Pages:
Author

Topic: Uyandırma Servisi - Türkiyede Gözden Kaçan Coin ve Tokenlar - page 4. (Read 1749 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Daha dün gibi hatırlıyorum poloniex blockneti delist yaptığı zaman deli gibi dump vardı 10k sat altına kadar gitmişti o zaman alıp trex de auto sell yapsaydım şimdi  Shocked fırsatlar hiç bitmiyor en kötü durumdan bile neler çıkıyor.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Blocknet benimde ilgimi çeken bir token . Uygun bir zamanda yatırım yapmayı düsünüyorum .
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Konu için teşekkürler hocam. Yalnız bir önceki menüye konuyu açsanız daha iyi olur bence. Burası icoların olduğu bölüm.Konunuz silinebilir .

Merhaba;

Benim beklentim olurda yanlış yerde başılığı açmışsam doğru yere taşınır umarım şeklinde. Uyarınız için teşekkür ederim.

İyi dileklerimle
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Konu için teşekkürler hocam. Yalnız bir önceki menüye konuyu açsanız daha iyi olur bence. Burası icoların olduğu bölüm.Konunuz silinebilir .
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Umarım başlık amacını aşacak şekilde anlaşılmaz.
Memeleket insanı genel olarak araştırmayı, okumayı sevmiyor. Bilenler ise dert anlatmaktan yorulmuş durumda.
Bu başlıkta kendimce fırsat veren, doğru projeleri paylaşmaya karar verdim. Konu altına yorum yapmak dışında Op'u güncelleyerek fikrimi paylaşmak niyetindeyim.

Yatrım Tavsiyesi Değildir.

İyi dileklerimle

Kucoin - KCS
Internet Node Token - INT
Ethos - BQX
Kore - KORE
Cloak - CLOAK
Hive - HVN
Blocknet - BLOCK
Bitbay - BAY
Pages:
Jump to: