Pages:
Author

Topic: Venezuela Kripto Para Okulu Açıyor - page 2. (Read 746 times)

newbie
Activity: 54
Merit: 0
adamlara helal olsun ülke iflasın eşiğinde hatta iflas etmiş ama halen direniyorlar birşeyler yapmaya çalışıyorlar.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Venezuela zengin ve teknolojiye hakşm bir ülke olmamasına rağmen, kripto para okulu açacakmış. Blokzincir teknolojisinin kullanılmaya başlamasıyla birlikte bu alanda meslek icra edecek insan ihtiyacı da ortaya çıkacaktır.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
dünyada en büyük ekonomik kriz yaşayan bir ülkede böyle bir girişimin yaşanması pekte heyecanlandırmıyor her yolu deneryecekler bir yerden kaynak sağlamaları için.
member
Activity: 253
Merit: 10
bu ülkenin ekonomisi baya kötü gidiyor, sanırım kurtuluşu kripto paralarda arıyorlar. doğruda olabilir, bu dünyada çok büyük paralar dönmeye başladı.
member
Activity: 574
Merit: 14
kripto para okulu açılıyor ve buna mı umut bağlamışlar. venezuelayı kripto okulu kurtaramaz. ethereuma bakın 3 senedir falan hayatımızda kaç milyar dolar değerinde. bunun gibi 5-10 tane yapsanızda venezuala kurtulamaz. o ülkede olmak istemezdim. içler acısı. youtube dan takip ediyorum. hükümet %50 asgari ücrete zam yapıyor, kara borsadakiler %100 ürünlere zam yapıyor yine aynı tas aynı hamam.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
türkiyede de açılıyor böyle okullar. örneğin haliç üniversitesinde kripto paralar üzerine dersler verilmeye başlanıyor. 1-2 ay önce orada seminere gitmiştim ve bölüm başkanı böyle açıklama yapmıştı
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
Adamlar gayet mantıklı bir hareket yaparak bitmiş sürünen ekonomi ile ilgili bir adım atma düşüncesine girmişler. Belki mantıklı gelir veya mantıksız gelir bize ama işin özü eninde sonunda bir şekilde kripto paralara bugün olmasa bile ilerleyen zamanlarda illaki bir faydası olacağını düşünüyorum. Hiç olmadı komşudaki olayları duyman ve reaksiyon göstermen gibi. İstediklerini başarırlarsa eğer etkisi kesinlikle olacaktır.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Venezuela gibi ülkelerin kripto para yatırımları düşük oldığu için bu tür haberlerin piyasada bir etkisi olacağını düşünmüyorum açıkçası ben, ama blockchain için güzel bir haber tabii.

newbie
Activity: 126
Merit: 0
venezuella ilk önce kendi ekonomisini düzeltsin..
member
Activity: 266
Ekonomisi bu denli berbat olan bir ulkeye gore cesur ve onemli sayilabilecek hamle olmus bizim ulkemizinde bu yonde hamleler yapmadi gerekirken nerelerden geliyor bu haberler sanirim bizde en son haber kripto paralardan vergi alinsin mi haberiydi.
member
Activity: 283
Açıkçası elektrik maliyetlerinin son derece düşük olması venezuella için bir avantaj. ülkeleri batakta olduğu için kriptopara piyasasından biraz gelir elde etmek mantıklı gibi görünüyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Uygulanan ekonomik ambargolar dolara erişim imkanlarını kısıtlıyor. Çareyi kripto para ve petro coinde görüyorlar.
member
Activity: 406
May 25, 2018, 09:16:26 AM
Venezuela ekonomik olarak çok zor durumda. Bu sıkıntıdan çıkışı kripto para teknolojisi olarak görüyorlar.
full member
Activity: 280
Merit: 102
May 25, 2018, 09:06:14 AM
oldukça önemli bir konu, venezuellanın böyle bir adım atması oldukça olumlu, çünkü bu demektir ki bu adamlar ülkelerinini ve insanlarının geleceğine önem veriyorlar, bizimkiler gibi göt kılımsınız, göt kılıyız şeklinde bir ilişki söz konusu değil anladığım kadarı ile
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
May 25, 2018, 07:34:24 AM
Venezuela nın son bir çıkış olarak çok ciddi bir şekilde blockchain e yatırım yapıyorlar. Bir ihtimal başarırlarsa çok farklı bir ekonomik düzene kapı açılabilir.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
May 25, 2018, 06:52:21 AM
Venezuela Kripto Paralarla alakalı güzel şeyler yapmak istiyor, malum ekonomisininde hali ortada bunu başarabilseler ülkeleri içinde güzel şeyler olabilir. Venezuela'da şu an 1 dolar için adam öldürüyorlar, asgari ücret 20 dolar.
full member
Activity: 630
Merit: 101
May 25, 2018, 06:39:06 AM
Venezuela nın çokta teknoloji meraklısı olduğunu düşünmüyorum hatta haberlerin biraz abartıldığını düşünüyorum. Batmış bir ekonomiye çıkış arıyorlar. Youtube daki vidyolara denk gelmişsinizdir.
member
Activity: 276
May 25, 2018, 04:05:17 AM
venezuellaaa yani adamlar açlıkla boğuşurken nasıl kripto parayla uğraşacak azimi bulabiliyorlar şaşıyorum doğrusu bizdede açılsa ya ama yoook köprü yol yapalım boşver Cheesy
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
May 25, 2018, 02:53:03 AM
Kripto okulu açınca ne olacak ekonomisimi düzelecek, blockchain için yazılımcımı yetiştirecekler, ben açıkcası amacın tam olarak ne hedeflediğini anlamadım
member
Activity: 167
May 25, 2018, 02:03:02 AM
kripto paralar venezuela'nın krizini geçrir mi bilmiyorum. Çok kötü halde ülkeleri umarım bir faydası dokunur kripto paralar venezuela'ya.
Pages:
Jump to: