Pages:
Author

Topic: [UYARI] Borsalarda Coin Bırakmayın - page 5. (Read 926 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
April 07, 2018, 01:01:14 AM
Bunu yeni anlıyor olmamalısınız. Forumda bunun gibi yüzlerce konu var. Bu tarz olaylardan canı yanan binlerce kişi var. Her zaman özel anahtarın sadece sizde olduğu cüzdanlarda tutun coinlerinizi. Dikkat etmekte her zaman fayda vardır. Merkezsiz borsa ise bir nebze ılımlı yanı olabilir ama merkezi olan borsalardan her zaman herşey beklenebilir.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
April 06, 2018, 11:42:00 PM
https://bitcointalksearch.org/topic/hacklenmi-borsalara-gelin-bir-goz-atalm-yeni-uyeler-icin-ibretlik-paylam-1774496
Geçen sene borsalarda ilgili açmış olduğum bir konu, arkalarda kalmış. Göz atmanızı öneririm   Smiley
Bir çok arkadaşımız bu forumda borsalarla ilgili uyarı niteliğinde paylaşımda bulundu sizler gibi fakat kimisine güvendik, kimisini soğuk cüzdana göndermeye üşendik, kimini de istediğimiz an hızlı işlem yapmak için tuttuk borsalarda, halen de kısmen dahi olsa tutuyoruz bazı sebeplerden. Dikkat etmekte fayda var.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
April 06, 2018, 02:08:51 PM
Sürekli ordan oraya ordan oraya taşımak çok bunaltıcı olduğu için mecburen borsada bırakıyorum. Yoksa mtgox zamanını biliyoruz. mintpal borsasında biraz param kalmıştı bir kısmını alabilmiştim. riskleri bilmemize rağmen sürekli trade halinde olanlar için cüzdanlara aktarıp durmak hem vakit kaybı hem mali yük.
newbie
Activity: 191
Merit: 0
April 06, 2018, 02:02:49 PM
feeler çok yüksek ethereum bazlı tokenler için bence.Kendine ait cüzdanı olan coinlerde fee sıkıntısı yok ama 3 4 tane cüzdanı senkronize edemedim ne yaparsam yapayım online olmadı.
full member
Activity: 268
Merit: 109
April 06, 2018, 12:36:10 PM
ya bittrex poloniex gibi borsaların aylık 500 milyon ya da 1 milyar dolar gibi gelirleri varken gercekten böyle bir sey yapacaklarını düsünmüyorum
member
Activity: 365
Merit: 10
April 06, 2018, 11:16:47 AM
Ledger almaya değmeyecek kadar az btc. Wavesin cüzdanına çeksek nasıl olur. Bu cüzdan işlerini pek bilmiyorum. My ether wallet de sıkıntılı. Bir sürü işlem var sanırım. Waves walleti önerirmisiniz? Teşekkürler
full member
Activity: 616
Merit: 118
April 06, 2018, 10:57:30 AM
Borsalar her zaman sıkıntılı idi

benim gibi işini hallet 3  5 bakma çıkart borsadan sonra lazım oldukça sok içeri
member
Activity: 336
April 06, 2018, 10:54:42 AM
Nerde tutarsa tut bu piyasadaki parayı tuttuğunun yer riskli. Her an tetikte olmak lazım.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
April 06, 2018, 10:24:52 AM
https://bitcointalksearch.org/topic/hacklenmi-borsalara-gelin-bir-goz-atalm-yeni-uyeler-icin-ibretlik-paylam-1774496
Geçen sene borsalarda ilgili açmış olduğum bir konu, arkalarda kalmış. Göz atmanızı öneririm   Smiley
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
April 06, 2018, 10:21:43 AM
Borsalar kesinlikle son dönemde sıkıntılı hale gelmeye başladı, size bu konuda hak veriyorum ne zaman ne yapacakları belli olmuyor kafalarına göre coinleri delist ettirip yeni coin listeliyorlar, hack işi zaten can sıkıcı olmaya başladı.
member
Activity: 560
Merit: 12
April 06, 2018, 10:15:30 AM
Özellikle küçük borsalarda bırakmayın. Geçen küçük bir borsa kapandı qitti içinde sadece o borsada olan coinlerim vardı . Habersizce kapandı gitti
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
April 06, 2018, 09:52:43 AM
Cidden başarılı bir komplo teorisi oluşmuş konuda Smiley dikkate alıyorum dediklerinizi. Peki ya hacim artarsa?
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
April 06, 2018, 09:10:42 AM
Bilgisayarda da hacklenme ihtimali var binance ta tutmak kadar riski var sonuçta usb ile tutacaksanız güzel güvenli bence de ama pc de utmakla borsada tutmak arasında bir fark yok bence. Private key de pc ye giriliyo sonuçta.
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
April 06, 2018, 09:05:25 AM
Borsalarda küçük miktarlarda hep coinlerimiz kalıyor. Bunların hepsini toplu hesaplayınca gerçekten 80-100 tl gibi bir miktar yapabiliyorlar. Bu coinleri nasıl alabiliriz. Bunların alınabilmesi için bildiğiniz bir işlem var mıdır?

Hocam kullandığınız borsalardaki düşük transfer ücreti gerektiren coinleri tespit edip bir araya toplayabilirsiniz o şekilde tümünü çekebilirsiniz.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
April 06, 2018, 07:07:03 AM
Borsalar her zaman tehlike altında fakat binanceyede güvenemeyeceksek işimiz çok zor . Binancenin patlasası tüm piyasanın içine eder .
member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
April 06, 2018, 07:05:21 AM
Önceden yaşanmış bir olay için Binance borsası ile yazışmalarımız oldu.

Binance 2FA yı nasıl geçtiler diye sorduk.
Cevap : Unfortunately, hackers are actively working and evolving and its' difficult to predict how they will attack next
Türkçesi : Bilmiyoruz..

Peki bir Activity log var mı ordan bakalım 2FA yı giren IP adresi bize mi ait yoksa hacker'a mı ait diye, zira hackera ait ise phishing ile ele geçirmiş diyebiliriz.
Cevap : We can try to work with the police if you file a report and help them track down this hacker to get your money back.
Türkçesi : Polise başvurursan detaylı inceleriz. (Uluslararası bir olayda Türk, Hongkong ve İrlanda polislerinin hepsine başvurulup çalınan paranın 10 katı kadar para harcamak gerekebilir)

Şimdi burada Binance suçludur demiyorum tabiki, parayı Binance'ın çalmadığını biliyoruz, demek istediğim hani olur da borsa şeytana uyup paranızı yalan hack haberiyle çalarsa, ne yaparsanız yapın delilleri yok etmek için imkanları olacaktır, zira hack haberinden önce zaten ortamı kurmuş olacaklardır. Verecekleri yuvarlak cevaplar da çoktan hazır.

Sonuç olarak borsalar bunu yapmazlar fakat yapmak isteseler delil bırakmadan yapma imkanları var, o sebeple gerçekten üşenmemek ve parayı güvenli cüzdana taşımak gerekiyor.
Çok düşük bir fee den kaçınmak için tüm paranın uçmasına razı olmak mantıklı değil.
member
Activity: 429
Merit: 11
April 06, 2018, 06:33:39 AM
Hacim düşüyor diye bu tür bir girişimde bulunmaz diye düşünüyorum çünkü kendi ayaklarına sıkmak akıl kârı değil. Ama yine de erc20ler için myetherwallet  mantıklı bencede.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
April 06, 2018, 05:36:42 AM
Aman boş verin giderse gitsin onun mu sitresini yapacaz ben coini 4 borsaya böldüm aksam rahat rahat yatıyorum. En kötü 1 haftada zarar cıkartılır birde cüzdana at ordan fee al oraya tekrar at zamanı hesapla uzun iş bırakın bunları tradeye bakın.
member
Activity: 1264
Merit: 43
April 06, 2018, 05:01:40 AM
Mantıklı bir öneri teşekkürler uyarın için.. Eğer piyasa düzelmeyecekse, en azından bu haliyle bile stabil kalamayacaksa çoğu borsada hacim sorunu yaşanacaktır, hatta şuan bile bir çok borsa sakat durumda. Hacim küçülmesi demek, borsanın çok daha az para kazanması demek. Bıçak kemiğe dayandığında pılını pırtını toplayıp kaçabilecek nitelikte bir çoğu..
member
Activity: 182
April 06, 2018, 04:49:43 AM
Evet borsalarin batma vs gibi bir durumunda hak iddia edebilir miyiz bilemiyorum. Sayet etsek bile batik borsadan neyini alacaz.
Pages:
Jump to: