Pages:
Author

Topic: Ünlü Ekonomist: Kripto Para ‘Tamamen Çökmüş’ Durumda - page 3. (Read 737 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Merkezsizlik yalanı üzerine fikrilerini desteklemiyorum kripto dünyası emekleyen bebek gibi yürümeye başladığı vakit bahsedilen sorunların üstünden gelme potansiyeli barındıran yeni bir sektör.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Kripto para çökmedi sadece değer kayıpları yaşadı. Şu anki durumuna göre genel bir yorum yapmanın aşırı mantık dışı olduğunu düşünüyorum. Mesela piyasa tavan yaptığı zaman ne diyecekler çok merak ediyorum.
Aynen öyle bende sadece değer kayıpları yaşadı diyorum , ama bu adamlar çok sansasyönel açıklamalar yaparlar genelde istedikleri yerlere çekerler , bitcoin zirveye oynadığında tam tersini söyleyecektir bir çoğu .Cheesy
member
Activity: 713
Merit: 31
Bazı görüşlere saygı duymak lazım. Bu adama da saygı duyuyorum. Dayanaklarına baktığın zaman doğru olabilir gibi. Ama bakış açısını değiştirirse fikrini de değiştireceğini düşünüyorum. Evet herkes online ödeme yöntemlerini kullanıyor. ve bunlar blockchain tabanlı değil. Çünkü henüz Bitcoin altın çağını yaşamadı.
member
Activity: 350
Merit: 10
aslına bakılırsa alanında çok tecrübeli ve IMF vb yaptığı danışmanlıklarla da adından söz ettiren bir hoca. ancak kripto paraların tamamen çökmüş olduğunu söylemesi bana biraz garip geldi. umarım da öyle değildir..
newbie
Activity: 238
Kripto piyasası büyük düşüş yaşadığı ve toparlanması zaman aldığı dönemlerde bu tür haberlerin çıkmasına şaşırmamak lazım,bu piyasa daha yeni başlıyor ve çok yolu var daha.
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Bence haklı olabilir çünkü hep inandığım bir şey bu kripto para merkezi adı altında aslında bir kaç merkezi var ve o birkaç merkez birlikte hareket ettiklerinde piyasayı kontrol ediyorlar hatta cebinizdeki paranın kesilip artmasına onlar karar veriyorlar bu yüzden dolardan bile kötü durumda kripto para bu konuda
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Altcoinlerde yaşanan düşüş nedeniyle böyle yorum yapanlar olacaktır. Yarın hepsi yükselişe geçtiğinde bakalım neler diyecekler. Çoğu ekonomist artık kripto paraların yatırım olabileceğini savunuyor.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Kısmen dedikleri doğru olsa bile gereksiz bir açıklama yapma ihtiyacı hissetmiş gibi görünüyor. Bitcoin son yıllarda hızla değer kazandı bu mu çökmüş oluyor. Hedef kitlesi de çoğalıyor daha çok insan ilgi duymaya kullanmaya veya yatırım yapmaya devam ediyor. Sorunlar olsa bile bunlar gerçek, çöküş bunun neresinde anlamadım.
sr. member
Activity: 448
Tamamen çökmüş durumdaysa burdan sonra piyasa kendini toparlayabilir. Nedense bu aralar önüne gelen kripto paraları gömmeye başladı. Bu açıklamaya katılmamakla beraber, bazı çöküşler sonradan çok daha güzel gelişmelere sebep olur, unutmamak lazım Smiley
sr. member
Activity: 546
Açıkcası Kripto paraları tamamen çökmüş olarak nitelendirmenin fazla abartılı olduğunu düşünüyorum.Şuan sistemin maksimum verimle işlemediği doğru ama ileride bu konunun kolaylıkla düzeltilebileceğini düşünüyorum.
member
Activity: 392
Merit: 10
Sabit bir değer kaynağı olarak görülmesi gerektiğini ben de düşünüyorum dediğim gibi teknolojinin gerçekten gelişmeye ihtiyacı var halk anlamıyor satoshii...
newbie
Activity: 280
‘Merkezsizlik Yalanı’

Roubini’ye göre kripto paraların ne önemli özelliklerinden biri olarak gösterilen ‘merkezsizlik’, aslında bir safsatadan ibaret. Ünlü ekonomiste göre kripto para sektöründeki borsalar, platform geliştiriciler, madenciler, Blockchain içerisinde tutulan paralar vb., tamamen merkezi durumdalar.

bu böyle ama bitcoini merkezi yapanlar tamamen şirketler, yani insanların kendileri,

ona rağmen bankalara göre çok ama çok daha merkezsiz
newbie
Activity: 182
Kripto paraları artık para gibi değerlendirmek zor, etf başvuruları bile bunun için yeterli.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1753
Ağzı olan konuşur olmuş. Ben bi çöküş göremiyorum. Hala gelişmekte ve gelişmekte olan bi şey ufak tefek tokezleme yaşayabilir. Bu normal bi sey.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Çökmüş olan bir şey yok kendini sürekli yenileyen ve daha çok kullanıcıyı kendisine kazandıran bir sistem var , Bitcoinin gerçek hayatta kullanılan parayla bire bir benzemediği üzerinde vurgu yapılmış bitcoin ve blockchain sistemi geleceğin para dünyası durumunda burada geri kalmış bir sistemle eşleştirilmeye çalışılmış burada bir mantıksızlık var.
sr. member
Activity: 434
Yapacak bir şey yok, olay kripto paraları harcama ve ödemelerde kullanmaktan ziyade yatırım aracına döndüğü için, temelde konuşulan ve olması gereken birçok şey şu an daha farklı hale geldi. Genel olarak kriptoya inanıyorum ve tabi ki destekliyorum, ancak eleştirilmesinde haklılık olan ve değişmesi/ gelişmesi gereken yönler var.
newbie
Activity: 280
          Balinaların danışmanlarının müdahaleleri halen devam etmekte küresel sermayenin esiri olmaktan kurtulamayan kripto paraların kaderi bundan ibaret bitcoin in üretim maliyetlerini düşürmekten başka çare yok.
full member
Activity: 980
Merit: 207
 Kripto Para ‘Tamamen Çökmüş’ Durumda  bu lafa ancak kargalar güler, sırf gündeme gelmek için demediklerini bırakmıyorlar bunlar
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Kripto paranın çöküşü nü fiyatlar ile ilişkilendirmek çok doğru olmasada ,uzun zamandır kripto piyasasının bir türlü kendini toparlayamaması bu tür spekülasyonların artmasına sebep oluyor.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Çoğu duayen artık bitcoinin kripto paradan yatırım aracına evrildiği konusunda hemfikir. Sec kararları etf başvuruları da bunları doğruluyor.

evet kesinlikle katılıyorum. Bitcoinin bir yatırım aracı olduğu kesinlikle su götürmez bir gerçek.

ben hem yatırım aracı hem para olarak görüyorum.İnsanlar deli alışveriş yapıyorlar bitcoin ile.Fiyatının bu kadar oynak olmasının sebebi.Ciddi anlamda oynak olmasının tek sebebi İnsanların sadece kar almak için alım satım yapıyor olmaları.
Pages:
Jump to: