Al bu sana gelsin 100 tl'n var diyen şahıs!
5-6k dolarlık yatırımı bile çok gördüysen sende ne kadar var acaba?
Bu arada aztec sen de ağzından kaçırmışsın 90k altını görebilir diye, o halde napıyoruz boş konuşmuyoruz.
İkinci olarak 150k'lardayken düşebilir demiştim düştü mü düştü daha neyin kafası bu ya! Yok btc artmış bilmem ne bunlar hep bahanesi artan nasıl artıyor.
Artan diyen alsın artmaz düşer diyen almasın, bu kadar basit.
Bir daha da bana laf atmayın!
bak sen boş konusuyorsun. duser derken. ben 90 k ları gorebılır btc hareketıne gore dedım. btc dususe gectı waves 130 a geldı.senın boş lafların ıle waves satan adamlar terste kalmıs durumda su an. boş boş sallıyorsun hıc bır temele dayanmadan duser dıyorsun yada artar. len zaten 2 alternatıf var ya dusecek ya artacak. 150 de duser demısmıs dusmusmus. allahım yaa.. ve hala boş konusmaya herhangı bır bılgıye dayanmadan konusmaya devam edıyorsun.
http://prntscr.com/g7wtoobak az once bunu tahmın ettım. grafıge bakarak. yukselıs oncesı. ama gel gor kı oyle saçma yorumlar yapıyorsunuz kı. adamı sogutuyorsunuz.
edıt: xrp yı kactan aldıgınıda gosterırmısın burdan.
Azteec aztec almışsın galiba icodan ucuz ucuz rahat rahat konuşuyorsun. 150k'dan alan biri çoluk çocuğunun rızkını yatırıyor ayrıca siz 180-190'dan bu yana alın alın fırsatı kaçırmayın diyorsunuz. Ben coinleri rüyamda bile görüyorum o kadar içli dışlı oldum. "alın" diyp zarar ettirince de kardeş bak şöle oldu böle oldu vs .Ben 1 kişiye eth pumpı öncesinde bunun mantıksız olduğunu anlattım ondan bile utanıyorum yeminle siz 10k'ya düşse "eee napcan kardeş sasha'nın suçu" falan dersiniz. Yapmayın etmeyin kardan zarar neyse de külliyen zarara sokup milletin ahını almayın.
Bende ripple var ama 1 kişiye bile gel al demedim. Niye çünkü bi ibnelik yapabileceklerini biliyordum belki 2k'ya bile düşer ama dışardan bakınca herşey daha net görülebiliyor. Siz mala sevdalanmışsınız. 100 dolar da olsa çıkamazsınız.
Dünkü tradelerin bir kısmı her defasında ripple sayım artıyor ama düşüşüne ayak uyduramadım normalde sermaye 1.62 olması lazım başa baş için o da 5k satoshi demek
senın yaptıgın bıdı bıdılar yuzunden bırısı sattı burda bak. su an zararda. coını satmadıgın surece zararda olmazsın. bunu bıl once. dolar balı fıyatına bakma. 180k da ıken al dedıgım ve 15 bın lıralık reelden arkadasım var aldırdıgım. o zaman 3.7 dolardı sımdı 5 dolar. zararı yok reelde adamın. btc artmıs artmamıs benı alakadar eden bır durum yok sonucta bu meretler artıp sattıgında btc olarak harcamayacaksın. btc olarak fıyatının artması ısın ekstra kaarı olacak. waves 180k da alın denmesının sebebıde bu. daha bunu anlamamıssın. su an waves 5 dolar ama btc 4 bın dolar dıye 5 dolar. ıco fıyatına bakarsan waves hala pump yememıs ıconun anca 4 katına cıkmıs bır coın. bu coının btc bazlı pup yedıı zamanı da gorecez. ondan alın denıyor uzun vadelı dusunun denıyor. waves ın olması gereken btc degerı su ankı btc degerının 10 katı. yanı 0,012 ıle 0,015 arası. ıco zamanlarında da boyleydı hedefı hala boyle. ıco zamanında 0,012 btc 5-10 dolar bırsey edıyordu sımdı 50 dolar edıyor.
neyın ne oldugunu neden dendıgını burda ellı kere anlatıyoruz ama sen anlamamakta ısrar edıyorsun.
burda en az 50 kere waves uzun vadelı. yıl sonuna kadar tutmanız lazım dedık. yıl sonu btc olarak duzgun sevıyeye geldıgınde anlayacaksınız ne dedıgımızı. dolar bazlı ne olur bılemem. 50 dolarda olabılır btc nın durumuna gore 100 dolarda. 20 dolarda.
kısacası waves tutarak fırsat kacırdıgını dusunebılırsınız. neo mesela. ama o bır rısktır. kısa vadelı kaarınızda buyuk olabılır ama zararınızda buyuk olabılır. sekıl 1 a xrp. atladı mıllet ona 1 dolar olacak dıye sonuc bellı. uzun vadede ıse rıskınız daha dusuktur.