Projeye laf etmem değeri aslında şudur da demem! Birkaç aya kadar 100k'nın altını deneyecektir, konjonktüre göre 50k'ya kadar da inebilir sindire sindire. Bakınız: bire bir ripple grafiği. ASLA ytd
bu kadar saçma bir yorum görmedim. tüm grafikler ripple gibi hareket ediyorsa neo neden etmedi?
ripple ile waves nasıl kıyaslanabilir? waves, neo, quantum, strat gibi coinlerle birlikte hareket ediyor. ne zamanki bunlar düşer, waves de o zaman düşer.
tüm coinler arttı ripple ile birlikte, daha sonra düzeltmeye girdiler, şimdi tekrar yükseliş dönemindeyiz. ripple yükselmiyorsa sorun onda demek ki. ayrıca xrp yatırım yapılacak en son coin
Ya hu bu benim yorumum kardeşim. Duymak istediğini söylemek zorunda mıyım? Ha evet waves ethereum'u geçecek falan mı diyeyim. Ripple da waves gibi bir coin ve burada dönen en büyük gerçeklik para! Proje falan tınlayan yok pek! Yukarıda arkadaş alayım mı diye sormuş ben de yorumumu yaptım. Madem artacak herşeyinle gir waves'e ya da tüm coinlerinle gir! Benim elimde tek bir şey var o da ripple! İnanıyorum güveniyorum. Sen de inanıyorsan sana da bana da bol kazançlar. Selametle. ha bir de: farklı yorum yapan arkadaşlarınıza terslenerek yükseliş sağlanmaz. farklı fikirler iyidir. Buraya son yazışım (düşündüğüm fiyata gelip alana kadar) Bana cevap mevap yazmayın. bye
waves ın kıyaslanabılecegı tek coın var oda bts. bıtshares. oda merkezsız borsa. onun dısında bır ıkı proje daha var bu sekılde.
bunlar dısında waves ı hıc bır coınle kıyaslayamazsınız. elma ıle karpuz kıyaslamak gıbı olur sızınkısı. xrp demıssın. xrp ne dıyor. bankalar kullanacak dıyor. waves ne dıyor benım platformum var borsa olacak dıyor. hangısı daha gercekcı. sormak ısterım sana. xrp nın coını degıl sadece teknolojısının bankalarda kullanılmak ıstendıgınıde unutmadan soyleyeyım.
etheryum ne dıyor. benım farklı bır blockchaınım var. bunu kullanalım bıtcoıne alternatıf dıyor. wave ne dıyor benım borsam var.
xmr ne dıyor. black markette ıslem gorecem ben dıyor. wave ne dıyor benım borsam var dıyor.
ltc ne dıyor. hızlıyım ben dıyor. wave ne dıyor benım borsam var dıyor.
game credıts ne dıyor oyunlarda kullanılcam ben dıyor. wave ne dıyor benım borsam var dıyor.
naut ne dıyor scam projeyım ben dıyor
wave ne dıyor benım borsam var dıyor.
en nıhayetınde hersey herkes merkezsız borsaya gectıgınde wave bu saydıklarımın hepsıne sıttırın gıdın almıyorum sızı borsaya derse hepsı çöp olur. (zor bır olasılık)
anlatmak ıstedıgım waves bır borsa platformudur coın degıl. bu nedenle pıyasada olan herhangı bır coınle kıyaslanamaz. ve proje olarak dıger tum projelerden etheryum dahıl hepsınden daha gercekcı ve yapılabılır bır projedır.