Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 150. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
günlük zaten 100k altına düştüğü oluyor. şu ara güncelleme gelmeden de patlama zor, o yüzden günlük grafik aralıklarında düşükten emir verip beklemek maliyeti düşürmek açısından iyi olur.

dex guncellemesı temmuzda gelecektı aslında. ama sanırım agustosu beklıyorlar. agustosta olması muhtemel rüzgarı arkasına almak ıstıyor olabılır sasha.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
günlük zaten 100k altına düştüğü oluyor. şu ara güncelleme gelmeden de patlama zor, o yüzden günlük grafik aralıklarında düşükten emir verip beklemek maliyeti düşürmek açısından iyi olur.
full member
Activity: 420
Merit: 108
Arkadaşlar bir miktar daha waves alacağım bittrex üzerinden.Sizce bu fiyat iyimidir yoksa başka bir fiyattan alış emri mi girmeliyim ?

Uzun vadede Waves'in iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Eğer sende bu şekilde düşünüyorsan bu seviyeler yüksek değil. Bence al ama biraz daha bekleyebilirsin ama yükselebilir veya alçalabilir piyasalar çok belirsiz 5dk sonrasını kestirmek zor. Ben olsam alırdım ki çok yüklü miktar aldım. 2-3 sene beklemeyi düşünüyorum.
En azından 100k olsa iyi olur alım için...
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Arkadaşlar bir miktar daha waves alacağım bittrex üzerinden.Sizce bu fiyat iyimidir yoksa başka bir fiyattan alış emri mi girmeliyim ?

Uzun vadede Waves'in iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Eğer sende bu şekilde düşünüyorsan bu seviyeler yüksek değil. Bence al ama biraz daha bekleyebilirsin ama yükselebilir veya alçalabilir piyasalar çok belirsiz 5dk sonrasını kestirmek zor. Ben olsam alırdım ki çok yüklü miktar aldım. 2-3 sene beklemeyi düşünüyorum.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
polonun rakip görmesi tokeni eklemesine engel değil ki? bts de aynı konseptte ve poloda işlem görüyor
muhtemelen ayakbastı parası istiyorlar ve sasha da buna yanaşmıyor.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Bana göre waves asla poloniexte işlem görmüycek zaten poloniexe rakip olmak için hazırlanan bir proje ben şahsi olarak waves'in orada işlem görmesini istemem.

Arkadaşa katılıyorum, aslında burada sıkıntılı olan durum komisyon vermek vs değil. Polo kendisine rakip olması muhtemel bir ortamın değer kazanmasını çokta istemeyecektir. Sasha'da ilerde rakip olunacağını bildiği için rest çekmek konusunda tereddüt etmiyor. Neler olacağı Waves'in yeni versiyonu geldiği zaman net olarak görülecek; ya hayal kırıklığı yaşayacağız ya da herkesin beklediği gibi gerçekten alıp yürüyecek.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bana göre waves asla poloniexte işlem görmüycek zaten poloniexe rakip olmak için hazırlanan bir proje ben şahsi olarak waves'in orada işlem görmesini istemem.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Benim için 0.001 - 0.0015 arasi waves için alim firsatidir. Yine de bu sancili donemde dikkatli olmak gerekiyor. Waves fiyati Bitcoin ile paralellik gosteriyor... YTD.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Hocam poloniexte yok şuan ama eşşek gibi seve seve değil ama başka türlü alacaklar. Eğer poloya girince neler olabileceğini düşünüyor musunuz? Fiyat girdiği dakika 2 kat yapacaktır min.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265

Şu fiyatlardan alan ileride her türlü parasını katlar ama en dibi kimse bilemez sen almazsın birden bire fırlar gider üzülürsün ama 90k dan aşağısı olacağını ben düşünmüyorum fakat 500-600k ları rahatlık ile 6 ay içinde göreceğini düşünüyorum wavesın.
full member
Activity: 420
Merit: 108
hero member
Activity: 700
Merit: 553
yine dex'te btc sıkıştı hesabıma geçmedi. 2 doğrulama almasına rağmen btc accountumda gözükmüyor. daha önce de olmuştu. dex kullanalım istiyoruz platform değerlensin diye, yine 10k satoshi altından alım yapamadım hesabıma btc geçmediği için.

waves supportan gelen açıklama
"Dear users, during next two weeks Coinomat will be holding all BTC deposits until six (6) confirmations before transferring them to your Waves wallets. It is can lead to longer funds transfer time. This restriction is temporary and aimed to prevent double spending risks of the coming Segwit protocol activation. We shall inform you further about any upcoming changes in transferring policies."

120 dakikayı bulabiliyormuş bu aralar ve bu normal bir durummuş.

evet artık 6 onay istiyor çoğu yer o yüzden 2 hatta 3 saati bulduğu da olabiliyor.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
2,60$ seviyelerinden çok yüklü miktarda topladım. Şimdi suyun derinlerine inme vakti.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
5 waves var, bittrexten gonderebilirim 45 TL karsiliginda.

Eskiden pazar alanında bu tarz konular oluyordu,çok ilgi görüyordu oraya konu açarsanız daha rahat alıcı bulacağınızı düşünüyorum.Waves biraz toparlanır gibi oldu bakalım.
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
5 waves var, bittrexten gonderebilirim 45 TL karsiliginda.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Fiyatin dusmesi iyi. Fiyat duştukce alim icin yeni oyuncular geliyor. Balinalar biraz daha topluyor. Su an icin balinalarin wlinde pump yapacak kadar birikse bile herhangi bir pumpta yeni balinalar cikacaktir ortaya bunuda para babalari iatemez. Cogu kiside hala yuksek.miktarda wave var. Onlari satmaya zorluyorlar bu sekil inis cikislarla. Sabir kazandirir.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
yine dex'te btc sıkıştı hesabıma geçmedi. 2 doğrulama almasına rağmen btc accountumda gözükmüyor. daha önce de olmuştu. dex kullanalım istiyoruz platform değerlensin diye, yine 10k satoshi altından alım yapamadım hesabıma btc geçmediği için.

waves supportan gelen açıklama
"Dear users, during next two weeks Coinomat will be holding all BTC deposits until six (6) confirmations before transferring them to your Waves wallets. It is can lead to longer funds transfer time. This restriction is temporary and aimed to prevent double spending risks of the coming Segwit protocol activation. We shall inform you further about any upcoming changes in transferring policies."

120 dakikayı bulabiliyormuş bu aralar ve bu normal bir durummuş.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
Bugün bittrex üzerinden 0.00106 seviyelerinden waves satın aldım. Waves'i uzun vadeli bir yatırım olarak görüyorum o yüzden acele etmeyeceğim bu konuda. Bakalım ilerleyen zaman bize ne göstericek  Smiley

Peki biz uzun vadeli WAVES yatırımcıları olarak leasing yapsak fayda sağlar mıyız üstad?
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Bugün bittrex üzerinden 0.00106 seviyelerinden waves satın aldım. Waves'i uzun vadeli bir yatırım olarak görüyorum o yüzden acele etmeyeceğim bu konuda. Bakalım ilerleyen zaman bize ne göstericek  Smiley

Silkeleye silkeleye bitiremediler . Pay baya baya büyük olacak kanaatimce .

Pist bir temizlenmeye başlarsa roketlenir inşallah .

Waves güven verici .
hero member
Activity: 658
Merit: 500
açıkası yeniyseniz ilk olarak bittrex ten falan almanı tavsiye ederim daha randımanlı olur dex alış vermeniz için bile zaten içerisinde 0,küsür waves olmasa alış veremzsiniz bunu hatırlatıyım illaki 1 waves gönderin önce...
ayrıca şuara gerçekten alıncak seviyede yüzde 20 düştü ki düşüşü tamamen saçmalık bana göre . piyasanın düşmesinden etkilense bile yüzde 10 dan fazla düşmemesi gerekirdi kesinlikle alttan alım yapılacak seviyede ve 0,0001 den alan en kötü 0,00013 satar 1 hatada yüzde 30 kazanır bence. elimde hazırda param olsa kesinliklede alırım ama Cheesy anladınız sanırım
Jump to: