Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 152. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Waves Lite Client'ime 0,1 BTC gönderdim. 5 onay aldı ama henüz walletta göremiyorum. Kaç onaydan sonra gözükür acaba?

Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim?
Arada böyle sorunlar olabiliyor. Supporta mail atarsanız düzeltirler.
Waves adresinizi ve Btc txini atmanız yeterli

BTC'ler geçti hocam hesaba. Teşekkür ederim.

Şimdi de bu BTCler ile waves almak istediğim de hata veriyor alamıyorum. Dışarıdan gönderilen BTCler ile waves exchange de alım yapamıyor muyuz acaba?

Hesapta 0.003 waves olmalı hocam. Eğer yoksa adresi paylaşın gönderiyim.
hero member
Activity: 661
Merit: 581
Waves Lite Client'ime 0,1 BTC gönderdim. 5 onay aldı ama henüz walletta göremiyorum. Kaç onaydan sonra gözükür acaba?

Waves btc depositlerinizin hesabiniza gecmesi icin gereken onayi 6 ya cikarttilar, bilginiz olsun..

Biraz gec cevap oldu ama umarim herkese faydasi olur..
hero member
Activity: 546
Merit: 501

Şimdi de bu BTCler ile waves almak istediğim de hata veriyor alamıyorum. Dışarıdan gönderilen BTCler ile waves exchange de alım yapamıyor muyuz acaba?

Yapabilirsin tabi adı üstünde exchange sitesi, bende bir keresinde denemiştim bazen böyle hatalar verebiliyor. Üstte kırmızı bir baloncuk çıkıp notice notice diye uğraştırıyordu. Kapatıp açıncada düzeliyordu. Sende kapatıp açmayı dene türk mantığı düzelir  Grin
sr. member
Activity: 560
Merit: 250

Yapabiliyorsunuz hocam yapamasanız ne anladım o işten, anlık bir sıkıntı olmuştur ara sıra oluyor bu tarz şeyler.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277

sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Valla açıkcası ne zaman ben waves alsam bu coin düşmeye başlıyor ama ısrarla almaya devam edicem elime para geçtikçe gereksiz bir güven duyuyorum waves'e karşı umarım bizi yanıltmaz bekleyelim görelim sonucunu.

Ben de tam aynı şeyleri düşünüyordum, alıyorum aşağı gidiyor. Her defasında aynı şey eninde sonunda şeytanın bacağını kıracağız. Yahu ağustosta primalbase başta olmak üzere bir sürü yenilik ve güzel habere şahit olacağız şurada kalmış 1 hafta şimdi almayacağım ne zaman alacağım ben bu coini bi türlü anlamadım.
full member
Activity: 210
Merit: 100
wavesi toplaya toplaya bitiremediler, tam kafasını yukarı kaldııryor vuruyorlar, şu toplayıcılar bi doysun da kemerleri bağlayalım artık.

kemerleri baplatmıyorlra.
şu waves icolarıda paraları topladılar bi gelişme yok. primal çıksada ortaya bi başarı hikayesi olsa.
hero member
wavesi toplaya toplaya bitiremediler, tam kafasını yukarı kaldııryor vuruyorlar, şu toplayıcılar bi doysun da kemerleri bağlayalım artık.
Aslında bı bakıma iyi oluyor. bizde yavaş yavaş topluyoruz. Ufak pumplarda satıp waves miktarimizi artırıyoruz.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
hero member

full member
Activity: 420
Merit: 108
2.97 Dolar şuan.Fiyatı bir türlü sabit olmuyor.Bir gün 4 dolar bir gün 2.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Valla açıkcası ne zaman ben waves alsam bu coin düşmeye başlıyor ama ısrarla almaya devam edicem elime para geçtikçe gereksiz bir güven duyuyorum waves'e karşı umarım bizi yanıltmaz bekleyelim görelim sonucunu.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277

anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Yukarıda bir arkadaş yazmış. Kar ettiğim tokenlerden waves' e geçiyorum diye. Çok akıllıca bir hareket. Halen fiyat "alınabilir" düzeydeyken ben de aynısını yapmayı planlıyorum. Primalbase icosuna girmiştim. Geçerli bir fiyattan borsaya düştüğü vakit, direk waves'e çevireceğim. 2 sene sonra halen aldıklarımızı tutabiliyor olursak leasing yüzümüzü güldürür.

Leasing yüzümüzü güldürür demişsiniz ama hepi topu leasingden 0.01 waves anca geliyor. Pek güldüreceğe benzemiyor. Günün birinde waves 100 $ etse bile haftada 0.01 anca 1 dolar yapar. Umutlu değilim şahsen.

olayı yanlış değerlendirmişsiniz. waves' in 100 dolar olması kadar, DEX hacminin artmış olması da önemli. işte siz o vakit 0.01 değil, hacime oranla alacağınız pay da artacağı için örneğin 3.84 waves alacaksınız. misalen 10K waves tutup (1.000.000 $), lease eden bir vatandaşın ayda 1600 dolar kazanması güncel faizlerle vadeli hesaptan medet ummaktan daha karlı. işte burada da sizin cryptocoin piyasasının içerisinde bu işi yapıyor olmanız önem kazanıyor. sizden başka kimsenin dokunamayacağı ve size ulaşamayacağı bir merkezsiz platformda düzenli ek gelir kazanmak.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Merhaba Herkese,

Benim elimde cüzi miktarda waves var ve kiraya verdim herkes gibi. Bu kira karşılığında gelen ödemelerde genelde "Reissuable" sütunun altında "false" diye yazıyor. Sadece GLIPP isimli asset'te "true" yazıyor. Genel olarak Türkçesini biliyorum ama teknik olarak bunlar ne anlama geliyor. Ben bunları kullanmak istediğimde veya göndermek istediğimde "false" olanları kullanamıyorum demek diye düşünüyorum, bilmiyorum yanlış mı? Mesela elimde az da olsa bulunan Miner Reward'ı karşısında false yazarken nasıl kullanabilirim?

Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.

false olanlar kılıtlenmıs coınler. coın sayısı sabıt. daha fazla coın yapılamaz.

true olanlar kılıtlenmemıs coınler. coıni cıkartan vatandas ıstedıgı zaman tekrar coın surebılır pıyasaya.

kullanılabılırlıkle alakası yok.

bence true olanlar çöp coın ve asla artmaz fıyatları.
member
Activity: 105
Merit: 10
Merhaba Herkese,

Benim elimde cüzi miktarda waves var ve kiraya verdim herkes gibi. Bu kira karşılığında gelen ödemelerde genelde "Reissuable" sütunun altında "false" diye yazıyor. Sadece GLIPP isimli asset'te "true" yazıyor. Genel olarak Türkçesini biliyorum ama teknik olarak bunlar ne anlama geliyor. Ben bunları kullanmak istediğimde veya göndermek istediğimde "false" olanları kullanamıyorum demek diye düşünüyorum, bilmiyorum yanlış mı? Mesela elimde az da olsa bulunan Miner Reward'ı karşısında false yazarken nasıl kullanabilirim?

Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
waves icin full node olusturmayi aciklayan bir site var mi?
zaten 1-2 yil elimdekileri satmayacagim, bari ise yarasin diye düsünüyorum...

bir de full node güvenligi nasil? dikkat edilmesi gereken ince ayarlar var mi?

var mi waves full node isleten?

xsentus full node calistiriyordu. ben de calistirdim bir ara ama yeterli waves olmadigi icin block olusturmadi Cheesy
node kosacak sunucunun guvenliginden suphen yoksa calistirabilirsin. config icinde encrypted seedler tutuldugundan sunucu guvenligi on planda.
https://www.cryptocompare.com/mining/guides/how-to-mine-waves/

suna benzer bir guide ile windows altinda full node calistirmistim. bazi alanlari degismis olabilir dokumanin

güvenlik konusunda sorun yok ama ubuntu olmasi lazim... windows pek bilmiyorum:) neyse... bakalim, bulursam bi bos vaktimda ugrasmayi düsünüyorum bakalim...
legendary
Merit: 1068

xsentus full node calistiriyordu. ben de calistirdim bir ara ama yeterli waves olmadigi icin block olusturmadi Cheesy
node kosacak sunucunun guvenliginden suphen yoksa calistirabilirsin. config icinde encrypted seedler tutuldugundan sunucu guvenligi on planda.
https://www.cryptocompare.com/mining/guides/how-to-mine-waves/

suna benzer bir guide ile windows altinda full node calistirmistim. bazi alanlari degismis olabilir dokumanin
hero member
Activity: 1638
Merit: 686

hero member
Merit: 645
@xsentus , daha öncede bahsettim bitcoin ng protokolü geldiğinde bu wavesten çok bitcoine yarayacak. bitcoin ng protokolünü kısaca açıklamak gerekirse; işlem hızı saniyede 1000 den fazla olacak bu da visa'ya rakip olacaz demek. Burada visa önemli nokta; bankalar ellerindeki mevduata göre visa yada mastercard'dan hizmet alıyor visa sadece bankalara ağ hizmeti sunuyor. Hızlı ve güvenilir işlem yapılmasını sağlıyor.

Waves bunu bitcoin için sağlayabilir. Yani bitcoininizi waves platformuna çekip içeride çok hızlı kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Waves hızlı ve güçlü bir ağ platformu olabilir. Bende bundan yanayım. Waves tek bir alana yoğunlaşmalı, bunu gerçekleştirirlerse işlem miktarını siz düşünün.

Mrt'lerinde wct lerinde artacağını düşünüyorum. Sasha full node çalıştıranların en azından 1000-2000 usd gibi bir rakam kazanmalarını sağlayacaz diyordu. Buna dayanarak mrt alıyorum Smiley

aynı şekilde. eşşek değil mıllet fullnode calıstırıyor. mrt dısında bır getırısı yok fullnode calıstırmanın. bende mrt nın artacagını hatta artmak zorunda kalacagını dusunuyorum.
Jump to: