Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 24. (Read 336144 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Waves satın alınacak seviyelerde diye düşünüyorum. Bir günde 100$ olmayacak. Ama 2018 bitmeden göreceğiz sanıyorum. Yavaş ve emin adımlara gidiyor sanki. O yüzden Waves tutarken tedirgin olmuyorum. İnsan sabah kalkınca elindekini yarı yarıya kaybedince anlıyor ve daha sağlam projelere yöneliyor.
full member
Activity: 124
Merit: 100
Waves hakettiği yere gelmeli artık. Elimde bu kadar uzun tuttuğum bir coin daha olmadi. Gönülden bağlanmışım sanki.
full member
Activity: 252
The future is your Genome
Sasha'nın Twitter hesabında digilira'nın tweetini görmek çok hoşuma gitti.Digilira ve ekibi inanılmaz bir şekilde çalışıyorlar platformu kullanan arkadaşlarım bir kaç eksiklik olduğunu onun haricinde gayet güzel olduğunu söyledi. Smiley
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
waves cüzdanında tr gelmiş vayy güzel olmuş açıkcası
sırf bu yüzden wtry alırım bile.
kredi kartıyla alımlarda komisyon kesiyor mu? bilen var mı yada deneyen.
normalde kart alımlarda çok fark çıkıyorda dolar için bakmıştımda
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
XRP bile x10 yaptı ayrılda gel hadi waves hadi artık. 2018de de hareket yapmazsa zaten birdaha da bir cacık olmaz wavesden
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
yarın için coinmarketcal'da waves için bi airdop görünüyor. bunun ne olduğu hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı? fiyatı ucuzken şimdi alıyım airdroptanda faydalanırım.

waves holderlara  liquid dağıtımı var sanırım
https://twitter.com/wavesplatform/status/937737360862777344
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
yarın için coinmarketcal'da waves için bi airdop görünüyor. bunun ne olduğu hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı? fiyatı ucuzken şimdi alıyım airdroptanda faydalanırım.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Waves iyi ucuzladı biraz alsak mı ne yapsak 1-2 aya 20-30 dolar yapacak gibi duruyor btc bazında da biraz daha düşse iyi olacak ama ben paribuya para atmıştım onunla alacağımdan farketmez
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Bu aralar yine aynı mevsim açıldı gibi hatırladınız mı önce ripple ın dehşet derece artması sonra bitcoin çoşuyor sonra tüm altlar çoşuyordu geçen sene oraya gidiyoruz her şey artarken mutlaka waveste artacaktır

XRP -> BTC -> Altlar sıralaması mu olmuştu? Ne zaman, nisan-haziran arasındaki mevsimde mi?

hayır öyle bir sıralama olmadı. arkadaş mayıs*haziran ayındaki altcoin yükselmesinden bahsediyor
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Bu aralar yine aynı mevsim açıldı gibi hatırladınız mı önce ripple ın dehşet derece artması sonra bitcoin çoşuyor sonra tüm altlar çoşuyordu geçen sene oraya gidiyoruz her şey artarken mutlaka waveste artacaktır

XRP -> BTC -> Altlar sıralaması mu olmuştu? Ne zaman, nisan-haziran arasındaki mevsimde mi?
full member
Activity: 588
Merit: 125
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
100 dolara yakın zamanda erişeceğimizi düşünüyorum pump dalgasıyla direk her şey artacak ama waves daha çok sivrilip pumplanacaktır yeni cüzdan akıllı kontrat

İnşallah hocam Smiley
full member
Activity: 322
100 dolara yakın zamanda erişeceğimizi düşünüyorum pump dalgasıyla direk her şey artacak ama waves daha çok sivrilip pumplanacaktır yeni cüzdan akıllı kontrat
sr. member
Activity: 714
2018 yılında neredeyse bütün coinler için pump beklentisi var en çok katlayacak coini bulmak mesele ltcnin 100 dolar basamağını boşaltmasından sonra waves de o seviyeye ilk aday projelerdendir.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Herkes zaman geçtikçe ve waveste diş kovuğunu dolduracak kıpırdanma olmadıkça sabırsızlanıyor ancak bence waveste sabreden kazanacaktır. Merkezi olan borsalar türlü kampanyalarla hacimlerini artırmayı başarıyorlar ancak waves gibi merkezi olmayan bir borsada hacim artırmak öyle kolay olmuyor malesef. Sabredeceğiz arkadaşlar, saygılar.

merkezli borsalar bazı avantajlara sahip.

1- ismen çoğu tanınıyor
2- yeni yeni ücretsiz token vermeye başladılar
3- sağlam hacimleri var
4- piyasaya girenler bunlarla karşılaşıyor ve bırakamıyor.
5- üç dört tanesi dışında coin seçenekleri cok dar, büyüklerde çok sayıda coin var.

tabi ücret kısmına gelince tabiri caizse kol gibi çıkıyor. hele iki gün sonra dükkanı kapatıp, eyvallah dediklerinde çok canlar yanacak.

merkezsiz borsalar özellikle waves yavas yavaş kullanıldıkça artacaktır.

Genel olarak katılıyorum. Büyük borsaların dominantlığını ellerinden almak çok zor olacaktır. Merkezsiz borsaların tek avantajı daha güvenli olmaları. Düşük işlem ücreti de bence volatilite bu kadar yüksekken çok fazla anlam ifade etmiyor. Çoğu kişi borsalarda ödediği feelerin miktarını bile bilmiyor.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
Herkes zaman geçtikçe ve waveste diş kovuğunu dolduracak kıpırdanma olmadıkça sabırsızlanıyor ancak bence waveste sabreden kazanacaktır. Merkezi olan borsalar türlü kampanyalarla hacimlerini artırmayı başarıyorlar ancak waves gibi merkezi olmayan bir borsada hacim artırmak öyle kolay olmuyor malesef. Sabredeceğiz arkadaşlar, saygılar.

merkezli borsalar bazı avantajlara sahip.

1- ismen çoğu tanınıyor
2- yeni yeni ücretsiz token vermeye başladılar
3- sağlam hacimleri var
4- piyasaya girenler bunlarla karşılaşıyor ve bırakamıyor.
5- üç dört tanesi dışında coin seçenekleri cok dar, büyüklerde çok sayıda coin var.

tabi ücret kısmına gelince tabiri caizse kol gibi çıkıyor. hele iki gün sonra dükkanı kapatıp, eyvallah dediklerinde çok canlar yanacak.

merkezsiz borsalar özellikle waves yavas yavaş kullanıldıkça artacaktır.
sr. member
Activity: 359
full member
Activity: 420
Waves daha yeni artıyor arkadaşlar yeni arayüzün uygulamaya gelmesiyle uçacaktır daha güzel günler göreceğiz digilirada açıldı bu arada iyicenek revaçta olacaktır
hero member
Activity: 629
Merit: 508
şu rakam 3 mü oluyor 3000 lermi arkadaşlar? pro değilim hold cu olduğum için detay pek bilmiyorum Smiley

3 oluyor 3000 değil. Toplam adet dağıtılana kadar her hafta yapılacakmış dağıtım. 10 hafta falan sürecek heralde.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
şu rakam 3 mü oluyor 3000 lermi arkadaşlar? pro değilim hold cu olduğum için detay pek bilmiyorum Smiley

https://i.hizliresim.com/Ay9bMB.png
Pages:
Jump to: