Pages:
Author

Topic: UYARI NEWBİE MİNER BORÇ ÖDEMESİ GECİKMESİ - page 3. (Read 8746 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Ufak ufak toplayıp kendi çapında büyük vurgunu yapmış gibi.
Var mı başka borç veren bu dolandırıcıya? Grin Grin

toplasan 0.5 btc değil hocam ya,
şu ana kadar tespit edebildiklerim
0.25 biri
0.1 biri
0.04 de benim duruyor Smiley
bide karizmayı çizdirmeyelim diye buraya yazmayan bir bu kadar daha adam olsa anca 0.5 btc yapar Smiley
benim çapım 50 mbtc idi ve hiç bir zaman kimseye bu kadar borç vermedim.
bide şöyle bir şey var. ben hala arkadaşın geri dönüp bu rakamları ödeyeceğini düşünüyorum.
toplasan 500 TL etmiyor buda para değil açıkcası.
newbie
Activity: 20
Merit: 0
Yani göstere göstere bu kadar dolandırıcılık yapılır. Ne desek boş.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
Ufak ufak toplayıp kendi çapında büyük vurgunu yapmış gibi.
Var mı başka borç veren bu dolandırıcıya? Grin Grin
legendary
@pandacoin herseyi cozmussun atladigin nokta su mhanbostanci groll ve nasituygun forumdan olmasa telefondan whatsappdan mesaj attigim anda 5mbtc den cok daha fazlasini gonderir Smiley Gerek yok bu kadar ince hesaplara

Groll bu konuda şu an ne düşünüyor acaba?

Ben ne düşündüğünü tahmin edebiliyorum. telefon kullanım dışı bir süredir. geçen hafta oradan biliyorum...
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Benimde içeride en az 0.25 btc kaldı. Öder diye düşünüyorum. Yani en son o kadar atar yapmıştı bana. İnsanlık hali ödeyeceğiz diye o ara para lazımdı bana. Bu ara pek lazım değil sıkıştırmayayım rahat rahat ödesin dedim. Gecikme süresini hesaplayamıyorum. Ana paradan kalan 0.25 buna birde faiz bindirirsek ohooo. Ama ben inanıyorum ödeme yapacaktır.
legendary
@pandacoin herseyi cozmussun atladigin nokta su mhanbostanci groll ve nasituygun forumdan olmasa telefondan whatsappdan mesaj attigim anda 5mbtc den cok daha fazlasini gonderir Smiley Gerek yok bu kadar ince hesaplara

Groll bu konuda şu an ne düşünüyor acaba?
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Mr.robot hesabı ile en son 4 aralıkta giriş yapmış ve post atmış . Muhtemelen başka üyelikleride vardır.

Mr.robot un o olduğunu nereden biliyorsunuz?
Bir yazışma felan döndü de ben mi kaçırdım?
Döner gelir yahu. Belki arkadaşın başına bir şey geldi. çok da kötü düşünmemek lazım.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.12785224 burada arkadaş çözüldü. Kötü düşünmüyorum. İkiside aynı kişi olduğu için groll Mr .robottanda alacağını temin edebilir.
legendary
Mr.robot hesabı ile en son 4 aralıkta giriş yapmış ve post atmış . Muhtemelen başka üyelikleride vardır.

Mr.robot un o olduğunu nereden biliyorsunuz?
Bir yazışma felan döndü de ben mi kaçırdım?
Döner gelir yahu. Belki arkadaşın başına bir şey geldi. çok da kötü düşünmemek lazım.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
legendary
Adam 16 Kasımdan beri kayıp  Huh 0.1 btc içerde kaldı bakalım dönecek mi.

Doğru 16 kasımdan beri girmiyordu foruma bu gün girmiş cevap verip çıkmış. Smiley öder herhalde diye tahmin ediyorum.
Ödemezse de çok arkasından ağlamamak lazım Smiley sonuçta garantisiz verdiğimiz için bu borçları bu riski alarak veriyoruz.

Nerde cevap vermiş hala 16 sı gözüküyor son aktivitesi ?Özelden mi yazdı size?

bu konudaki son mesajını bu gün atılmış gibi algıladım.
zaten şöyle bir şey var. özel mesajları okuyup çıksanız bile foruma son giriş tarihiniz değişiyor ki. arkadaş 16 kasımdan beri yok ortada.
legendary
Geçmiş olsun, bu saatten sonra zor gelir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014

Size hala borcu var mıydı? Ne zaman ödeyeceğini söylemişti? Neredeyse 1 ay geçmiş üstünden.

0.2 btc vardı 0.1 btc yi ödedi diğerini daha ödemedi.Bekliyoruz hala kendisini.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250

Size hala borcu var mıydı? Ne zaman ödeyeceğini söylemişti? Neredeyse 1 ay geçmiş üstünden.
legendary

Doğru 16 kasımdan beri girmiyordu foruma bu gün girmiş cevap verip çıkmış. Smiley öder herhalde diye tahmin ediyorum.
Ödemezse de çok arkasından ağlamamak lazım Smiley sonuçta garantisiz verdiğimiz için bu borçları bu riski alarak veriyoruz.

Nerde cevap vermiş hala 16 sı gözüküyor son aktivitesi ?Özelden mi yazdı size?
legendary

legendary
hero member
Activity: 739
Merit: 500
Borç alırken faiz ödediğiniz için borç bulmanız kolaylaşıyor. Burada borcu geciktirip benden ne kadar faiz kazandınız diye söylenmeniz garip olmuş.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Adam imza kampanyasi icin post kasiyor ignore edin yada hic cvap vermeyin olsun bitsin
legendary
Merit: 1013
hırsıza bak hele cevapta veriyor utanmadan
Konumun altında kimseye ağır ithamda bulunamazsınız. Bir sorununuz varsa başka konu açıp orada halledin. Burası post kasma yeri değil. Ben hiçbir şekilde hırsız falan gibi söylemde bulunmadım. İma da etmedim. Sadece bu konu bilgilendirme amaçlıydı. Bu arada parça parça göndermeye başladı.

şekle bak hele, kardeş neden ağlıyorsun o zaman 2 gundur paramı göndermedi diye derdin ne senin.
Eğitimsiz işsiz güçsüz mahalle abisi ağzıyla konuşma yeri değil burası  Smiley
Senden başka kimsenin ağladığı yada ağır ithamda bulunduğu yok ortada bir hırsızlık dolandırıcılık söz konusu değil
Adama hırsız dolandırıcı diyebilme hakkın nerden geliyor?
Sadece borcunu geciktiren borcu borçla ödemeye çalışan bi arkadaşımız var bi çoğumuz yapmışızdır.
Problem çözülmüş zaten kendisi de ders çıkarmıştır bu durumdan.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
ıgnore tuşu bu günler için fazla takılmayın, basın geçin
Pages:
Jump to: