Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 23. (Read 336144 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
waves depolomaya devam.Açık konuşmak gerekirse binance çok sağlam bir borsa ve kaliteli.
Ama hitbtc ve diğer borsalar patlak oldukları için bu dex benim gibiler için en iyi sığınılacak limandır.
hep beraber dexi kullanıp destekleyelim arkadaşlar.

Destekleyelim ama Beta sürümüne de geçtik Withdrawals seçeneğini bulamadım waves dışındaki coinlerimizi nasıl göndereceğiz ?

Kendi waves adresinizde var olan ve onaylı coinleri görebiliyor olmalısınız. (görmek için)
Son sürümü indirmedim clientte böyle idi.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
waves depolomaya devam.Açık konuşmak gerekirse binance çok sağlam bir borsa ve kaliteli.
Ama hitbtc ve diğer borsalar patlak oldukları için bu dex benim gibiler için en iyi sığınılacak limandır.

Destekleyelim ama Beta sürümüne de geçtik Withdrawals seçeneğini bulamadım waves dışındaki coinlerimizi nasıl göndereceğiz ?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Waves'te bu kadar beklenti oluşturulmasının sebebini Digilira olarak görüyorum, Waves'i öven tayfa Digilira'yı da övüyor. Ben hem Waves'i, hem de Digilirayı seviyorum fakat merkezsiz borsa anlayışı sadece Waves'in getirdiği bir anlayış değil. Waves gibi birçok proje merkezsiz borsa yapmış durumda ayrıca Waves tabanlı kriptopara çıkartmanın çok kolay olması Waves'in negatif yönlerinden biri.. Waves'in itibarı bu kadar zedelendikten sonra ve Dex 2.0 yayınlanmasına rağmen hala 13 dolar olması benim Waves hakkındaki inancımı bitirmiştir, kolay gelsin.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
member
Activity: 114
Merit: 10
2018 in ilk 3 ayında 150000 satoşileri görecek coin ultra bir uçuş beklemiyoruz ama sene sonunda x3 olacak gibi geliyor hayırlısı
newbie
Activity: 28
merhabalar

Beta kullanan arkadaşlar Withdrawals seçeneğini bulamadım waves dışındaki coinlerimizi nasıl göndereceğiz ?
Daha önce web üzerindeki normal sürüm de hem send hem Withdrawals seçeneği vardı cüzdanlar da

Bilgisi olan var mı ?
newbie
Activity: 24
En uzun soluklu elimde tuttuğum coin 2018 ' de utandirmauacak bizi, yani öyle umuyorim
full member
Activity: 588
Merit: 104
ne zaman bitcoin biraz kıpırdasa en önden waves dumplanıyor. Ve gene waves en geç toparlanan altcoin oluyor. Her seferinde diyorum bir dahakine ilk ben de dumplıycam diye ama tam satacakken şeytan dürtüyor aylardır tutuyorsun bir yükselirse çok üzülürsün diyor. Ve vazgeçiyorum. leasinge devam  Cheesy
hero member
Activity: 698
Merit: 506
aylardır tuttugum tüm wavesleri sattım bugün. bir kuş kadar özgür hissediyorum kendimi  Cheesy

pişman olmayasın hocam Cheesy
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
aylardır tuttugum tüm wavesleri sattım bugün. bir kuş kadar özgür hissediyorum kendimi  Cheesy
hero member
Activity: 661
Merit: 581
dex de bot işlemlere de çokça ihtiyaç var. işlem sayısı artmadıkça iptal etmek zorunda kalabileceğim bir emre neden 0.003w vereyim Smiley

iptal ettiğiniz işlem için komisyon ücreti ödemezsiniz.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
yeniden 13 dolarlara gelmiş. btc bu seviyedeyken bile dolar olarak kendini korudu. btc 20k oluncada bu seviyelerde kalırsa çok güzel kazandırır.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
2017 ' yi güzel kapattı diyebiliriz Waves . Fiyatı gayet iyi seviyelere geldi . Dex işlemlerinin tam oturmasıyla fiyatlandırmanın iyice zirvelere oynayacağı yönünde gerçekten sıcak bakıyorum . (Ytd) Smiley
full member
Activity: 124
Merit: 100
dex de bot işlemlere de çokça ihtiyaç var. işlem sayısı artmadıkça iptal etmek zorunda kalabileceğim bir emre neden 0.003w vereyim Smiley

Kesinlikle katılıyorum. Halen işlem hacmi çom düşük seviyelerde.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
smart contratlar yani akıllı sözleşmeler doğru şekilde gelirse baya yükselecektir.

token lab gibi token yaratma arayüzü gibi akıllı sözleşmelerede buna benzer ara yüzler yaparlarsa alıp, yürürler. ETH de yazılım dili bilip, akıllı sözleşme yazılırken böyle bir arayüz baya bir ilgi çekecektir.

2017in sonu waves için baya iyi oldu, bakalım 2018te ne olacak, zaman gösterecek. pozitif bakıyorum. ytd.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
nasıl bir gudubet coindir waves. bir türlü beklenen yükselişi gerçekleştiremedi.

bunun sebebi çok büyük bir kesimde waves yükselecek beklentisi. bu beklenti kırılamazsa fiyatı 15-20dolardan yukarı çıkmaz gibi.

boş beklenti. şuan için. ilk gunden berı dıyoruz platform kullanılmadıkca hıc bır yukselme olmayacak. ama ozellıkle bızım kıtlede gordugum al unut. waves al unut yapılacak bır coın platform degıl. waves altınca cıkan ıcolara 3-5 bısıler atıp destek olmak gerekıyor. uzun vadede yatırımınıza sahıp cıkmak olarak dusunun bunu. tracknettır ocl dır sımdaqtır anryzedır bunlara 3-5 bısıler atıp dex ı hareketlendırmek gerekıo. bunu yapacak olanda o waves al unutcular. daha dogrusu engelleyenler dıyelım.
sr. member
Activity: 288
Merit: 250
nasıl bir gudubet coindir waves. bir türlü beklenen yükselişi gerçekleştiremedi.

bunun sebebi çok büyük bir kesimde waves yükselecek beklentisi. bu beklenti kırılamazsa fiyatı 15-20dolardan yukarı çıkmaz gibi.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bazen analiz filan yapıyoruz ama kripto para piyasasında gerçekten hiçbir şey belli olmuyor.Waves'in değeri bundan çok daha fazla olmalıydı.Gerçi Ripple'nin ethereum'u geride bıraktığı bir piyasadan söz ediyoruz. Grin Hiçbir şey normal gitmiyor.
member
Activity: 560
Merit: 11
şu andaki ripple waves ın fiyat olarak iki adım arkasından gelmesi gibi bir şey. birkaç sene gerekirse bu coinden bir halt olmaz diye insanlarda his bırakıyorlar sonra olmadık bir vakitte uçuruyorlar. 4 küsür dolardan wavesı kaçırdığıma yanarım.
Pages:
Jump to: