Bu soruları diğer waves başlığında da sordum ancak cevap veren olmadı;
10 000 waves i olan full node çalıştırabilir deniliyor. Waves full node nedir ? Eğer 10 000 wavesimiz olursa ve full node çalıştırırsak biz tıpkı bitcoin madencilerinin yapmış olduğu gibi waves transfer işlemlerini onaylayan merci sıfatını mı kazanmış olacağız ? Ve bu full node olayından bizim karımız günlük ne kadar waves olacak ? Ve en önemlisi full node çalıştırmak için 10 000 waves dışında donanım olarak ne gibi gereksinimlerimiz var ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim, saygılar.
donanım olarak ne gerekıyor bılemıyorum ama ıyı bır pc dıye tahmın edıyorum.
ve dedıgın gıbı bıtcoın madencılerı gıbı oluyorsun. kazancına gelırsekte şu an ıcın pek yok dolar bazında. fıyatı dusuk ondan. ama sımdı madencılık yapıp toplayıp ılerde guzel bısıler olabılır dıyecem de 10 bın wave varsa leasıng yap hıc ugrasma pc yorduguna degmez.
Cevap için teşekkürler hocam,
10 000 waves malesef yok ufak bir miktar waves var, ben tıpkı ether deki gibi kaçırdığım fırsata yanıyorum, waves ico zamanında adamlar bildiğim kadarıyla 33 centten waves sahibi oldular. Kabaca bir hesapla 10 000 waves = 3300 dolar yapıyor. Merak ettiğim 10 000 waves sahibi olan kişi full node çalıştırınca günde acaba kaç waves kazanıyor?
Hocam" hiç uğraşma leasing yap" demişsiniz. 10 000 waves i kiraya verdiğimizde full node çalıştıran kişi ile aramızda gelir olarak ne kadar fark oluşuyor ? Bu konu hakkında neler diyebilirsiniz ?
Saygılar.