Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 151. (Read 336144 times)

newbie
Activity: 16
Merit: 0
Arkadaşlar merhaba, biraz amatör olacak ancak bir sorum var.Yeni bir waves wallet açtım, paribu dan btc alıp burdan bittrex e ordan waves e çevirip kendi wallet ıma atmak dışında bir çözüm var mı?

Uzun vadeli waves yatırımı yapacağım.
waves cüzdanda bulunan bitcoin adresine göndererek waves dex üzerinden waves alımı yapabilirsin. ben tüm waves alım işlemlerini waves üzerinden yapıyorum.

Teşekkürler ederim.Kafama takılan bir şey daha oldu ; örneğin paribu dan satın alacağım btc birim fiyat şuan 9100 tl civarında ki bu da 2549 dolar ediyor ancak şu an bittrex te BTC fiyatı 2464 dolar yani 8796 tl bu kadar fark olması normal mi?.

Yani bittrex e direk para yollama imkanımız olsa döviz olarak BTC yi ordan alsak bu kadar fiyat farkından kurtulur muyuz?

her borsanın kendi dinamikleri var, bu fiyat farklarıg ayet normal, seninde dediğin gibi, para gönderme imkanı kolay olsa borsalar arası fiyat farkı olmaz yada çok düşük olur, ancak günümüz şartlarında pek mümkün değil

Yardım için teşekkürler arkadaşlar.Paribu dan BTC mi alıp DEX üzerinden de waves leri alıyorum o zaman Smiley
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Bugün bittrex üzerinden 0.00106 seviyelerinden waves satın aldım. Waves'i uzun vadeli bir yatırım olarak görüyorum o yüzden acele etmeyeceğim bu konuda. Bakalım ilerleyen zaman bize ne göstericek  Smiley
hero member
Activity: 700
Merit: 553
artık son düzlükten önceki son silkelenmeleri yaşadığımızı düşünüyorum, pist temizlensin yavaştan.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Arkadaşlar merhaba, biraz amatör olacak ancak bir sorum var.Yeni bir waves wallet açtım, paribu dan btc alıp burdan bittrex e ordan waves e çevirip kendi wallet ıma atmak dışında bir çözüm var mı?

waves cüzdanda bulunan bitcoin adresine göndererek waves dex üzerinden waves alımı yapabilirsin. ben tüm waves alım işlemlerini waves üzerinden yapıyorum.

Teşekkürler ederim.Kafama takılan bir şey daha oldu ; örneğin paribu dan satın alacağım btc birim fiyat şuan 9100 tl civarında ki bu da 2549 dolar ediyor ancak şu an bittrex te BTC fiyatı 2464 dolar yani 8796 tl bu kadar fark olması normal mi?.

Yani bittrex e direk para yollama imkanımız olsa döviz olarak BTC yi ordan alsak bu kadar fiyat farkından kurtulur muyuz?

her borsanın kendi dinamikleri var, bu fiyat farklarıg ayet normal, seninde dediğin gibi, para gönderme imkanı kolay olsa borsalar arası fiyat farkı olmaz yada çok düşük olur, ancak günümüz şartlarında pek mümkün değil
newbie

sr. member
Activity: 490
Merit: 278

newbie

sr. member
Activity: 322
Merit: 251
usd olarak 2,67 şu anda, 2.5'a düşerse bir miktar daha alım yapmayı planlıyorum. umarım bu son silkelenmesi olur.

Valla hocam çıngırdaklı yılan gibi piyasa . Bir bıraktırmadılar ki ilerleyip gitsin Waves gibi bir nimet . Uzun vadede yüz güldürecek ama mutlaka .
sr. member
Merit: 278
usd olarak 2,67 şu anda, 2.5'a düşerse bir miktar daha alım yapmayı planlıyorum. umarım bu son silkelenmesi olur.
hero member
Activity: 969
benim de güvenlik konusunda endişelerim olsa da proje olarak fark yarattığını düşünüyorum. umarım güvenlik konusunda bir sıkıntı yaşamayız.

Güvenlik ile ilgili ikilemde kalan arkadaşlarım için tavsiye edeceğim. Sanal makina yapılandırıp, full node kurun, coinlerinizi orada saklayın. İçiniz rahat olur. Kurulum biraz zahmetli ama rahat olabilmeniz için değer.
Bı güvenlik hack olayı falan yaşanmadı şu ana kadar endişeli olma sebebinin nelerdir?
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
benim de güvenlik konusunda endişelerim olsa da proje olarak fark yarattığını düşünüyorum. umarım güvenlik konusunda bir sıkıntı yaşamayız.

Güvenlik ile ilgili ikilemde kalan arkadaşlarım için tavsiye edeceğim. Sanal makina yapılandırıp, full node kurun, coinlerinizi orada saklayın. İçiniz rahat olur. Kurulum biraz zahmetli ama rahat olabilmeniz için değer.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Waves dex benim hoşuma gitti. Bu konuda çok eleştiri var. İşlemler gayet hızlı yapılıyor. Leasing için hangi adresi girebiliriz? Bu bölümü çözemedim henüz

http://wavesturkiye.com/2017/05/waveslerimizi-lite-client-uzerinden-kiraya-vermek/

Bir sürü alternatif var hangisini seçerseniz artık, genelde waves go'ya veriliyor en çok. Mrt'den kesinti yapıyorlar ama wavesgo vererek kesintiyi tamamlıyorlar.
full member
Activity: 392
Merit: 107
Waves dex benim hoşuma gitti. Bu konuda çok eleştiri var. İşlemler gayet hızlı yapılıyor. Leasing için hangi adresi girebiliriz? Bu bölümü çözemedim henüz
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
Primalbase şöyle bi exchangelere girse, şov yapacağını düşünüyorum zaten. Bu da wavesin alın işte ben burdayım demesine sebep olucaktır. Wavesciler sabır biraz sabır.  Grin

113-114k 'dan şu anda topluyorum.. zaten ICO alicisiyim.
full member
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Primalbase şöyle bi exchangelere girse, şov yapacağını düşünüyorum zaten. Bu da wavesin alın işte ben burdayım demesine sebep olucaktır. Wavesciler sabır biraz sabır.  Grin
legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
waves icin full node olusturmayi aciklayan bir site var mi?
zaten 1-2 yil elimdekileri satmayacagim, bari ise yarasin diye düsünüyorum...

bir de full node güvenligi nasil? dikkat edilmesi gereken ince ayarlar var mi?

var mi waves full node isleten?

full node çalıştırmak isteyen tavsiyem.. dışarıdan içeriye bütün portları engellemen.. bu şekildede node çalışıyor zira ben öyle yapıyorum..
node'a erişim için vpn yada local network kullanıyorum.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Waves Lite Client'ime 0,1 BTC gönderdim. 5 onay aldı ama henüz walletta göremiyorum. Kaç onaydan sonra gözükür acaba?

Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim?
Arada böyle sorunlar olabiliyor. Supporta mail atarsanız düzeltirler.
Waves adresinizi ve Btc txini atmanız yeterli

BTC'ler geçti hocam hesaba. Teşekkür ederim.

Şimdi de bu BTCler ile waves almak istediğim de hata veriyor alamıyorum. Dışarıdan gönderilen BTCler ile waves exchange de alım yapamıyor muyuz acaba?

Hesapta 0.003 waves olmalı hocam. Eğer yoksa adresi paylaşın gönderiyim.

Aaa. Onu bilmiyordum. Çok teşekkür ederim hocam. Ofisten çıktım. Wallet ofisteki pcde, kayıtlı da değil adres biyerlerde. Sabah pm atayım size. Size zahmet eğer o sebepten olmuyorsa gönderir misiniz? Hatta pm ile görüşelim 1-2 waves gönderin. Fazla waves göz çıkarmaz. Garanti hesabınıza havale yaparım. Sabah 09.00 gibi ofiste olurum. Mutlaka pm atacağım size.

Aynen o sağ üst köşede notice diye kırmızı bir baloncuk çıkıyor hocam. Çok sinir bozucu Smiley

Çok teşekkürler yardımcı olan herkese.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
wavese güvenen çok bu forumda... Ben bir türlü guvenemedim. 20cent'ten alanlar şuan memnun olabilir ama 3$ seviyelerinden almak ne kadar mantıklı.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Cüzdanlarinda al-sat yapmak icin coin/token bulunan ama yeterli miktarda islem ücreti (0,003 WAVES) bulunmayanlara https://wavesmine.com/jumpstart sitesinden bir start yardimi dagitiyorlar... 0,003 WAVES olmadigi icin islem yapamayanlar bu adresten gerekli islem ücretini alabilirler belki...
Jump to: