Listedeki linkleri açıp neredeyse tüm yazıları meritleyen @EFS ve @Vispilio'ya teşekkürler. Çoğu en az 5 meriti hak eden mesajlar bence tabi ama sizinde kaynaklarınız sınırlı biliyorum. İlgi gösterdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.
Takip ettiğim daha çok arkadaş var ve onlara ait değerli bir çok yazı var. Fakat hepsini paylaşmaya ne vakit yeter nede sizin kaynaklarınız yeter. Şimdilik bu kadarı yeter. Ayda bir toparlıyorum zaten, gelecek ay yine paylaşırım.
Sevgili @Jopen, özürlük bir durum yok hocam. Forum sistemi hakkında hepimizin daha yeterince bilmediği bir çok şey var. Her gün forum hakkında yeni bir şey öğreniyorum bende. Merit-Trust sistemleri hakkında benimsememiz gereken daha çok şey var. Bu yüzden öğrendikçe birbirimizle bilgi paylaşmak gerekiyor. Samimi paylaşım ve nezaket kültürünü koruyarak. Nazik mesajın için teşekkür ederim ayrıca.
Bu arada rahatsızlığım ile ilgili olarak geçmiş olsun mesajını atlamışsam gerçekten özür dilerim. O dönem hastane işlerinden, stresten ve üzüntüden dolayı çok rahatsızdım ve ara vermek durumunda idim. Hatta
kripto günlüğü konusunu kilitlemiştim o zaman. İyi dileklerini ileten arkadaşlara toplu olarak teşekkür etmek zorunda kalmıştım. Senle ihtilaf yaşadığımız herhangi bir konu hatırlamıyorum hocam. Aksine, yalın doğruları savunduğum için ortak düşüncede olduğumuzu sanıyorum. Belki arada bir yanlış anlaşılma olmuştur, neyse özelden konuşur helalleşiriz.
@Mandown, tebrik ederim! Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi. Hayırlı evlat olsun inş. Mahdum mu kerime mi?
Bir kaç gün önce bende böyle güzel bir haber aldım. Bizimde 3. yolda geliyor. Onun telaşı var bugünlerde. Hâli ile bazı ev işleri bana kaldı.