alsan satcak adam olmuyor, gün içinde %15-20 düşüp çıktığı oluor ama alan satan yok pek şimdilik. Bakalım takım nekadar başarılı olcak insanlar bekliyor gibi.

Ama varya bir girse poloya yada bittrexe ( hic sanmiorm ama) bir fiyat patlamasi yasar en kotu 1000 sat i olur
full member
Activity: 406
Merit: 100
December 10, 2017, 12:16:12 PM
Biraz hacim olsa çok iyi al sat yapılır da hiç hacim yok ondan alsan satcak adam olmuyor, gün içinde %15-20 düşüp çıktığı oluor ama alan satan yok pek şimdilik. Bakalım takım nekadar başarılı olcak insanlar bekliyor gibi.
member
Activity: 490
Merit: 16
December 10, 2017, 11:17:34 AM
Arkadaşlar bu coini alanlar nereyi tercih ediyor acaba aramızda? Ben yobit e gireyim diyorum ama yorumlara bakınca pek iyi olmadığını söylüyorlar

Dostum 300  satlar alim icin iyi en kotu 450 yapsan yuzde 50 kâr biz 2000 leri beklioruz sen dusun  Grin

Edit: Cryptopia daha iyi olur yobitten gireceksen cryptopiaya gir
member
December 10, 2017, 11:16:19 AM
Ekip web ve android walletlarla ilgili güncelleme paylaşmış, bakalım 3-5 ayda bişey yapması lazım unifyın yoksa bu şekilde hacim giderse eldekini çıkarın derim arkadaşlar.

Baskan zaten hacim 1 m $ ı zor gecior eger erirse daha da tutmam hadi ben kucuk yatirimciyim ciddi miktarlarda alan var bu adamlarin tabiri caizse eline verdiler coini 300 sat lara dustu rezil durumda
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 10, 2017, 10:53:08 AM
Ekip web ve android walletlarla ilgili güncelleme paylaşmış, bakalım 3-5 ayda bişey yapması lazım unifyın yoksa bu şekilde hacim giderse eldekini çıkarın derim arkadaşlar.
member
Activity: 191
Merit: 10
December 10, 2017, 10:27:58 AM
Arkadaşlar bu coini alanlar nereyi tercih ediyor acaba aramızda? Ben yobit e gireyim diyorum ama yorumlara bakınca pek iyi olmadığını söylüyorlar
member
December 10, 2017, 10:19:32 AM
Hala bekleyen varsa yazık eder kendine bu 15 - 20 cent olur da bu o fiyatlara çıkana kadar zaten başka bir coine o parayı yatırsan yine aynı verimi alırsınız bence çok saçma olur Smiley
ben umut gördüğüm için duruyorum beklentim var yola yeni yeni çıkacak diye düşünüyorum da ne alalım mesela ne önerirsin x4-5 yapacak ne var aklında ki?Huh

Vallaha emc2 yi bas bas bagirdilar 1050 satoshiydi almadim 18 19 20 gordu resmen 20x kacirdim varya en buyuk pismanligim bu zamana kadar bu oldu
full member
Activity: 1027
Merit: 148
December 10, 2017, 09:50:01 AM
Hala bekleyen varsa yazık eder kendine bu 15 - 20 cent olur da bu o fiyatlara çıkana kadar zaten başka bir coine o parayı yatırsan yine aynı verimi alırsınız bence çok saçma olur Smiley
ben umut gördüğüm için duruyorum beklentim var yola yeni yeni çıkacak diye düşünüyorum da ne alalım mesela ne önerirsin x4-5 yapacak ne var aklında ki?Huh
sr. member
Activity: 370
Merit: 251
December 10, 2017, 09:13:16 AM
member
Activity: 504
Merit: 12
December 10, 2017, 09:08:28 AM
unify bir ara aldım baktım pek gitmiyor bende sattım başka coine yöneldim 4x yaptı daha gider dedik baktım iniyor sattım allahtan sattık yoksa zarar yazardı
full member
Activity: 518
December 10, 2017, 08:45:08 AM
Valla bende almısdım sonra pısman olup sattım ama cok yuksekden alanlar halıyle baya fazla oldugu ıcın zararlar cook ha kaç yıl sonra değerlenır bılınmez ama coının bır kere hacmı yook sıfır hacımle ne yapcaklar
member
December 10, 2017, 08:26:46 AM
Web ve android walletlar bitiyormuş sanırım, tweet atmışlar, yeni gelen developer hızlı çıktı baya iyi yapıyor.

Yapiorda hala dusuyor anasini satayim bu wallet falan ciktiktan sonra da dusmeye devam ederse maalesef komple yandik demektir Sad
full member
Merit: 158
December 10, 2017, 06:49:22 AM
Web ve android walletlar bitiyormuş sanırım, tweet atmışlar, yeni gelen developer hızlı çıktı baya iyi yapıyor.
member
December 10, 2017, 04:29:59 AM
Unify bitirdi bizi yeter yapacaksa yapsin atilimini biktim beklemekten Cheesy
full member
December 10, 2017, 01:33:56 AM
Unify ne cex se girer ne de adam olur boşuna beklemeyin arkadaşlar satın çöpten başka bir şey değil bence
Cex sıralamada birinci gibi şuanda, bişeyi takip etmiyorsunuz bari b*k atıp durmayın. Resmen post kasmak için sırayla her coine girip bundan adam olmaz demişsiniz, helal olsun.
full member
Activity: 588
Merit: 125
December 09, 2017, 08:12:22 PM
Unify ne cex se girer ne de adam olur boşuna beklemeyin arkadaşlar satın çöpten başka bir şey değil bence
full member
December 09, 2017, 07:16:06 PM
cex.io da oylamada güzel durumda es geçiyoruz yerinde sayıyor vs vs derken buraya girerse çok büyük bir atılım olacaktır 100m civarı işlemleri olan bir borsada sadece büyükbaş coinlrle birlikte işlem görmesi büyük fark oluşturacaktır diye düşünüyorum girebileceğine tam inanamasamda ardından hitbtc hamleside gelebilir.güzel olabilir her şey.yada reyizin dediği gibi b.. da çıkabilir.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
December 05, 2017, 08:06:23 AM
Kaçınız Unify Coin hakkında gerçekten fikir sahibi?
bounty den aldığınız 3-5 centlik coin den beklediğinizi alamayınca kötülemek ne kadar kolay.
Bence kemikleşmiş bir kullanıcı kitlesi oluşturmaya başladılar ve zamanla değerini bulacak.
emekleme aşamasında ve fiyatı çok ucuz. Bundan dolayı uzun vadeli olarak ucuzken alıp unutmakta fayda görüyorum.
10k aldım koydum kenara. cüzdana da bağladım her gün 1 - 2 stake geliri var. ilerde para edince satarım mantığındayım.
size de önerim bu olacaktır.
full member
December 05, 2017, 08:03:54 AM
Unify daki gazlamanın benzeri iota da oluyor. Iotadaki iyi durum ise sadece turkler gazlamıyor. Dolayısıyla tüm marketlerden delist olma sansı yok ama benzer tehlikeyi görüyorum.
Bir coine girmeden önce gaz cümleleri yerine gerçek araştırmalara bakmanızı tavsiye ederim. Buradan cok kişi ders almıştır umarım.
Iotaki farkli teknoloji cok seviyorlar okudugum yerlerde agina kstilacak yeni firmalsr vs vs gundemde bu birazda gazlama degilde teknolojisinin anlasilmasi sonucu deger kazanmaya baslamasi gibi geldi bana yani tamamen basari.YTD.
full member
December 05, 2017, 08:02:03 AM
Unify  hakkinda ki kisisel görüşüm  ekibin cok sablam çalıştığı  degil artik ekibkn is basi yaptığı  olusum asamasinda olduğu.cuzdan guncellemelerinin eksik kalmasi sorun olusturmasi, ortada bir proje var proje yol basi yapmis ama inanilmaz eksik ve sorunlarla ilerliyor bunu  icin ekibe surekli takviye ve guncelleme ekleme cabasindalar.proje alisveris ici  guvenli ve hizli bir coin olusturmak ve kendi sanal pazari ilerde kitlelere ulasmak.dedigim gibi cuzdanlari ful sorun   ile basladi yeteri hac i yakalamadi yakalasa bile surduremedi.suan icin gecende belirtigim uzere lefkosada bir ic giyim firmasinda kullanimi saglandi.suan icin cuzdan guncellemeleri ve eklentileri yapiliyor.web sitesi guncellemesi eh iste eklentileri ekleyecekler sanirim cuzdan falandedigim gibi kisaca ekip is basi yapti ama eksilerden  asladi gunceli yakalyip cikis yapmaya calisiyor.bir seyler olurmu tam olarak ekibi oturtup eksiklikleri giderdiginde ortaya cikacaktir suan icin yerinde sayiyor.cop zarar demek bosunadir ne olacagi yada olmayacagi  guncellemelerin sagliklieklenip eklenmeyecgi ile alakali.sonsari biraz hacim tabiki Wink
Hocam bide doğru yazabilseydin çok faydalı olucaktı postun ama yarısını anlamakta zorlandım ben kelimeler eksik vesaire olduğu için:) Updateleri düzgün yaparlarsa ki önceki yazılımcıyla yolları bu yüzden ayırdılar bikaç hafta önce, işler 3 hafta gecikmesine rağmen hala ortaya bişey koymadığı için simonas yolları ayırdık demişti önceki yazılımcıyla, daha heyecanlı iyi biriyle artık çalıştıklarını söylemişti. Bakalım 1-2 aya bunlarda başarılı olurlarsa az çok yukarı atar hacimsiz olmaktan kurtulur.

Arkadaşlar şurdan oy verin unify'a, 50-100 oy daha toplasak başa baş mücadele olacak, girip hesap açın yarım dakika sürüyor isterseniz çoklu hesap açın düzgün mail kontrolü bile yok sallasanız saçma mail adresleri, kayıt olabiliyorsunuz sonra da oy verin, herkes 3-5 tane yapsa zaten birinci olur cex.io ya çıksa hacminde iyi bir artış olur ki bu da fiyata yansır : https://support.cex.io/hc/en-us/community/posts/115003060674-Unify
Kusura bakma dostum ama anlatmak istedigimi zorda olsa anlatabilmisim en kisa surede editleyecegim o satirlari yazar ben com uzaklara direksiyon basin sallayip bir taraftanda yanimdaki ile fsrkli konuda tartisiyordum uzgunum.
Pages:
Jump to: