Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 230. (Read 336151 times)

hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Arkadaslar waves crome liteapp kullaniyorum fakat waves icin mobil kullanabilecegim cuzdan yada app varmi? Mobil nasil baglaniyorsunuz waves cuzdaniniza?
mobil uygulama yok bildiğim kadarıyla.
Ama https://waveswallet.io/ ve benim domainini yanlış aldığım site mobil uyumu var. (rezalet bir hata olduğu için ismini vermiyorum)
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Arkadaslar waves crome liteapp kullaniyorum fakat waves icin mobil kullanabilecegim cuzdan yada app varmi? Mobil nasil baglaniyorsunuz waves cuzdaniniza?
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
Bu aralar vitalik ile sasha yı çok sık birlikte görmeye başladık. İki rus ortak birşeyler yapabilir. O zaman ortalık şenlenir
Çıtayı yükseltiyorum 1 waves = 1 eth olacak  Smiley

yok daha neler hocam naptınız ya. eth zaten yükseliş trendinde olan bir coin. waves böyle giderse bırak eth olmayı sexcoin gibi olur bana kalırsa.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Bu aralar vitalik ile sasha yı çok sık birlikte görmeye başladık. İki rus ortak birşeyler yapabilir. O zaman ortalık şenlenir

Ağzından bal damlıyor hocam Smiley,  kısa dönemde pek mümkün görükmüyor, ama dex başarılı olursa hayal değil, proje full scam diyende var, etherin ilk dönemleri gibi diyende
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
o kadar olumlu haberler cıkıyor ama yinede pump yemiyor cunku  bu coinle ilgilenenler aldı. tutuyor haricinde ilgisini ceken biri yok ancak bagholderlardan biri boşaltmak istediğinde pumplayıp boşaltırsa yukselişe geçer gibime geliyor. Altcoinlerin hepsinin costugu donemde bile pump yemedi
legendary
hero member
dex'i kullanan oldu mu ?

açıksası ben exchange olarak dex'i tercih edeceğim biraz daha oturduktan sonra.. poloniex'de hacklenebilir sonuçta yada kapatıp gidebilirler. dex bana daha güven veriyor hem para cebimde duracak hemde trade yapabileceğim...

Satınalma yapmadım, daha işi var gibi.

Dexe nereden ulaşabiliriz arkadaşlar.

https://chrome.google.com/webstore/detail/wavesliteapp/kfmcaklajknfekomaflnhkjjkcjabogm

dex dediğimiz waves cüzdanı değil mi, chrome app kurup içindeki dex kısmından işlem yapılabilir. farklı bir platform yok yani. benim kuruluydu. şimdi girdim baktım , fena gözükmüyor, bir iki deneme yapayım burda paylaşırım

Aynen, waves altyapısındaki assetlerin ticareti yapılıyor.
BTC yi de işlemde kullanabilmek adına wBTC olarak takas ediyorlar, BTC olarak geri çekebiliyorsun.
legendary
dex'i kullanan oldu mu ?

açıksası ben exchange olarak dex'i tercih edeceğim biraz daha oturduktan sonra.. poloniex'de hacklenebilir sonuçta yada kapatıp gidebilirler. dex bana daha güven veriyor hem para cebimde duracak hemde trade yapabileceğim...

https://chrome.google.com/webstore/detail/wavesliteapp/kfmcaklajknfekomaflnhkjjkcjabogm

dex dediğimiz waves cüzdanı değil mi, chrome app kurup içindeki dex kısmından işlem yapılabilir. farklı bir platform yok yani. benim kuruluydu. şimdi girdim baktım , fena gözükmüyor, bir iki deneme yapayım burda paylaşırım
hero member
dex'i kullanan oldu mu ?

sr. member
Activity: 415
Geçen gün en çok para toplanan icolar diye bir  döküman görmüştüm. ilk sırada sanırım ethereum vardı. sonra wavesi gördüm. Bu kadar para toplanan bir ico bu kadar değersiz gibi kıyada köşede kalmış borsalarda işlem görmesi gerçekten çok ilginç. bir terslik var bu coinde Smiley
legendary
Herkes bu ara waves diyor uzun vadeli çok kazandıracak gibi mail kutusunda yüzlerce mail var sürekli bülten atıyorlar sayfalarca.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
dex'i kullanan oldu mu ?

sr. member
Activity: 409
poloniex'de göremedim bu altcoini, daha önce gördüğüme emindim heralde sonradan kaldırdılar
Poloniex de yok. Sanırım hiç bir zaman Poloniex de olmayacak.
Bittrex ve bazı borsalarda işlem görüyor.
sr. member
Activity: 462
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
poloniex'de göremedim bu altcoini, daha önce gördüğüme emindim heralde sonradan kaldırdılar
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
DEX yayınlandı ve çalışıyor.

ancak geliştirilecek daha çok şey var. ama ilk etap güzel. gayet net adımlarla ilerliyor wave. fiyata yansısa bide.
legendary
Biraz wavesim vardı artık satayımmı Huh 25000 deyken almıştım
Çok fazla değilse bekletin derim yada karınızı alın yine biraz kalsın ilerde pişman olabilirsiniz.
hero member
su yeni asset Zrcoin i takip eden var mi? whitepaper i falan inceledim adamlar 1 yil sonra x2 olarak tokenleri alacaklarini soylemisler. plan program yapilmis arsa makina alinacakmis vs vs. cryptocoin icin 10 ay vadeye fiat olarak %100 kazanc cazip gelmeyebilir ama reelsektor icin iyi bir firsat olarak gorunebilir. escrow ekipte sasha nin da olmasi bir guven verse de benim icime sinmeyen bir proje gibi geldi. sizin fikriniz nedir?
zrcoin icin turkce platformda bir baslik olmadigi icin (ya da ben goremedim) buraya yazayim dedim.

Tr konusu yok, bir ara ben de meraktan bir başlık açmıştım.
Tr çeviriye gerek yok dediler. Bilemiyorum ben de imzasına girdim. görelim ne olacak?
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
su yeni asset Zrcoin i takip eden var mi? whitepaper i falan inceledim adamlar 1 yil sonra x2 olarak tokenleri alacaklarini soylemisler. plan program yapilmis arsa makina alinacakmis vs vs. cryptocoin icin 10 ay vadeye fiat olarak %100 kazanc cazip gelmeyebilir ama reelsektor icin iyi bir firsat olarak gorunebilir. escrow ekipte sasha nin da olmasi bir guven verse de benim icime sinmeyen bir proje gibi geldi. sizin fikriniz nedir?
zrcoin icin turkce platformda bir baslik olmadigi icin (ya da ben goremedim) buraya yazayim dedim.
Jump to: