Pages:
Author

Topic: Venezuela Kripto Para Okulu Açıyor - page 3. (Read 744 times)

member
Activity: 140
Merit: 15
May 25, 2018, 01:02:36 AM
venezuella ekonomik krizden ötürü kendini kurtarmak için kripto camiasına yöneldi bakalım sonucları nasıl olacak
member
Activity: 406
Merit: 10
May 24, 2018, 09:34:45 AM
Madeniciler için en ucuz elektrik Venezuela'da. Fiyatlar çok düştüğünde sistemin iyi-kötü çalışmasının sigortası gibi. Devlet olarak kripto paraya çok önem veriyorlar. Birazda zorundalar. 
member
Activity: 448
May 24, 2018, 09:32:50 AM
Merak ediyorum acaba pratiği öğrettikten sonra başka ne öğretecekler, mesela spekülasyon nasıl yapılır, dump yapılıp alttan nasıl toplanır, pump yapılır nasıl milletin eline verilir, sahte ico ve ve muadilleri , scam nasıl yapılır gibi dersler de olacak mı ? Smiley Nihayetinde bunlar piyasanın gerçekleri ve bunlarında öğretilmesi gerek.
member
Activity: 406
Merit: 12
May 24, 2018, 08:12:20 AM
Venezuela ekonomik ambargoları aşmak için kripto paralara yöneldi, doğru da yapıyorlar. Bizim ülkemiz de geç kalmadan yönelmeli.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
May 24, 2018, 08:12:02 AM
Venezuela ekonomisine son yıllarda özellikle ve sürekli müdahale var ve ülkenin kendini yönetmesine izin verilmiyor, seçenekler bugün kısıtlı fakat kripto atılımları ile bir kaç yıl sonra başka boyuta geçmeyecekleri ne malum.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
May 24, 2018, 06:59:54 AM
kim ki bu sisteme erken adapte olacak, inovatif olacak, açık olacak , o ülke kendini kurtaracak. keşke Türkiye bu işlere ön ayak olsa da geleceğin ekonomisinde yerimiz olsa.
member
Activity: 152
May 24, 2018, 06:56:59 AM
Ne kadar güzel bir adım. Ufaktan yetişmeye başlayacaklar ağaç yaşken eğilir zaten ufaktan yetiştirip büyük işlere imza atan Venezuela olacak bu gidişle
newbie
Activity: 168
Merit: 0
May 24, 2018, 03:19:11 AM
venezuelada asgari ücret 20 dolar ve venezuela parası değerinden 300 bin ediyor. lolipop alsanız 1000 venezuela parası vermeniz gerekiyor. ülke çok beter durumda. bu hale gelmiş ülke ve halen yönetimde kalmaya devam ediyorlar. Kripto para okulu ile kendi kripto paralarını çıkartmaları bu durumu lehlerine çevirir mi bunu yapabilen ülke yok. henüz kriptolar da yeni gerçi. venezuela bu hükümeti devam ettirdiği sürece şansı yok gibi bir şey.
member
Activity: 164
May 24, 2018, 02:42:31 AM
Venezuella her zaman bu sektöre meraklı bir millet oldu yaptıkları gelişmeler piyasada kendilerinin tarafında çıkan haberler hep olumlu oldu.Ülkeyi biraz araştırmaktan kaçınmadım ve gayet yaşanabilir bir yer.Teknolojiyi gelecek nesillere anlatmaları ve bu yönde eğitim vermeleri çok güzel birşey.Umarım bizim ülkemizde bu tür gelişmeler olur.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
May 24, 2018, 12:22:19 AM
Blokzincir teknolojisi ekonomi ve finans sektöründe köklü değişikliklere, yeniliklere olan ihtiyacı açığa çıkardı ve tüm bu sektörler bu teknolojiyi kullanmak üzere altyapı hazırlıklarrnı yapıyor. Blokzincir teknolojisinin kullanılmaya başlamasıyla bu konuda yetkin eleman ihtiyacıda açığa çıkacaktır. Venezuela bu durumdan esinlenerek böyle bir okul açma ihtiyacı duymuş demek.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
May 24, 2018, 02:37:12 AM
Geçenlerde bir video izledim. Venezuellada hayat çok ucuz ve çok düşük paralarla lüks otellerde kalınabiliniyordu. Adamlar kriptoparalardaki getiriyi görmüş ki eğitim yapıyorlar.
member
Activity: 560
Merit: 12
May 23, 2018, 10:14:46 PM
Ulan şu ülkeyi de şerefsiz abd bir rahat bırakmadı sömüremediler ya kuduruyorlar. Adamlar petrol rezervlerinde ilk sıralarda ama coniler ambargo uyguluyor. En sonra pedro diye coin çıkardılar abd onu da engelledi kendi ülkesinde
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
May 23, 2018, 06:46:09 PM
Eğer kripto nasıl alınır satılır gibi şeyler öğretiyorsa Venezuela'nın burnu yine boktan çıkamayacaktır. Eğer ki kripto para teknolojisini, blockchain teknolojisinin eğitimlerini verirlerse işte o zaman gelecek yıllarda bu teknoloji oturduğunda sağlam rekipleri olur ve sınıf atlar. Maduro gerçekten sevdiğim ve takdir ettiğim bir lider. Abd'nin yıldırma politikasına ve her türlü yıpratmaya karşı ayakta durabildi, umarım bir suikaste kurban gitmez. Çünkü sisteme karşıysanız öldürülmeye veya yokedilmeye mahkumsunuzdur.

Üniversitelerimizde, özellikle bilgisayar mühendisliği bölümlerinde blockchain için derslerin koyulması ve bu derslerin sıklaştırılması gerekir. 1 yüzyıl geriden takip ettik, 1 yüzyıl daha geriden takip eder ve birşeyleri kaçırırsak bunun telafisi olmaz asla. Boyun eğmeye mahkum kalırız!
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
May 23, 2018, 06:33:07 PM
ben sahsen venezuellanin kriptopiyasalari ve blockchaine olan ilgilerini takdir ediyorum. gelismis ulkelere ders niteliginde isler cikariyorlar. bir gun bu piyasayi domine edecek bir ulke olacaksa bunun venezualla olmasini yurekten isterim.
newbie
Activity: 212
Merit: 0
May 23, 2018, 06:30:53 PM
Açılsın çok güzel türkiyede açsın üniversteler bölye ama kripto okulu değilde blockchain okulu açsınlar gelecek burda yatıyo
full member
Activity: 686
Merit: 111
May 23, 2018, 05:06:45 PM
şu ülkeyi övenleri anlamıyorum, daha geçen gün yapılan göstermelik seçimlerde 10'dan fazla insan hayatını kaybetti. https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-40772473

asgari ücret 3 dolar civarında! ilaç-yiyecek vs yok. hele bir de muhalifsen tam sıçtın! keşke insanlar istediği ve ya benimsediği yerlerde yaşatılsa da herkes müstehakını bulsa!

hocam katılıyorum ama şuan yaklaşık 20 dolar asgari ücret orada bi düzeltme yapıp , adamları sağ sol diye ayırımışlar özellikle chavez öldükten sonra ülkede enflasyon almış başını gitmiş. Kriptopara açmaları sadece sağcıların işine yarar. Ülkede aylardır devam eden iç savaş varken değil kripto para okulları açmak , satoshi venezuela'lı olsa bile kesmez.önce rahat bir ortam sağlayacaksınız önce halkın.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
May 23, 2018, 04:57:33 PM
şu ülkeyi övenleri anlamıyorum, daha geçen gün yapılan göstermelik seçimlerde 10'dan fazla insan hayatını kaybetti. https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-40772473

asgari ücret 3 dolar civarında! ilaç-yiyecek vs yok. hele bir de muhalifsen tam sıçtın! keşke insanlar istediği ve ya benimsediği yerlerde yaşatılsa da herkes müstehakını bulsa!
full member
Activity: 280
Merit: 102
May 23, 2018, 04:20:30 PM
adamlara helal olsun, bu adamlar akıllı adamlar, yani kripto para gibi geleceğe yön verecek teknolojilere yatırım yapmak, bu teknolojileri halka öğretmek gerçekten de çok önemli bir mevzu diye düşünüyorum
full member
Activity: 280
Merit: 102
May 23, 2018, 04:02:44 PM
İlk önce düzenli elektirik ve interneti halka sağlasınlar sonra kripto ile uğrassınlar bence . Adamlar da yıllık % 3000 ' e yakın enflasyon mevcut .

o iş öyle kolay olmuyor, adamlar serbest piyasa pazarı değil ki, bu tip krizler daha derin oluyor bu tip sistemlerde, yoksa türkiyeden bile iyiler diyebilizriz hocam, eğer türkiye böyle bir ekonomik sistemle yönetilip de bizim tayyip gibi biri olsaydı başta bırak %3000 i  %30.000 olurdu o olay
member
Activity: 239
Merit: 14
May 23, 2018, 09:57:32 AM
vay canına kriptoyla alakalı okuduğum en ilginç vede en güzel haber bu devlet destekliyor vede öğretmek için okulunu açıyor müthiş bir öngörü helal olsun
Pages:
Jump to: