Aralık-Ocak dönemi ile yine yeniden karşınızdayım :) BTC yükseldi/rekor kırdı sonra yine düştü, bu altlar ne ayak böyle derken gündem hızla değişiyor... Bakalım ben neler yumurtlamışım yine :)
1. Re: Kripto para borsası kurmakAçıklama: Bu konuda bilgi isteyen arkadaşa, hazır scriptlerle ya da sıfırdan bir borsa kurmanın süreçleri hakkında bilgi vermeye çalıştım. Aslında asıl mesele yazılımı kodlamaktan ziyade; mevcutta olan borsalara kıyasla nasıl bir fark yaratılacağı kısmı! Marka değeri, bilinirlik ve müşteri hizmetleri her şeyden önemli sonuçta...
2. Re: Neden Altın yerine Bitcoin Alınıyor?Açıklama: Altın ve Bitcoin kıyasına ilişkin birkaç farklı yönden düşüncelerimi yazmaya çalıştım. Bence derli-toplu ve güzel oldu valla. Café de Paris sosu eşliğinde okunası bir yazı :)
3. Re: Yeni açılan sosyal platform için tavsiyeleriniz?Açıklama: Kurmuş olduğu sosyal platform hakkında tavsiye almak için açılmış olan bu konuya; hem yazılımsal hem de teknik ve reklam kabiliyeti açısından değerlendirerek görüşlerimi ilettim.
4. Re: Bitcoin 2023 ath si kaç milyon olur?Açıklama: Birinci ve ikinci yarılanma dönemlerindeki fiyatları ve sonrasında ulaştıkları ATH'leri + bu zirveye kaç günde ulaştıklarını not düştüğüm bu yazıda; en olası gelecek fiyat tahminimi, gerekçelerini de göstererek yapmaya çalıştım. Bence tutarlı oldu!
5. Re: Ethereum 10,000 $ Olabilir Mi? Açıklama: Olabilir tabii neden olmasın! Bu gözler neler neler gördü. En çöpler bile 100x yaptılar. ETH mi yapmayacakmış! Birkaç kelam da ben edeyim dedim bu konuda.
6. Re: [Grafik] Uyuyan BTC CüzdanlarıAçıklama: 2500 adet Bitcoin'i olduğunu ve hdd'si bozulunca buna erişimini kaybettiğini söyleyen arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım. Sonuçta hdd'si elindeymiş, şifrelerini de oraya yazmış. Bakalım dediklerimin bir faydası olacak mı bekleyip göreceğiz.
7. Re: Kripto para alım satım ve madenciliğine yeni başlıyorum Açıklama: Sorulara cevap olarak 8 maddede; borsalar, KYC, cüzdanlar, çekim limitleri ve benzeri konuları özetlemeye çalıştım.
8. Re: Binance Hesaplarınızı Kontrol Edin!!! Trust Wallet Token(Airdrop)Açıklama: Geçen ayki TWT dağıtım çılgınlığında cüzdanlara çekimle ilgili sorun yaşayan ve yanıt bulamayan bir arkadaş vardı. Nasıl yapılacağını detaylandırdım. Umarım faydalı olmuştur.
9. Re: Türkiye'de Bitcoin'in tanıtımı için sosyal medya reklam kampanyasıAçıklama: Bitcoin tanıtım videosu için daha önceki reklam kampanyalarında istediği hedef kitleye ulaşamayan arkadaşımıza Twitter'daki tavsiyelerimi ilettim.
10. Re: Tavsiye edeceğiniz Portfolio Aplikasyonu var mı?Açıklama: Gördüğüm kadarıyla yerelde pek bilinmeyen, benimse sık kullandığım bir uygulmayı bu konuda biraz da detaylandırarak önerdim.