Aralık meritlerine yarından itibaren geçiyoruz arkadaşlar, eski yeni gözetmeksizin önemli postları paylaşabilirsiniz.
@Vispilio hocam, son 1 yıldır bir arşiv oluşturuyorum @Kalemder üstadın şu konusu altında:
Her ay merit kaynaklarının konularına yazdığım önemli yazılarımı kategorilere ayırdım ve anahtar kelimeler oluşturarak o ayın linklerini ekledim. Bir nevi tasnif yaptım. Ortaya yüzlerce konuluk bir arşiv çıktı. Son bir yıllık Bitcointalk emeğim bulunuyor burada. Yukarıda
vurgunuzu görünce aklıma geldi ve burada paylaşmak istedim linkini. Aşağıya da alıntılıyorım içeriği. Belki incelemek ve değerlendirmek istersiniz. Forumdaki arkadaşlar için de bir bilgi kaynağı olur.
Merit kaynaklarının konularına yazmış olduğum postlarımı, burada aylara göre tasnif ederek eklemek istedim. Bu şekilde tekrara da düşmemiş olurum diye düşündüm. Yüzlerce konu var aşağıdaki linklerde. Her konu için detaylı açıklamalar da içlerinde mevcut. Aylık konuların kapsamları hakkındaki anahtar kelimelerden bazılarını maddelerin altına ekledim. Diğer aylarda da güncelleyerek devam edebilirim bu sisteme.
• Kasım 2020 İçeriklerim ->(Bitcoin, ATH, Halving, Altcoin, Borsalar, Marketcap)
• Ekim 2020 İçeriklerim ->(Bitcoin, TON, Piyasalar, Sunucu, Server, Shitcoin, Mining, PayPal, Scam, Seçimler, Transfer, ABD, Dolandırıcılık)
• Eylül 2020 İçeriklerim ->(Bitcoin, Biance, Kucoin, Pazarlama, Coin, Token, FRM, BNB, Doğalgaz, Altın, Platin, Mining, Trading, Mainnet, Covid, SHA256, Electrum)
• Ağustos 2020 İçeriklerim ->(Bitcoin, USD, Kripto, Altın, FRM, XRP, DeFi, Proje, Startup, Boğa, Modem, İnternet, İmza Kampanyaları, Bounty, ICO, IEO)
• Temmuz 2020 İçeriklerim ->(Bitcoin, ETH, Altcoin, Altın, Gümüş, USD, FERRUM, DeFi, Kriz, Bilimkurgu, Film, Sağlık, Proje, Veri Merkezi, Linux)
• Haziran 2020 İçeriklerim ->(Bitcoin, Altcoin, Total Supply, USD, STORM, SWAP, Girişimcilik, Başarı, Türkçe, Yazım Kuralları, Öğrenilmiş Çaresizlik)
• Mayıs 2020 İçeriklerim ->(Firefox, Datacenter, Veri Merkezi, Dolandırıcılık, Bitcoin Halving, Yarılanma, Güvenlik, Yabancı Dizi, Oyun)
• Nisan 2020 İçeriklerim ->(Girişimcilik, Borsalar, BTC/USD, TRX, XRP, BİST, Corona, Ekonomi, Tüketim/Üretim, Web, İmza kampanyaları)
• Mart 2020 İçeriklerim ->(Coin ve token tavsiyeleri, Merkezi Sistemler, ATL/ATH, Trade Kaynakları, Silikon Vadisi, Fırsatlar, Forum Rütbeleri, Yararlı Uygulamalar)
• Şubat 2020 İçeriklerim ->(Manipülasyon, Borsa tokenleri, BTC, XRP, USD, Panama, Kuantum, Boğa Piyasası, Burstposting)
• Aralık 2019-Ocak 2020 İçeriklerim ->(Sirkülasyon, Para Türevleri, MEW, Güvenlik, Bounty, Dunning-Kruger, Ekonomik Balonlar, Fermi, Paradoks, BTC, Altcoin, USD, Zenginler Listesi, İstatistikler)
Edit: Kasım 2020 eklendi.