Rus lokal bolumunde Sashaya son zamanlarda biraz tepki var ve bende hak veriyorum, umarim tepkileri anlar. Tepkinin sebebi son gunlerde Rusyada ciktigi televizyon programlarinda sadece kendine pr calismasi yapmasi ve block chain teknolojisini anlatmasi, waves platformu ile ilgili hic gorus bildirmemesi tanıtım sıfır. İnsanlar, kendisine yaptıgı pr calısmasini biraz geriye cekip onun yerine waves platformunu tanıtıp ve ayrica dış dünyaya yönelmesi gerektigi görüşünde hem fikir. Kisacasi Vitalik ciktiginda sofraya sadece ethereumu sunmasina karsin , Sashanin bu yonde hareket etmesi insanlarin tepkisini cekiyor. Bugun de saat 19:00 1.kanalda aksam haberlerinde röportajını paylasacaklar umarım tavsiyelere kulak verir.
Bilgi için teşekkürler. Dün akşamki program nasıldı, bilginiz var mı?
her hafta en az bır ıyı haber velıyor ve buna karsılık wave dex tekı problemler harıc kötü haber hiç yok ama fıyat bence hala duşuk bu kadar haber karsısında. 1-2 haftaya dex te guncellenecek. ether fılan eklenecek. temmuz sonuna kadar 10 doları rahat asarız gıbı gelıyor.
EncryptoTel de kötü bir haberdi. Dolaylı olsa da. Ama dediğinize büyük oranda katılıyorum. Beklenen ve gelen iyi haberler o kadar fazla ki, iyimserlik sürekli devam ediyor.
Alım zamanı olduğunu düşünüyorum....
ICO'da almıştım.. sonra biraz bozdurmuştum.. şimdi topluyorum.. Salı'dan sonra btc artışa geçtikte tüm coinlere yansıyacaktır.
Salıdan sonra artışı neye göre söylüyorsunuz, izah eder misiniz?
Not: Polemik değil, gerçekten soru...
teknik olarak btc üçgenin içinde pazartesi-salı arası ya aşağıya yada yukarı sert hareket edecek, hareket bence yukarı olacak.
teknik analiz tabi bu ytd..
2500 üzerinde seyrediyor şu sıralar. Öngörünüz doğru çıktı, tebrikler.
Bitkapital' in başarısı takdir edilir. Adamlar TL/Waves takasını DEX' e sokacağız dediler soktular. Bitkapital yönetimi tutup kopartmak konusunda çok güçlü. Bu muhabbet ilk olarak 20 gün önce felan alevlenmişti forumda. Biz diyelim 1 ay. 30 günde başardılar demek ki. Gönülden bravo!
Bitkapital'in yaptığı gerçekten büyük iş gerçekten tebrik ediyorum adamlar hala uğraşıyor demekki. Komisyon oranlarını düşürseler ve düzgün bir arayüz getirseler işlem hacimlerinin artacağından şüphem yok.
bitkapital de waves ile birlikte büyümeye başlar bundan sonra.
bitshares altyapısına hiç alışamamıştım. kimlik doğrulama olayına da gerek kalmaz herhalde bundan sonra. çünkü waves in altyapısında kimlik onayı için halihazırda kullandığı bir
https://www.idnow.eu/ platformu var. bu platform ne kadar güvenlidir kişisel verilerin korunmasına ne kadar sadıktır bilemem ama kimlik doğrulama için bir otorite olmuş durumda.
Çok teşekkürler! Desteğini eksik etmeyen sizlere layık olmaya çalışarak Türkiye kripto para ekosistemine faydalı olmak ve komüniteyle birlikte büyümek için elimizden geleni yapıyoruz.
Tebrikler!
Keşke Waves'i bekleseydiniz diye düşünürken, Bitshares tecrübesini de unutmayalım.
Haber hisseye cok olumlu yonde etki yapti su anda.
Deloitte gibi global bir firmayla böyle bi anlaşma yapmaları gerçekten mükemmel bir şey. Waves güzel işler yapıyor bizleri üzmeyecek inşallah geleceğin ethereumun da önlerden yerlerimizi aldık. Yeni Gui gelene kadar satmayacağımı ve satmamanız gerektiğini de söyledim umarım 140 lardan kimse korkup kaçmamıştır. Herkese bol kazançlar
Bence de çok önemli bir haber bu.
Evet, önlerden yerimizi aldık
Hayırlı forumlar!