Pages:
Author

Topic: Uyandırma Servisi - Türkiyede Gözden Kaçan Coin ve Tokenlar - page 2. (Read 1749 times)

full member
Activity: 448
Merit: 157
Araştırmaya vakti olmayanlar için güzel bir konu olmuş. Ben genelde takip için global bölümdeki ico ve bountyleri takip ediyorum. Ancak bazen hiç vaktim olmuyor ve imzaya dahi bounty için boşa geçen günler oluyor. Bence sadece coin ve token değil de bountylerde eklenebilir.

Bir tane kaçan tokende benden olsun bu arada; STORM buyrun buda etherdelta linki : https://etherdelta.com/#0xd0a4b8946cb52f0661273bfbc6fd0e0c75fc6433-ETH

Bir tane daha yazayım dedim: CAPP kısa koduyla CAPPASITY etherdelta linki : https://etherdelta.com/#0x04f2e7221fdb1b52a68169b25793e51478ff0329-ETH
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Ethos - BQX
Kore - KORE
Cloak - CLOAK

İyi dileklerimle
full member
Activity: 420
Merit: 101
Eğer market cap'ı çok düşük, potansiyeli yüksek olan coin arıyorsanız benim Sumokoin ve posw dikkatimi çekti, ben bu tarz coin'lere yüklü yatırım yapılması taraftarı değilim ama bir şeyler atılabilir siz de inceleyin.
peki stake olayı nasıl oluyor.postokendeki gibi mintlemek gerekiyor mu yoksa belli aralıklarla otomatik mi yansıyor?
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Block net güzel bir öneri. Global hesaplarda tavsiye ediliyor mutlaka fiyata yansıyacaktır.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
şu modum ne guzel coinmiş dinlemedik bizim ustadı exortis dediydi gir icosna diye ama sanırım iconun altında girdi borsaya ama hızlı toparladı o zaman farkedemedim borsada
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Çok güzel bir konu seçmişsiniz, aslında böyle konuların daha detaylı bir şekilde güncellenerek burada paylaşılması insanların istifade etmesini sağlar, bitbay ın bende güzel yerlere geleceğine inananlardanım
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Eğer market cap'ı çok düşük, potansiyeli yüksek olan coin arıyorsanız benim Sumokoin ve posw dikkatimi çekti, ben bu tarz coin'lere yüklü yatırım yapılması taraftarı değilim ama bir şeyler atılabilir siz de inceleyin.
member
Activity: 108
Merit: 10
selam arkadaşlar

size bi güzellik yapayım o zaman

ACC token...coinmarketcapte bile listelenmiyor..ama etherdelta üzerinden geçen gün sattım sağlam para kaldırdım..daha da değerleneceği konuşuluyor. ytd ama bence bi araştırın
ACC staking ile yıllık %300 kar veriyor, ayrıca madencilik içinde kullanabiliyorsunuz.Sitesinden launch acceleratore tıkladıktan sonra üye olup madenciliğini yapmak istediğiniz coini (şuan sadece eth var) seçip kaç teraflop ve kaç saat olacağını seçtikten sonra verilen eth adresine ACC leri gönderip madenciliği başlatabiliyorsunuz.Ne kadar karlı olduğunun hesabını yapmadım çünkü airdroptan gelen ACC leri kullanıyorum.
full member
Activity: 378
Merit: 114
Etheal '  sağlık sektöründe kullanılmak üzere oluşturulmuş bir coin. Dünyada sağlık sektörü 7,6 trilyon dollarlık bir paya sahip. Sadece ön-ico için 640 Ethereum ayırmışlar bounty kampanyasına. Sağlık sektöründe duyduğum ilk ICO ve başarılı olacağına inanıyorum.
rdy
member
Activity: 70
full member
Activity: 728
Merit: 151
selam arkadaşlar

size bi güzellik yapayım o zaman

ACC token...coinmarketcapte bile listelenmiyor..ama etherdelta üzerinden geçen gün sattım sağlam para kaldırdım..daha da değerleneceği konuşuluyor. ytd ama bence bi araştırın
member
Activity: 336
türk forumda hep dçnen 1-2 token var özellikle waves falan tamam eyvallah çok güzel proje ama bir kerede 0x protokol token i görmedim hiç bir yerde çok sağlam hatta 2017nin en sağlamlarından.bi bakın derim
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Via Coin'nin tekrardan takibe alınma zamanı gelmiş.

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
Doğru söylüyorsun bakmaya üşeniyoruz ne kadar çok göz olursa o kadar çok etrafımızı iyi görebiliriz bence de eğer biz bakıyoruz ilgimizi çekenlere topluyoruz  sende paylaşırsam bizimle belki doğru noktaya sende görmüş bizden önce yakalamış olursun paylaşımcılık iyi bir şeydir yani Teşekkür ederiz
full member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
blocknet hakkında çoğu kişi olumlu yorum yapıyor. Muhtemel olarak kendimi üzmeyecek şekilde ufak bi yatırım yapabilirim. Birde Edgeless dikkatımı çekmiyor değil. Bunların yanında waves ve statisi de ekleyip güzel bi sepet çıkartacağım kendime. İster yatırım tavsiyesi diyin ister demeyin bu işlerde henüz çok yeniyim. Yatırım yapacak olan arkadaşlar kendi araştırmalarınıda yapsın lütfen.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Konu gerçekten çok ilgi çekici olmuş, altı da dolarsa en top trend konulardan biri olacaktır, elinize sağlık.

Bat, Game benim de önerebileceğim coinler.

full member
Activity: 532
Merit: 100
Geçenlerde yine burda gözden kaçan lokalde bulunmaya icolar adı altında bir konu açılmıştı da gözden kayboldu heralde güncel tutulmadı. İngilizcesi olmayan ancak takipte etmek isteyen insanlar için iyi olabilir. Gerçi artık o kadar çok ico çıkıyor ki globalde bile güncel tutulamıyabiliyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Aventus "Organizasyon Bilet Satımlarında Karaborsa Problemine Çözüm" başlığıyla yayınlanmıştı forumda. Kısacası bilet alım-satım platformu, aynı zamanda Londra merkezli. Bilet sektörünü tek çatı altında toplamayı amaçlıyorlar. Olur da amaçlarını kısmen de olsa başarabilirlerse neler olacağını bi düşünün derim. Geçen haftalarda Bitfinex'e girdi. Geleceği olan projelerden sadece biri.

Buradan da okuyabilirsiniz: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-aventus-organizasyon-bilet-satmlarnda-karaborsa-problemine-cozum-1960614

Aventus elimde bulunduruyorum bir miktar uzun vade için. Token sayısı az ve 4 doları gördüğünü düşünürsek şu anki fiyatı alım fırsatı sunuyor.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Aventus "Organizasyon Bilet Satımlarında Karaborsa Problemine Çözüm" başlığıyla yayınlanmıştı forumda. Kısacası bilet alım-satım platformu, aynı zamanda Londra merkezli. Bilet sektörünü tek çatı altında toplamayı amaçlıyorlar. Olur da amaçlarını kısmen de olsa başarabilirlerse neler olacağını bi düşünün derim. Geçen haftalarda Bitfinex'e girdi. Geleceği olan projelerden sadece biri.

Buradan da okuyabilirsiniz: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-aventus-organizasyon-bilet-satmlarnda-karaborsa-problemine-cozum-1960614
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Alın diyemem ama bi araştırın . SUR token ( suretly ) Hitbtc-de . Supply sadece 237.000

Benden size tavsiye hocam bir coine/tokene bakarken önce günlük volume bakın. Bahsettiğiniz tokeni alsan alamazsın satsan satamazsın. Yakında yeni borsa hamlesi yapacaklarsa bilemem.
Pages:
Jump to: