Pages:
Author

Topic: Venezuela Kripto Para Okulu Açıyor - page 5. (Read 744 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
April 16, 2018, 04:50:30 AM
gerçekten çok meraklılar bu işe ve çaba sarf ediyorlar ben çok ilginç bir şekilde bu yolla inanılmaz bir kalkınmaya ulaşma ihtimallerinin olduğunu düşünüyorum .
member
Activity: 252
Merit: 11
April 16, 2018, 02:27:21 AM
bence kripto para okulu değilde blockchain okulu açıyodur. gayette mantıklı bi davranış. keşke bizim ülkemizdede bu işe yoğunlaşılsa. mesela som zamanlarda tv de çıkan haydi çocuklar kodlama öğrenmeye reklamı benim hoşuma gidiyor. inşallah başarılı olur. bizde biyerlere geliriz.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
April 16, 2018, 01:23:50 AM
Venezuelada devlet baskanı petroya cok önem verdigi asikar. Gectigimiz ay petroyla ilgili pek cok haber akısı olmustu halada arasıra denk geliyorum. Hindistandada bu sene projeler konusunda büyük atılım var. Singh ailesi bu işin basını cekiyor olmalı pek cok projede isimlerini görüyorum.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
April 16, 2018, 12:21:54 AM
Bu Venezuellayi merakla takip ediyorum.  Eger petro basarili olursa,  bircok ulke icin umut kaynagi olur.  Bizde bukumet destekli bir kripto para cikarsak ne kadar desteklemesemde bunu,  suan icin ekonomik olarak ihtiyacimiz oldugu icin satin alirim. 
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
April 15, 2018, 06:39:54 PM
Kesinlikle okulu olması gereken çok derin bir alan kripto paralar ve blockchain teknolojisi kısa zamanda benzerlerine başka ülkeler de rastlarız
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
April 15, 2018, 03:58:04 PM
Helal olsun güzel kalpli otobüs şoforu maduroya halkı sefalet içinde yamyam olmuş ama vizyonist yaklaşımıyla 5 sene sonra dünya ekonomisinde söz sahibi olacak  Cheesy
Makara bir yana bence adam o kadar beyinsiz bir lider ki son kurtuluş olarak bu yola başvurmuş ya tutarsa diye.
sr. member
Activity: 476
April 15, 2018, 02:53:36 PM
Helal vizyonu olan öngörülü insanlara. Adamlar gelişmeye açık ne istediklerini ve çağın ihtiyaçlarını görüyor.
newbie
Activity: 168
April 15, 2018, 02:43:46 PM
Çok mantıklı bir hareket bence aşırı hemde venezuellanın kalkınmasına ve ekonomisinin yükseleceğini düşünüyorum, başlıkla bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
March 27, 2018, 07:25:07 PM
http://www.rotasizseyyah.com/venezuela-gercekleri.html

biraz okuyun arkadaşlar lütfen Allah rızası için okuyun

bitik beyler bitik ülke, hala maduro chavez güzellemesi yapan arkadaşlar var. öngörüsüz-kifayetsiz adamlar güzelim ülkeyi bitirdiler. bir başka fakir komşu ülke brezilya'ya toplu göç yaşanıyor şu an orada, neden mi? başlarındaki zevattan kurtulma konusunda ümitsizliğe düştü halk ve artık dayanma güçleri kalmadı, açlar çünkü aç, ilaç yok, para yok, kıçından para üretip "amarika amarika yıhılası amarika" diyerek zengin olunmuyor. iki tane boş odayı derslik yaparak ancak liseli devrimcileri kandırırsın. ülke bitik diyorum hala "ama şunu yaptı bunu yaptı", ülke bildiğin suriye - version economi.

dünyanın en fazla petrol rezervine sahip venezuella'yı bu hale getirenler bunlar, ne dersi verecek ki: "şimdi gripto paraynan ehonomiyi canlandıracaaazz, marketcap'ın 1 trilyon doları (american doları!) geçmesini bekliyoh, ADA alın Cardano eyyidir capanlar seviyy, ripple'ı zittir et" Cheesy

http://www.mahfiegilmez.com/2017/07/venezuella-nicin-batt.html            şunu bir okuyun hele...

ne eğitimi ne adaleti ne ekonomisi ne diyonuz biraz gözünüzü açın
newbie
Activity: 280
March 27, 2018, 06:59:37 PM
helal olsun bu adamlara, gerçekten eğitime değer veriyorlar, eğitim sadece matematik, türkçe, fen bilgisi, sosyal bilgiler değildir, eğitim ve öğrenim, çağa uygun olmalıdır, çağ bunu gerektiriyorsa bunu uygulamak gerekiyor, bizimkiler hala yarım milyon imam hatip açmakla meşgul, 12 yaşında çocuğa imam hatip mesleği öğretiliyor
full member
Activity: 686
Merit: 101
March 27, 2018, 05:20:43 PM
Bu tarz haberler gelecek daha fazla duyacağız hemde artık yeni bir finansal eşikteyiz. Az bir zaman sonra belki bu işten anlayan var mı diye devlet memuriyetleri bile olabilir.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
March 27, 2018, 01:14:52 PM
Baktılar bu işte iyi para var. Yeni bireyler eğitim piyasaya salacaklar galiba Smiley Kripto paranın okulu mu olurmuş, balinalar ne isterse o yöne hareket eden ve grafiklerden tahmin yürüterek yatırım yapılması imkansız hale gelen bir piyasada okul ne fayda Smiley
sr. member
Activity: 434
March 27, 2018, 12:21:14 PM
Bizim de başımızda nicolas maduro gibi bi adam olsa biz de böyle şeylere geç kalmayız, ama bizimkiler araba camının yasağını falan kaldırıyor napsınlar ve  haber doğruysa ne güzel valla yakında forumu onlar yönetecek desenize
member
Activity: 154
Merit: 10
March 26, 2018, 05:51:10 PM
bir çok kişi komik bulabilir fakat ilerisini düşündüğümüz de çok yarar sağlayacak bir girişim umarım diğer ülkelere örnek olur
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
March 26, 2018, 05:50:08 PM
venezuellaya helal olsun çok özgürlükçü bir ülke, geleceğe önem verenler zaten şimdiden yatırım yapıyorlar kripto paralara
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
March 26, 2018, 05:13:25 PM
Adamlar topladi tabi parayi petrodan baktilar ekmekde var, yakinda venezuella kucuk bir isvicre olur benden soylemesi Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
March 26, 2018, 02:23:54 PM
bitik beyler bitik ülke, hala maduro chavez güzellemesi yapan arkadaşlar var. öngörüsüz-kifayetsiz adamlar güzelim ülkeyi bitirdiler. bir başka fakir komşu ülke brezilya'ya toplu göç yaşanıyor şu an orada, neden mi? başlarındaki zevattan kurtulma konusunda ümitsizliğe düştü halk ve artık dayanma güçleri kalmadı, açlar çünkü aç, ilaç yok, para yok, kıçından para üretip "amarika amarika yıhılası amarika" diyerek zengin olunmuyor. iki tane boş odayı derslik yaparak ancak liseli devrimcileri kandırırsın. ülke bitik diyorum hala "ama şunu yaptı bunu yaptı", ülke bildiğin suriye - version economi.

dünyanın en fazla petrol rezervine sahip venezuella'yı bu hale getirenler bunlar, ne dersi verecek ki: "şimdi gripto paraynan ehonomiyi canlandıracaaazz, marketcap'ın 1 trilyon doları (american doları!) geçmesini bekliyoh, ADA alın Cardano eyyidir capanlar seviyy, ripple'ı zittir et" Cheesy

http://www.mahfiegilmez.com/2017/07/venezuella-nicin-batt.html            şunu bir okuyun hele...
full member
Activity: 616
Merit: 101
March 26, 2018, 02:13:10 PM
Bizim ülkede açılsa bile tutmaz venezuela bu işi baya dikkate alıyor bizimkiler anca bugün neye zam yapsak diye düşünür
member
Activity: 90
Merit: 10
March 26, 2018, 02:04:22 PM
Geleceğin teknolojisine şimdiden yatırım yapmak ve yeni nesilleri o doğrultuda yetiştirmek umut verici ve büyük öngörü sağlamaları gerçekten çok başarılı dahi hane bir adım.

Bazı kendini bilmez örümcek kafalı okuma,bilim,ilim ve akıl fukarası insanların; fakir ülkelerin umudu bu mu oldu  v.b gibi zırvaları ancak onların ne denli bir kapasitede olduklarının açıkça beyanını gösterir. Bizler ülke olarak teknolojik değişim ve çağın gereksinimlerini uygulama konusunda birçok ülkeden 50-60 yıl geride hareket ediyor ve hiç bir şey üretmeden dışa bağımlı yaşıyoruz.

Ülkemizde henüz blockchain ve kripto bilinmiyor ve bu konuda hiç bir teşvik yasa okul v.s olmazken başka ülkelerde devletler hızla bu konuyu ele alıyor ve bilinçleniyor,bilinçlendiriyor. Her yerde her ülke geleceğin teknolojisi olarak ilgi gören blockchain ülkemizde ne halde belli. Sizce fakir kim ??

Rusya’daki en iyi üniversiteler, bu sene ilk kez kripto para ve blockchain teknolojilerine ayrılmış özel dersler ve yüksek lisans programları sunmaya başlayacak. Dersler 2017-2018 akademik yılında okulların mevcut programlarına dahil edilecek.

Derslerin verileceği okullardan Moskova Devlet Üniversitesi(MSU), saygın ve karma araştırma üniversitesidir. MSU eknomik fakültenin yönetim kurulu üyesi olan Sergey Studnikov, Finansal Analiz master programını yönetiyor.
full member
Activity: 532
Merit: 102
March 26, 2018, 01:35:43 PM
Venezuela geleceğe nasıl en verimli şekilde yatırım yapacağını biliyor böyle bir okul açacak bizim devlette de hiç bir gelişme yok hala geçen sene araştırma yapıyorlardı güya.
Pages:
Jump to: