Aztec anlıyorum ben de zarardayım ama asıl sen saçmalıyorsun aylardır artacak artacak cak cak cak
1-kimseye hakaret etmedim fikrimi söyledim
2-ben işin para kısmına bakarım, 20 milyar dolarlık ripple 6 milyara kadar eridiyse sizin kıçı kırık waves'e ne olur bilemem
3-burası sizin malınız değil hakaret olmadan istediğimi yazarım sizden izin alacak değilim
4-piyasada 1000 civarında coin var kala kala waves'e kalmadım ha evet düşerse alırım ath'den alacak kadar uçmadım.
5-diyellim ki ben birine alma dedim arttı nolur en fazla kar etmemiş olur. Burada bir çete var dikkat ediyorum 240'tan 190'lara sarktığından bu yana alın bu fırsatı kaçırmayın diye yazıp duruyor. Noldu o 180-200k arası aldırdığınız adamlar ha ama dolar bazında kardalar değil mi yersen
bana su an 3-5 pump coını dısında btc bazlı kaarda olan coın goster. btc olmus 4200 dolar neyın kafasını yasıyorsun. altcoınler tabıkı dusecek. çin tabanlı neo mudur nedır ondan bahseıyor ınsanlar. çinde bu ıslerın nasıl pumplandıgını bılmeyenmı var. ether 600 dolara kadar cıktı orda. etc 50 dolara kadar cıktı. neo denen coınınde 40 dolara cıkması normal. dedıgım gıbı bastan yakaladıysan ne ala. neo da olanın pump oldugunu gormek ıcın alım olmaya gerek yok.
tezos dan bahsedıyorlar. 250 m dolar toplamıs. ama ne verıyor. gırdım sıtesıne baktım bır tek sayfadan ıbaret tezos denen melet. adam gıbı bır bılgı bulamadım. forumda da saga sola yazdım ne skımdır bu dıye bır allahın kulu bırsey dıyemedı hala. ama lafa bakarsan 250m dolar toplamıs ucacak kacacak. ıyı ne nabacak ta ucacak kacacak. waves ın ne oldugu aha yazıyor bu sayfada. gercekler ıle umutlar. bırı umut satıyor waves gercek. bırı sunu yapacaz bunu yapacaz dıyor waves sunu yaptk bunu yaptık dıyor. aradakı fark bu. neo cının etherı olacaz dıyor. tezos etherden daha ıyı olacaz dıyor. ıkısınınde sonunda acagız ecegız var dıkkat edersen. waves den boyle bırsey duydun mu.
waves dex ıcın gateaway lerı test ettıgını bılıyrmusun şu an. (dıger altcoınler eklenebılecek)
dex guncellemesının test aşamasında oldugunu bılıyormusun şu an.
moskova borsası ıle anlaşma yaptıgı ve moskova borsasına gateway açtıklarını ve çalıştığını test ettıklerını bılıyormusun.
ukrayna borsasu KUNA ile anlasma yaptgını ve ıco larda gecen gun olan dolandırma gıbı seylerı ortadan kaldıracak platform yapıldıgını bılıyormusun.
daha bunun gıbı dunya kadar seyle ugrasılıyor.
şu an o artan coınlerın hangısınde boyle bır calısma var. tezos olsun neo olsun. hep soylentı. ve bızde yada bende hep dıyorum kı soylentı pesınde kosarken dıkkat edın.
rıpple rıpple dıyorsun. rıpple coın olarak scam bır coındır. daha oncede yazdım sana. rıpple sırketı ıle xrp coınının bır alakası yoktur. o bankalarla yaptıkları analsmaların hepsı rıpple sırketının urettıgı teknolojı ıle alakalıdır xrp ıle degıl. akıl var mantık var bankalar gırer mı oyle bırseye. 40 mılyar rıpple var ortada %80 sende bende. bankalarda ıyı gırelım buna mıllete para kazandıralım mı dıyecekler. oyle bırsey olsa bankalar gırmek ıstese derler kı yenı bır coın uret bızde şu kadar ver. kı olanda o. bankaların xrp ıle bır alakası yok tekrar soyluyroum.
bak sana bır dunya bılgı verdım.
çık suraya waves artacak dusecek derken boyle bırseyler yaz canımı ye. ama cıkıp 50k olcak 20k olcak. dıye sacma sapan seyler yazmayın. olabılır 50k olmaz dıyen yok. ama neden 50k olabılecegıne daır bırseyler yaz bare ki tepki gostermeyelım.
sen anlamıyorsun 50 k olacak derken cıdden neye gore dıyorsun bana bunu anlat kı cıkacaksak cıkalım waves den. zarar etmeyelım. bız 10 dolar 20 doalr olacak derken yukardakı haberlerı referans gosterıyoruz. sen 50k olcak derken neyı gosterıyorsun
Hocam tamam artık, vurma yeter, yazıktır, günahtır...