Pages:
Author

Topic: Uyandırma Servisi - Türkiyede Gözden Kaçan Coin ve Tokenlar - page 3. (Read 1749 times)

hero member
Activity: 547
Merit: 500
Alın diyemem ama bi araştırın . SUR token ( suretly ) Hitbtc-de . Supply sadece 237.000

Bahsettiğiniz coini ico sürecinden beri takip ediyorum size umut veren nedir? İlk başlarda 10-15 dolarla başladı şimdi buralara düştü. Artması çok zor şu haliyle.
newbie
Activity: 31
Merit: 0
Alın diyemem ama bi araştırın . SUR token ( suretly ) Hitbtc-de . Supply sadece 237.000
member
Activity: 84
Merit: 10
0x 2018 in kazananlarindan olacak.
Cok fazla platform kuruluyor uzerine. Tam toplama fiyatlarinda. Arastirmanizi yapin.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
öncelikle çok güzel bir şey düşünmüşsünüz.cok tesekkurler.ama projeler hakkında daha detaylı bir bilgi olabilirse kafa da daha net oturur.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Kaynağı bilmiyorum ama şöyle bir laf vardır: "Asıl kar hiç bakmadığınız yerdedir."
Başlık için teşekkürler.

Katılıyorum. Son 3 günde 3 tokenden 2x yaptım "modum, hedge, clearpoll" . Çok konuşulan centra ve monetha da ise eksideyim.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Kaynağı bilmiyorum ama şöyle bir laf vardır: "Asıl kar hiç bakmadığınız yerdedir."
Başlık için teşekkürler.
member
Activity: 756
Merit: 17
blockneti cok kişi tavsiye ediyor.Umutlu olanların sayısı epey fazla ama yine de ben güvenemiyorum tam olarak.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
alis diyeyim, çorbada biraz da bizim tuzumuz bulunsun.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Yatırım yapacaklar yine kendi araştırmasını yapar diye düşünüyorum.Benim dikkatimi hedge (HDG) çekti.Daha önce hedge coin çıktımı bilmiyorum.Bu coin 30 tane coinin paketlenmiş hali gibi sanırırm.Her coinin ağırlığı farklı.Coinmarketcapa 22 sinde girmiş ve 4 günde X3 yapmış.Ben daha almadım, bu konuda daha bilgili arkadaşların fikrini almak istedim.Forex şirketi alparinin buna benzer 3 kripto paradan (BTC, ETH, LTC) oluşan bir fonu vardı bitkapital diye ve alpari üzerinden alınıp satılabiliyordu.Bakmak isteyenlere Site https://www.hedge-crypto.com   coinlerin ağırlığı  https://www.hedge-crypto.com/wp-content/uploads/2017/10/Factsheet-BC30-oblikovan-v03.pdf   
Yatırım tavsiyesi değil, fikir paylaşımıdır.

güzelmiş ama ben gelir modelini anlamadım adamların.
tamam HDG yi halka arz ettin. misal 100 BTC topladın. gittin bu 100 BTC yi bu 30 coin'e dağıttın.
coinmarketcap den gün sonu fiyatlarını aldın. kendi web sitende fonun aktif değerini duyurdun.
eyvallah peki. senin coin'ini alan da coin'in ilerde fiyatı artar diye alıyor onuda anladım.
iyide babacım sen nereden para kazanıyorsun?
işte o kısmı çözemedim.
full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Hocam bana sorarsanız çoğu altcoin yerlerde içlerinden güzel ve güvenilir olanlarına yatırım yapılıp beklenmeli, güzel karlar bırakabilir. Altcoinler ile uğraşanlar için bir fırsat olarak görüyorum bu düşüşü. Değerlendirin bence. Ben Ethereum dan ümitliyim açıkcası.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bende son 2 aydır bittrex de birkaç işlem dışında birşey yapmadım, fırsatlar etherdelta binance cryptopia gibi borsalarda.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Bence geç kalındı alacağı yolu aldı bu saatten sonra riskli olur diye düşünüyorum
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Blocknet'ten ben de ümitliyim ama yatırım yapmadım. Yapılır mı geç mi bilemiyorum.
member
Activity: 108
Yatırım yapacaklar yine kendi araştırmasını yapar diye düşünüyorum.Benim dikkatimi hedge (HDG) çekti.Daha önce hedge coin çıktımı bilmiyorum.Bu coin 30 tane coinin paketlenmiş hali gibi sanırırm.Her coinin ağırlığı farklı.Coinmarketcapa 22 sinde girmiş ve 4 günde X3 yapmış.Ben daha almadım, bu konuda daha bilgili arkadaşların fikrini almak istedim.Forex şirketi alparinin buna benzer 3 kripto paradan (BTC, ETH, LTC) oluşan bir fonu vardı bitkapital diye ve alpari üzerinden alınıp satılabiliyordu.Bakmak isteyenlere Site https://www.hedge-crypto.com   coinlerin ağırlığı  https://www.hedge-crypto.com/wp-content/uploads/2017/10/Factsheet-BC30-oblikovan-v03.pdf   
Yatırım tavsiyesi değil, fikir paylaşımıdır.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
canerik çok güzel başlık ta şu anda ana akım coinler bile alım için diplerde gezdiği için gözden kaçan koinlere pek bakan yok Smiley

bat diyim bende çorbada tuzum olsun tabi Smiley
full member
Activity: 224
Merit: 100
nedenlerinide yazsaydınız biraz daha yardımcı olabilirdi. şimdi başkaları da gelip x y z token diye yazmaya başlıcak konunuz çöpe dönüşecek.

mesela neden bitbay?
Valla kardeşim burda coin ismi verilir falan işte yatırım yapacak olan adamda birazcık araştırsın. Yok öyle armut piş ağzıma düş emek vermeden olmaz bu işler. Araştırsın coini yatırım yapmak isterse yapsın
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Önerilen coinler fikri iyi ama, bece ICO lar daha iyi olabilir.Forumda her ICO nun konusu açılmıyor bazıları biz duyana kadar bitmiş oluyor.başlığa gözden kaçan ICO lar diye eklenebilir.şu an benim bildiğim ve yatırım yaptığım raiden.network var ufak bir miktarla icoya katıldım.
bunun dışında forumda konusu açılmayan gözden kaçan ICO lar olabiliyor paylaşılırsa herkese faydalı olabilir,forumda takip eden arkadaşlar vardır illa ki tek başlık altından paylaşılırsa iyi olur. Coin olarak ise INXT takip ediyorum şu ara iyi prim yaptı supply az ve daha değerlenmeye devam edecek gibi ödül gelmişti sosyal medyadan bi kısmını sattım kalanı bekletiyorum
hero member
Activity: 896
Merit: 630
nedenlerinide yazsaydınız biraz daha yardımcı olabilirdi. şimdi başkaları da gelip x y z token diye yazmaya başlıcak konunuz çöpe dönüşecek.

mesela neden bitbay?
member
Activity: 103
Çok güzel konu açmışsınız ama önerdiğiniz coinler hakkındada biraz bilgi verseniz fena olmazmış
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Güzel bir başlık olmuş hocam tebrikler. Projenin neler vaat ettiği, beklentinin sebebi kısa 1-2 cümleyle açıklanırsa daha da güzel olur bence.
Pages:
Jump to: