Pages:
Author

Topic: UYARI NEWBİE MİNER BORÇ ÖDEMESİ GECİKMESİ - page 4. (Read 8746 times)

member
Activity: 84
Merit: 10
hırsıza bak hele cevapta veriyor utanmadan
Konumun altında kimseye ağır ithamda bulunamazsınız. Bir sorununuz varsa başka konu açıp orada halledin. Burası post kasma yeri değil. Ben hiçbir şekilde hırsız falan gibi söylemde bulunmadım. İma da etmedim. Sadece bu konu bilgilendirme amaçlıydı. Bu arada parça parça göndermeye başladı.

şekle bak hele, kardeş neden ağlıyorsun o zaman 2 gundur paramı göndermedi diye derdin ne senin.

Su adamin uslubuna dikkan edip direk provakatif uzak durun olsun bitsin konussun dursun. Hatanin buyugunu cevap vererek yaptim Smiley
member
Activity: 97
Konumun altında kimseye ağır ithamda bulunamazsınız. Bir sorununuz varsa başka konu açıp orada halledin. Burası post kasma yeri değil. Ben hiçbir şekilde hırsız falan gibi söylemde bulunmadım. İma da etmedim. Sadece bu konu bilgilendirme amaçlıydı. Bu arada parça parça göndermeye başladı.

şekle bak hele, kardeş neden ağlıyorsun o zaman 2 gundur paramı göndermedi diye derdin ne senin.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
@newbie miner a defalarca 10 ila 50 mbtc arasında değişen miktarla borç verdim ve her seferinde faizinin de fazlasıyla ödememi gönderdi arkadaş
ancak imza geliri için hep bir linç etme hevesi var insanlarda anlamıyorum bunu.
Hele bir de ticaret yapmadan insanlarla ilgili yargıya varanlara da ayar oluyorum.

euroasia nın yazdıkları da en komiği yani. Bir alışverişi olmamış ama yorum yapıyor.
neymiş efendim sadece garantiymiş, şark kurnazıymış.,
herkes kendi aboneliklerine ve çalışma koşullarına göre kendi kısıtları ile çalışır.
Adamın şartları sana uymuyorsa ticaret yapmazsın. Böyle ithamlarda bulunman hiç hoş değil.

kendi adıma 50mbtc lik bir bütçe ile borç dağıtıyorum.
Tam saymadım ama en az bi 6 - 7 kez newbie miner la alışverişim oldu.
10 ila 40 mbtc arasında değişen miktarlarda 1 haftalık %10 faiz ile yaptık işlemleri
bir çoğunda vadesinden de önce ödemelerini yaptı.
ortalama 20 mbtc 6 kere gitti geldi diyebilirim. yani kendisinden elimdeki 20mbtc ile 6 kere parayı döndürerek 12 mbtc kazanmışım Smiley
an itibariyle kendisinde önümüzdeki pazar vadesi dolacak şekilde 20 mbtc lik bir bakiyem var.
ben anlamıyorum bu gerginliğin sebebini.
member
Bana da 100M borcu var ama kimseye dolandırıcı demek için sebep değil bu.Gecikme olabilir insalık hali bu onu dolandırıcı yapmaz.Kaldı ki 100m i gönderdi daha önce.Adam konuya girip derdini anlatıyorsa birşekilde bizde eşek değiliz anlarız halden.

Zaten problem su groll kardes alirken faiz hic bir sorun yok ama kucuk bir aksama olunca ver yansin tu ka ka ka...
Hocam ben tutup da kimseyi kötülemedim. Ben size konuyu açmadan önce mesaj attım, cevap yazmadınız. Cevap yazsanız ben konu açmayacaktım. Sizden iyi miktarda para da kazandım, inkar etmiyorum. Ama bu iş ticaret tabi ki para kazanacağım. Konuya gelince size söz verdiğim gibi geri ödemenin tamamı hesabıma geçtiği an size söz verdiğim olayı burada gerçekleştireceğim. Konu hiç benimle alakası olmayan düşüncelere gelmiş. Birkaç imza kampanyası kasan kişi yüzünden.

Can sıkıyorlar baska birsey degil yoksa sizin kazandiginiz paralar rahatsiz ediyor onlari mhanbostanci da groll da sen de hepsi ayni mesele bakiyorlar ne koyup ne aldiniz yok ponzi yok hirsiz yok double account bos bos sacma sacma isler.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Bana da 100M borcu var ama kimseye dolandırıcı demek için sebep değil bu.Gecikme olabilir insalık hali bu onu dolandırıcı yapmaz.Kaldı ki 100m i gönderdi daha önce.Adam konuya girip derdini anlatıyorsa birşekilde bizde eşek değiliz anlarız halden.

Zaten problem su groll kardes alirken faiz hic bir sorun yok ama kucuk bir aksama olunca ver yansin tu ka ka ka...
Hocam ben tutup da kimseyi kötülemedim. Ben size konuyu açmadan önce mesaj attım, cevap yazmadınız. Cevap yazsanız ben konu açmayacaktım. Sizden iyi miktarda para da kazandım, inkar etmiyorum. Ama bu iş ticaret tabi ki para kazanacağım. Konuya gelince size söz verdiğim gibi geri ödemenin tamamı hesabıma geçtiği an size söz verdiğim olayı burada gerçekleştireceğim. Konu hiç benimle alakası olmayan düşüncelere gelmiş. Birkaç imza kampanyası kasan kişi yüzünden.
member
Kimse de demiyor ben bu adamdan bu gune kadar toplamda su kadar para kazandim u kadar faiz aldim diye Smiley Herkes bi alsin bakalim toplam kime ne kadar kazandirmisiz ne kadar dolandirmisiz Smiley
member

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
legendary
hero member
Activity: 854
Merit: 500
Merhaba.

@euroasia gördüğüm kadarıyla arkadaş konuyu saptırmaya yada değiştirmeye çalışıyor.
@newbie millete laf edeceğine, arkadaşa ödemeyi niye yapmadığını açıklaman, senin açından daha iyi olucaktır.

Teşekkürler.
member

Nasil iyi post kasiyor musun? Isine yariyor mu boyle basliklar Smiley Imza kampanyasindan 3 kurus alirsin belki degil mi Smiley

https://blockchain.info/tr/tx/4dd8c96f8d208c8a557da5723f96180afe935fbd1bfdcb9f89e5e894cf7d4128
https://blockchain.info/tr/tx/6304887fe2615aca19f33c7df35b30ccea9fc50cc2912c0953b3d912c0a426f7

200mbtc gonderildi.

sizde hırsızlık baba mesleği sanırım utanmaz herif
member

Nasil iyi post kasiyor musun? Isine yariyor mu boyle basliklar Smiley Imza kampanyasindan 3 kurus alirsin belki degil mi Smiley

https://blockchain.info/tr/tx/4dd8c96f8d208c8a557da5723f96180afe935fbd1bfdcb9f89e5e894cf7d4128
https://blockchain.info/tr/tx/6304887fe2615aca19f33c7df35b30ccea9fc50cc2912c0953b3d912c0a426f7

200mbtc gonderildi.
member
member
banada mesa attı paypal deyince anında yan çizdi sadece garanti bankmış şark kurnazı anlaşılan

Sark kurnazi babandir lafini bil konus karaktersiz sen kimsin de beni taniyip yorum yapiyorsun. Faiz alirken cok guzel ufak bir gecikme oldugu anda ver yansin ortalik. Sark kurnazi simdi kim oluyor anlat dinleyelim! Ne isinize gelirse o guzel.
member
banada mesa attı paypal deyince anında yan çizdi sadece garanti bankmış şark kurnazı anlaşılan
hero member
Activity: 854
Merit: 500
40 TL Lik bitcoin konum için, banada mesaj attı.
Konuyu görünce almaktan vazgeçtim.
legendary
Konu hakkındaki gelişmeler:
Dün akşam için ödeme yapacağını söylemişti dünü bırakın bu gün saat şuan (saat 17:28) kadar ödeme almadım. Herhangi bir mesajda elime ulaşmadı. Başka gelişme olunca buradan paylaşacağım
legendary
Mesajıma cevap yazdı bugün akşam ödeme yapacağını söyledi. Şimdilik konuyu kitliyorum. Ödemeyi alınca tekrar konuyu açıp bilgilendirme yapacağım.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Uses an alt account and takes loan to repay another loan, and lies about it. (reference in Turkish) (Delete)
https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;u=551160

Ödeyemediği borcu yeni hesap açıp yeniden borç alıp ödeyen ve bunun hakkında yalan söyleyen kişiye borç verdiysen sana yapacak bir şey yok.
member
gecmis olsun, tanimadiginiz kisilere borc vermeyin, defalarca yazdik, bir de bana atar yapmisti soz konusu kisi, bir kac kiside destek vermisti..

giden miktarin dusuk yuksek olmasi onemli degil, onemli olan insanlarin dolandirilmasi.

Sana atar yapan soz konusu kisi hala atar yapiyor burdayim. Aksam odemesi hesabinda olacak arkadasin. Tesekkurler
Pages:
Jump to: