Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 27. (Read 336144 times)

sr. member
Activity: 756
Merit: 290
mcafee ya da benzer bir spekülatörün elinden geçse bir daha geri dönülmez yol alır ama nedense bu projeye inanan kitle fazla olmasına rağmen hem de beklenen hacmi ve değeri bulamıyor
full member
Activity: 448
Merit: 100
wawes beklentileri karşılamaya başladı bir an önce 100 dolar olur umarım zamanında az biraz almıştım keşke daha fazla alsaymışım.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Hodl sürecinde wavesleri leasing e yatırdım ben bu airdropta leasing yapmak bir problem yaratır mı. Şimdi hiçbirşey gelmeyecek leasing için airdropu kaçırmamak lazım 😄 Bilgisi olan yeşillendirebilir mi?

Leasing yapmak problem olmuyor. Bir sorun yaşamazsınız bu konuda waves'in cüzdanda bulunması yetiyor başka bir şartı yok.

Sağolun hocam bilgi için.
full member
Activity: 238
Waves uzun vadede kazandıracaktır.Biz tutmaya devam edeceğiz 100 dolar olacak yazmıştım bu konunun başlarında millet dalga geçiyordu yavaş yavaş hedefimize ilerliyoruz

Aynen burada kimse waves'in cinsini bitcoin olarak değerlendirmiyordu.Ayrıca waves 100 dolar olursa ilk başta dalga geçtiğiniz insanlar belkide milyon dolarlar kazanmış olacak wavesten.Sasha umarım böyle çalışmaya devam eder.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Waves uzun vadede kazandıracaktır.Biz tutmaya devam edeceğiz 100 dolar olacak yazmıştım bu konunun başlarında millet dalga geçiyordu yavaş yavaş hedefimize ilerliyoruz
full member
Activity: 196
Waves ciddi bir artış gösterdi lakin yeni dex ortaya çıktıktan sonra ben bu artış oranının çok daha fazla olmasını bekliyordum.Yine de waves ekibinin çalışmalarına baktığımda waves alın diyenlerin neden uzun vadeli olarak bunu söylediğini bir kez daha anladım.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Hodl sürecinde wavesleri leasing e yatırdım ben bu airdropta leasing yapmak bir problem yaratır mı. Şimdi hiçbirşey gelmeyecek leasing için airdropu kaçırmamak lazım 😄 Bilgisi olan yeşillendirebilir mi?

Leasing yapmak problem olmuyor. Bir sorun yaşamazsınız bu konuda waves'in cüzdanda bulunması yetiyor başka bir şartı yok.
jr. member
hero member
Activity: 896
Merit: 515
dün gece bittrex de btc nin kırılmasıyla güvenli liman olarak waves i görüp biraz daha alım yaptım. ama malesef bugün bu airdrop haberlerinden sonra çekmek istediğimde bittrexde cüzdanın bakımda olduğunu görüyorum. umarım fazla sürmez de gün içinde dex e aktarırız wavesleri
Waves-Ng den dolayı sistemlerini yeniliyorlardır.

Airdrop'un %80'i wct sahiplerine yapılacak. Elimdeki litecoinleri bozdurup wct almıştım keşke biraz daha alsaymışım o kadar iç içeyim proje ile nasıl düşünemedim Sad 12k civarından almıştım neredeyse btc cinsinden 3x yaptı. Darısı Mrt'nin başına pazartesi Q&A etkinliğinde bütün sorular mrt ile ilgili olacak gibime geliyor.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Waves son dönemde kendinden bekleneni yaptı ve güzel noktalara geldi. Ben sattım elimdekileri umarım düşerde yine alabilirim diyorum. Ama wavesin geleceği kesinlikle var ve bir iki sene sonra bin doları göreceğini düşünüyorum. O vakit alıntılarım bu mesajımı gençler  Wink
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
dün gece bittrex de btc nin kırılmasıyla güvenli liman olarak waves i görüp biraz daha alım yaptım. ama malesef bugün bu airdrop haberlerinden sonra çekmek istediğimde bittrexde cüzdanın bakımda olduğunu görüyorum. umarım fazla sürmez de gün içinde dex e aktarırız wavesleri
hero member
Sasha'nın telegram'da duyurduğuna göre 25 Aralık'ta Liquid token airdrop'u yapılacak. Liquid tokeni cüzdanında waves tutan tüm hesaplara dağıtılacakmış, ancak wct tutanlara daha fazla gelecek. Bu yüzden düne göre wct fiyatı da baya bir artmış durumda.

Bir de şunu unutmayın ki Liquid tokeni alabilmeniz için waves'inizi bittrex, tidex veya binance gibi borsalarda değil waves cüzdanınızda tutmanız gerekli.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
airdroplarla ilgili bişeyler vardı galiba. ng etkisinden daha etkili bir haber olsa gerek Smiley
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
10 dakikada 89 k den 105k e attı.
ne oldu acaba haber mi var.gerçi waves de yer yerinden oynasa fiyat değişmezdi ama efsane birşey olmuş olmalı Smiley
sr. member
Activity: 523
Merit: 285
Sabah elimdeki waves sayısını artıramadığım için üzülüyordum.Waves'in fiyatına baktığımda henüz yeni dex'in waves'in fiyatına çok fazla yansımamış olduğunu görünce dışarda tuttuğum bitcoinler ile waves sattın aldım şuana kadar güzel bir kar bıraktı.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
WAVES hızla atağa geçti, 90k'dan hızla 111k'ya çıktı. DEX'te hala 103k, ilginç şeyler oluyor.
member
Activity: 154
Merit: 10
Dolar bazında düşüş yaşasa da btc bazında gayet sağlam durdu. Artık son gelişmelerle birlikte 2018 wavesin yılı olacak diyebiliriz merakla bekliyoruz.
jr. member
Hazır düşmüşken ufak bir alım yaptım 2019 da görüşmek üzere   Shocked
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Yukarıda yazmıştım yeni fikirler yeni özellikler denenmeden fiyatlanmamalıdır diye. Çoğu insan fikre bile deli gibi para verip pump trendine kapılıyor, bazılarınız kar ediyor olabilir ama bana yanlış bir davranışmış gibi geliyor. Ng aktive edilecek haberi ile fiyat 150k ya kadar çıksaydı ve sonrasında oluşan lag tan dolayı gelen satışlardan dip yapsaydı yine elinizdekileri kaybetmiş olacaktınız. Birçoğunuz wavese küsecekti bir daha kullanmayı bırakın adını bile anmayacaktınız. Şimdi olan daha iyi değil mi? Gördük ki herkes default olarak gelen node verilerini kullanınca lag oluşuyor. Yeni dex'te koyulmuş olan node ekleme sekmesinin önemi şimdi daha iyi kavrandı. Bakalım sistemi geliştirmek için daha ne geliştirmeler yapılacak. Waves'te heyecan bitmez Smiley
hero member
Waves NG aktivasyonu başarıyla tamamlandı. An itibariyle waves blockchain'i saniyede 100 işlem kapasitesine ulaşmış durumda.
Pages:
Jump to: