Pages:
Author

Topic: [UYARI] Borsalarda Coin Bırakmayın - page 6. (Read 926 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
April 06, 2018, 03:31:04 AM
Bende ledger arıyorum ama piyasada bulmak zor, 500tl ye satılıyormus en guzelı ledger almak mew gibi cuzdanlarada guvenmıyorum ben en guzelı donanımsal cuzdan
hero member
Activity: 896
Merit: 519
April 06, 2018, 03:25:50 AM
Bunu söylemeye gerek bile olmamalı nasıl tutuyorlar şaşırıyorum. İşlem yaparken gönderdiğim zaman da tedirgin oluyorum işimi hemen bitirip çekiyorum cüzdana. Borsayı cüzdan olarak görüp bilenler de var bir şey olursa her şekilde olur diye yanlış bilgi sahibi olanlar var. Bilgisayarınızın güvenliğini kontrol edin güncel virüs programları kullanın daha sonra sahip olduğunuz coin'e özel cüzdanı indirip kullanın. Mümkünse hardware wallet satın alın.
newbie
Activity: 189
Merit: 0
April 06, 2018, 03:25:26 AM
Borsalarda küçük miktarlarda hep coinlerimiz kalıyor. Bunların hepsini toplu hesaplayınca gerçekten 80-100 tl gibi bir miktar yapabiliyorlar. Bu coinleri nasıl alabiliriz. Bunların alınabilmesi için bildiğiniz bir işlem var mıdır?
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
April 06, 2018, 03:22:44 AM
biri cevaplasın lütfen. borsadaki tether usd bana ait cüzdana çekilebilir mi? mew adresine mi çekim yapmam lazım. farklı bir yerden mi cüzdan açmam lazım. kolay, hızlı yapılacak tarafı varsa çekelim borsada saklanması taraftarı değilim zati.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
April 06, 2018, 03:02:07 AM
Coinsmarketste arkadaşlardan topladığım btcler ve kendi coinlerim kaldı açılacağıda yok gibi gözüküyor.Btclerin geçtiği gün kapandı çok büyük şanssızlık.Ledgera attım ne varsa artık kafam rahat.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Presale Starting May 1st
April 06, 2018, 02:57:10 AM
Aynen katılıyorum yüklü miktarda altcoinleriniz varsa mutlaka cüzdanlarınıza çekin. ERC20 ise en kötü myetherwallet üstünden dosyaya alabilirsiniz. Hiçbir piyasa ki binance bittrex dahil, %100 güvenilir değildir..
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
April 06, 2018, 02:54:12 AM
Şahsi düşüncem:

borsa sahiplerinin her tür pisliği yapabileceğini gördük geçmiş aylarda.

Volume azalıp bu borsa sahiplerinin kar payları düştükçe hack haberlerinin artacağını düşünüyorum.

Çoğumuz ocak ayından beri devam eden dump dan dolayı mecburen hold durumdayız. ve korkarım ki 2 ay önceki bakiyelerimize geri dönmek en az 6 ayı veya sene sonunu bulacak gibi.

o yüzden hold coinlerinizi borsalardan soğuk cüzdanlarınıza çekmenizi öneriyorum. bir bakmışsınız bir sabah birikimleriniz yalandan bir hack haberiyle sıfırlanmış olur.

Pages:
Jump to: