Pages:
Author

Topic: Ünlü Ekonomist: Kripto Para ‘Tamamen Çökmüş’ Durumda - page 2. (Read 737 times)

full member
Activity: 1358
Merit: 193
her hangibir ''ünlü ekonomistin'' kripto paralar hatta herhangibir ürün hakkındaki yorumlarına itibar etmeyin. bunlar ağa babaları önlerine ne kağıt koyarsa onu okur. ciddiye almayın.
zaten bu adamlar ekonomiden gerçekten anlasalardı biryerlerde çalışmak zorunda olmazlardı.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Servet dağılımının merkezi olduğu konusunda haklı ama piyasa çökmüş durumda değil.
full member
Activity: 353
Merit: 100
fiyatların gerilemesini kripto sektörü çöktü balon lale diye sunalara anlam yükleyeceğim btc 20k olunca methiye düzenler btc 7k olunca edebiyat literatürüne geçmeye müsait saçmalıklara sığındı.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Çöken klasik ekonomik düzenin kendisi vergi ticaret savaşları silahlanma yarışı karşılıklı güç denemeleri kendi orduları yerine paralı savaşçı grupları kullanmaları derken şimdiki dünya düzeni sos veriyor.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
Muhakkak ekonomik olarak bazı sıkıntılar yaşıyor olabilirler, dünya üzeridne ekonomik sorunum yok diyen bir millet yada devlet te bulunmuyor ama bu çöküşün bir çıkışı olacaktır muhakkak. Bizde krizin içerisindeyiz ama hayatımız devam ettirmek zorundayız ve çabalıyoruz
newbie
Activity: 84
Yani tamamen falan çöktüğü yok , tamam dinlene dinlene altcoinlerin düştüğü aşıkar ancak hala çok büyük bir piyasaya sahip , büyük bir hacimi var .
Şu an ki durumunun yakın zamanda üstesinden gelmesini temelli ediyorum.
member
Activity: 252
Merit: 11
Acaba başta bitcoin olmak üzere tüm kripto paralar bu hale gelene kadar kimler tarafından kaç defa kripto paralar çöktü açıklaması yapılmıştır. Öyle sanıyorum ki bu tarz açıklamalarla daha çok karşılaşacağız. Bitcoin ömrünün uzun olacağını çoktan kanıtladı diye düşünüyorum. He bu demek değil ki sürekli yükselecek 50K -100K -200K vs olacak şu zaman kadar. Piyasa bu ya değeri düşer yükselir ama çökeceğini sanmıyorum.
member
Activity: 683
Merit: 16
Boş adam madem çöken piyasa neden hakkında yorum yapıyor gitsin uganda piyasası hakkında yorum yapsın.
Şimdi işin gerçeği bu ekonomist denen boş adamlar normalde borsalarda şirketlerden falan para alıyor pompalamak için, kriptodan para isteyip alamadıysa hemen çamur versiyonuna geçiyorlar.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Kripto paralar benim kadar çökmemiştir valla. Hayatımın en saçma senelerinden birini geçirdim. Ama buna rağmen bu çöktü, bitti tadındaki söylemleri ve senaryoları sevmiyorum. Gereksiz.
jr. member
Activity: 434
Piyasaların tekrar hareketlenme si için piyasaya biraz para girmesine bakar. Çöken piyasa bir anda coşar. 
jr. member
Activity: 196
Kripto paralar çökmüş falan değil hala dimdik ayakta duruyor. Zaman zaman tabi ki şu an daha fiyat değerlemesi sabitleşmediği için iniş çıkışlar oluyor elbette ama bunu çökme olarak nitelendirmek mümkün değil.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Market 7 aydır dump yiyor ancak bu kadarını bende beklemiyordum. Çöktü demek mantıklı değil belki 1 yılda nereden nereye geldi çünkü ancak baya bir bittiğide aşikar buradalardan dönmesi lazım artık.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
kripto para sektörünün tamamen çöktüğünü iddia etmek abesle iştigal etmeye benzer fikirdir. Tamama  sorunlar var ama sorun olmayan hangi sektörü gösterebilir ünlü ekonomistler acaba.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Kriptopralar biraz olsun toparlanma sürecine girdi gibi 7200 kırılmadı ancak buradan aşağıya salmazsa bence artık bir boğa başladı gibi.Bundan sonrası geri dönememli yoksa bu dumpa dayanılacak gibi değil
member
Activity: 546
Merit: 10
bu fikre katılmıyorum. şu ana kadar bitcoini fiyat anlamında düşürücü bir sürü haber yapıldı. gelecekte bundan 100 katı olsa bile kripto paralar çöküp gitmez. çoğu borsa kapanır ama içlerinde bazıları devam eder, işlemler sürer gider. uzak ihtimal, fiyat çöp olur belki ama piyasadaki adı sürekli devam eder. hatta mining yapanlar bile sürer.
newbie
Activity: 168
madenciliği tüm dünya ülkelerinde yasaklasalar, tether basımını engelleseler bile bitcoin hep var olacaktır. sonuçta interneti çöp atma durumları yok. internetin yerine farklı bir iletişim aracı getirirler bunda da bitcoin erişimini bilerek yasaklarlar ancak o zaman kullanan baya azalır. ama işte hepsi kurgu.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Roubini de saçmalamış. valla btc az düşse bu yavşaklara gündoğuyor, öldü bitti çöktü demeye başlıyrlar. sanki mevcut ekonomik sistem çok düzgün, bildiğin yalan üzerine kurulu
member
Activity: 238
Merit: 10
Şu an için çökmüş diyebiliriz kripto paralar için evet ama bu çöküşün bir yükselişi olmayacağını söylemek doğru olmaz bence. Umudumuz bu yönde mecburen artmasını bekliyoruz artık.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Kripto piyasa çökmüş mü yoksa ölü taklidi mi yapıyor göreceğiz. 8 Aydır eriyor piyasa evet ancak bu erimeye dayanan kesimin geçen seneki çılgın günlerden bir şeyler kazanmıştır diye düşünüyorum. Ağustos da ayı ile geçti Eylül de bir hareket olabilir.
jr. member
Activity: 434
Evet an itibarı ile herşey oldukça düşük ve markete para girişi olmuyor, tam bir çöküş yaşıyoruz.
Pages:
Jump to: