Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 171. (Read 336144 times)

sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Dünkü videoda Sasha'nın ekranda gözüken kendi cüzdanı mı acaba? 43k waves çok az ya Sasha reyiz gibi birinde daha fazla olmasını beklerdim Smiley

O cüzdan sadece test yapmak için işlem yaptığı cüzdan falandır bence.
Zaten ico sürecindeyken 100 milyon waves'in 10 milyonunu geliştirici ekip olarak kendilerine ayırdıklarını açıklamışlardı.
En az 2-3 milyon waves vardır şuan Sasha'da.
Sadece 43k waves olsa adam waves'le falan uğraşmaz zaten

10 milyonu ekibe ayırdıklarını bilmiyordum o zaman mantıklı test cüzdanı olabilir, 43k bana da mantıklı gelmemişti forumda bile var o kadar Waves'i olan Smiley
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Dünkü videoda Sasha'nın ekranda gözüken kendi cüzdanı mı acaba? 43k waves çok az ya Sasha reyiz gibi birinde daha fazla olmasını beklerdim Smiley

O cüzdan sadece test yapmak için işlem yaptığı cüzdan falandır bence.
Zaten ico sürecindeyken 100 milyon waves'in 10 milyonunu geliştirici ekip olarak kendilerine ayırdıklarını açıklamışlardı.
En az 2-3 milyon waves vardır şuan Sasha'da.
Sadece 43k waves olsa adam waves'le falan uğraşmaz zaten
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Haberler ardı ardına gelmeye devam edecek. Aya yolculuk başlayacak.
Bozdurmak yok!

Bu saatten sonra 150k lara geri gelmez diye düşünüyorum bu ay çok gelişme olacak gibi 300k lar temmuzdan sonra taban olur diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Haberler ardı ardına gelmeye devam edecek. Aya yolculuk başlayacak.
Bozdurmak yok!
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
kemerleri bağlayın uçuyoruz. 2 ay içinde 200k altı hayal olacak.
Bu kadar kesin konusmamali bence.. Evet fiyatin yukselmesini istiyoruz ama bana kalirsa waves in bu hareketi btc ye odakli. Bu fork muhabbetlerine kadar daha temkinki davranmak en dogrusu olacaktir.

kesinlikle bu arada al sat yapmak riskli düşer diye satarsın bakarsın çıkar diye alırısn terse gelirisin şuanda bence elinizdekileri tutun bana kalırsa 1 ağustostan sonra durum oluşur zaten
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068

Waves lite de al sat komisyon oranı kaç arkadaşlar bilen var mı ?

yalnizca fee oduyorsun 0.003waves
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bu kadar kesin konusmamali bence.. Evet fiyatin yukselmesini istiyoruz ama bana kalirsa waves in bu hareketi btc ye odakli. Bu fork muhabbetlerine kadar daha temkinki davranmak en dogrusu olacaktir.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265

Waves lite de al sat komisyon oranı kaç arkadaşlar bilen var mı ?
full member
Activity: 166
Merit: 100
hero member
Merit: 645
4 dolardan WAVES alınır mı? Sanki daha aşağıya düşürmeyeceklermiş gibi geliyor.
Bu noktalardan alıp 2 sene beklemeyi düşünüyorum. 100 dolar olacak söylentileri varmış gerçekleşirse zengin oluruz.

Son haftalarda genelde hafta sonları piyasanın dump yemesiyle Waves'te 3.60-3.70 seviyelerine düşebiliyor, o şekilde takip edin düşmezse bu seviyelerde alım için iyi uzun vadeli düşünenler için.

bence 3 dolar sevıyelerındekı tren kaçtı. daha ınmesı zor 4 dolar altına. benım dusuncem tabı bu. temmuz baya hareketlı olacaktı zaten ay basında ılk cıddı acıklamayı yaptılar. bu ay dex yenı arayuz gelıcek dıger altcoınler eklenecek. daha artar fıyatı.
sr. member
Activity: 448
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Bu noktalardan alıp 2 sene beklemeyi düşünüyorum. 100 dolar olacak söylentileri varmış gerçekleşirse zengin oluruz.

Son haftalarda genelde hafta sonları piyasanın dump yemesiyle Waves'te 3.60-3.70 seviyelerine düşebiliyor, o şekilde takip edin düşmezse bu seviyelerde alım için iyi uzun vadeli düşünenler için.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257

O kadar beklemeyi düşünüyorsan bu seviyelerden alım yapabilirsin fakat bende senin gibi düşmesini bekleyenlerdenim. Eğer düşmezse Waves'e güle güle diyeceğim.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
sr. member
Activity: 532
Waves asset oluşturmayı deneyen var mı hiç? o form sonrası herhangi bir şey geliyor mu yoksa direk yaratıyor mu.
newbie
Activity: 31
Merit: 0
ilginç Smiley
ben de deneme amaçlı dex de mrt alayım dedim bir miktar sıkıntısız işlem yaptı. düşünüp duruyorum acaba sizde ne eksik de hata alınıyor diye Cheesy

yalnız support a hayran kaldım dıyebılırım. hemen cevap verıyorlar ve baya yardımcı oluyorlar.

waves clıentın eksıklıgı olarak bır rehber yok. bence rehber ekleseler guzel olacak ney ne ıse yarıyor herkes daha rahat eder. en cok kafa karıstıran da send wıthdrawl deposıt olayı.

Aslına  bakarsanız oldukça  pratik ve hızlı , sanırım her fonksiyornu denedim , problem yaşamadım.

Deposit hesaba her yolladığım hızla hesaba geçti,

Send ile polo veya bittrex hesaplarına yolladıklarım da gecikmesiz geçti ,

Benzer şekilde btc de işlem yaptım , tabi program ve transfer mantığı ile çözüyor herkes , küçük bir açıklama olsa iyi olabilir , bir sonraki sürüm daha farklı olacak gibi geliyor.

syg
sr. member
Activity: 420
ilginç Smiley
ben de deneme amaçlı dex de mrt alayım dedim bir miktar sıkıntısız işlem yaptı. düşünüp duruyorum acaba sizde ne eksik de hata alınıyor diye Cheesy

yalnız support a hayran kaldım dıyebılırım. hemen cevap verıyorlar ve baya yardımcı oluyorlar.

waves clıentın eksıklıgı olarak bır rehber yok. bence rehber ekleseler guzel olacak ney ne ıse yarıyor herkes daha rahat eder. en cok kafa karıstıran da send wıthdrawl deposıt olayı.

Evet bir rehber olsa faydalı olur. Sürekli kullanıcı geliyor. Fonksiyonları olan bir cüzdan, boş değil.

Hayırlı forumlar!
hero member
Merit: 645
ilginç Smiley

sr. member
Activity: 756
Merit: 290
ilginç Smiley
Jump to: