Pages:
Author

Topic: [UYARI] Borsalarda Coin Bırakmayın - page 2. (Read 926 times)

full member
Activity: 588
Merit: 104
April 18, 2018, 10:52:42 AM
Bu herkesin devamlı olarak verdiği bir tavsiye. Doğru da. Borsada coin bırakmak riskli. Çekmek lazım. Ama hangimiz uygulayabiliyoruzki bunu. Devamlı borsada dursun fırsat kaçmasın diyoruz. Stop loss koyuyoruz vs. Cuzdanda olunca biraz yavaş kalacağımızı düşünüyoruz.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
April 18, 2018, 10:47:20 AM
Borsalarda coin birakmayin evet ama mecburi olarak birakiyorsaniz,  acik emir girerek birakin,  kullanilabilir bakiye sifir gorunsun.  Bu guvenlik acisindsn cok daha iyi olacaktir. 
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
April 11, 2018, 01:25:03 AM
Bende borsa da para bırakmanın doğru bir hareket olmadığını düşünüyorum. Ama maalesef henüz dinamikleri ve teknolojisi oturmayan bu sistemde farklı alternatiflerinde kendine göre dezavantajları var.
Mesela merkezi olmayan borsalar. Asında onlar bile tam olarak merkezi olmayan borsalar değil. qryptos var ilginç şekilde coinleri coldwallet a tuttuğunu söylüyor ama bu sefer de transfer işlemleri uzuyor.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
April 11, 2018, 01:17:06 AM
Aslında çare basit gibi gözüküyor. Maalesef bir türlü yeterli hacime ulaşmayan Merkezsiz Borsalar bu konudaki tek çözüm gibi gözüküyor. Bugün olmasa bile önümüzdeki 2-3 yıl içinde mutlaka Merkezsiz Borsalar trend olacaktır.
member
Activity: 380
Merit: 20
April 10, 2018, 06:29:26 PM
Ben şahsen binanceye güveniyorum.Geçen ki hack girişiminde adamlar zararı olanların zararını fazlasıyla karşıladılar.Sanki çeksek Mew felanda güvenli değilki..Binance battıktan sonra zaten elimizdeki tokenler para etmiyeceği için sıkıntı olmaz.Binance batsa btc bile 500 dolara düşer.Cüzdandaki kıytırık erc20 tokenleri napacaz ztn..
member
Activity: 448
Merit: 17
April 10, 2018, 06:25:54 PM
Hangi borsada para bıraktığın önemli gidip dün açılan borsada bırakırsan çökerler gidip de binance da bırakırsan bişey olmaz coinlerine
member
Activity: 196
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
April 10, 2018, 06:17:41 PM
Borsalarda para bırakmak özellikle hitbtcde akıl işi değil abi ya hep korkuyorum o borsadan ama adamlar kapatıp gitse milyonlarla nasıl yakalnılır bilmem.
full member
Activity: 686
Merit: 101
April 10, 2018, 06:15:33 PM
Borsalar olmasa nerede fiyatlanacak bunca proje gerekliler ancak güvenilir değiller malesef zaten işlem yapılan piyasa şefaflık iddasında ancak bir o kadar karanlık ledger almak lazım.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
April 10, 2018, 05:54:26 PM
Şahsi düşüncem:

borsa sahiplerinin her tür pisliği yapabileceğini gördük geçmiş aylarda.

Volume azalıp bu borsa sahiplerinin kar payları düştükçe hack haberlerinin artacağını düşünüyorum.

Çoğumuz ocak ayından beri devam eden dump dan dolayı mecburen hold durumdayız. ve korkarım ki 2 ay önceki bakiyelerimize geri dönmek en az 6 ayı veya sene sonunu bulacak gibi.

o yüzden hold coinlerinizi borsalardan soğuk cüzdanlarınıza çekmenizi öneriyorum. bir bakmışsınız bir sabah birikimleriniz yalandan bir hack haberiyle sıfırlanmış olur.

Kesinlikle ilk öğrenilmesi gereken şeylerden birisi bu konu. Borsalardaki token veya coinlerinizi cüzdanınızda gibi güvende olduğunu sanarak tedbirsiz davranmayın. Sürekli al-sat yapıyorsanız gererkli miktar tutun borsada fazlasını cüzdanınızda bulundurun.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
April 10, 2018, 05:46:29 PM
Borsa hacklenmelerine karşı alınabilecek tek önlem borsada para bırakmamak fakat tokenleri ikide bir cüzdsnlara aktarmakta sıkıntı olabiliyor bazen. Mümkün mertebe borsada bırakmamak lazım.
full member
Activity: 336
Merit: 111
April 10, 2018, 05:31:31 PM
Aslında borsada tutmayı kimsenin istemediğini biliyoruz fakat mecbur kaldığımız da oluyor, şahsen ben cüzdandan yanayım ama yine de ara sıra borsada bırakabiliyorum güvendiğim bi iki borsa da dahil olmak üzere bütün yatırımımı borsada bırakmam
full member
Activity: 398
Merit: 118
April 10, 2018, 04:54:06 PM
Piyasa gerçekten cok riskli güvenilir borsalarda ben şahsen bırakıyorum özellikle binance birkaç işlem yapmamak adına işimi kolaylaştırıyor onun haricinde her yerde hack muhabbeti olabiliyor zaten..
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
April 10, 2018, 04:13:32 PM
gerekli bir uyarı doğru söylüyorsun dostum insanlar borsada bıraktığı coinleri delist olabilir alamayabilirler veya borsa çeker gider tüm paraları pul olur ama cüzdan her zaman daha güvenlidir hatta mümkünse ledger kullanılmalı
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
April 10, 2018, 04:10:53 PM
Bu borsaları geçtim sanki bizim bankadaki paralarımız için de aynı şey geçerli değil mi adamlar senin paranı kullanıyor kullanıyor sonra yerine koyuyor ya da koyamayınca iflas ettik yok banka soyuldu vs vs. Biz napalım bi şekilde en güvenlisine bırakmak zorunda kalıyoruz.
full member
Activity: 462
Merit: 100
April 10, 2018, 04:07:45 PM
Borsada tutmuyorum bende.bi tane ledger cihaz aldım onda saklıyorum coinlerimi.göndereceğim zaman borsaya biraz uğraştırıyor ama en azından bu şekilde kafam rahat ediyor.fee ücretlerinede mecburen katlanıyorum artık.çok sık trade yapan biri değilseniz borsada durması gereksiz zaten.bakıyorum ledgerdaki coin pump yemişse hemen gönderip satıyorum tekrar eth veya btc yide cüzdana çekiyorum

çok mantıklı hocam yaptığınız hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz. yanlız ben yeni bir ETH cüzdan oluşturdum depo olarak kullanıyorum hiçbir bounty ya da airdrop kampanyasına katmadığım. private key girip açmaya bile korkar olduk mew'i o yüzden en mantıklısı ledger
full member
Activity: 350
Merit: 106
April 10, 2018, 12:11:35 PM
Borsada tutmuyorum bende.bi tane ledger cihaz aldım onda saklıyorum coinlerimi.göndereceğim zaman borsaya biraz uğraştırıyor ama en azından bu şekilde kafam rahat ediyor.fee ücretlerinede mecburen katlanıyorum artık.çok sık trade yapan biri değilseniz borsada durması gereksiz zaten.bakıyorum ledgerdaki coin pump yemişse hemen gönderip satıyorum tekrar eth veya btc yide cüzdana çekiyorum
full member
Activity: 756
Merit: 104
April 10, 2018, 12:07:50 PM
Harici cüzdan alın kafa rahat eder borsaları değişim için kullanıp yuvaya dönün herşey mualakbu piyasada küt diye çeker giderler Allah korusun. Güvenliği arttırmak lazım.
full member
Activity: 434
Merit: 100
April 10, 2018, 11:02:59 AM
Bu konuda çok haklısınız fakat indirilen walletlara virus bulaşabiliyor yani buda bir sorun ben şimdilik küçük bir yatırımı mı binance tutuyorum çünkü bana gerçekten güven veriyor son hack olayında sergilediği tutum ile.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
April 10, 2018, 09:44:53 AM
Borsalarda para saklamak her zaman riskdir. Ama işte işlem açıp bırakıyor insan. Ben bu güne kadar bir problem görmedim. Fakat yüklü miktarda coinim olsa kendi cüzdanımda saklarım.
hero member
Activity: 2170
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
April 10, 2018, 04:32:17 AM
https://blockchain.info/ için ne düşünüyorsunuz ?
BTC dışında Bitcoin Cash ve eTher de depolanmaya başlamış. Ben önceden hep orada tutardım BTC aldığımda.
Pages:
Jump to: