Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 225. (Read 336151 times)

legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
gecen yil sanirim bu baslik altinda jolly sistemde gatewayler ile ilgili trust iliskisinden bahsediyordu. testnette denedim, ayni isimde birden fazla token olusturulabiliyor, block explorerde gorunen tokenlerin assetid lerinin essiz oldugu. bu yuzden gatewaylere gecilmeden once tokenlerle ilgili bir guven sistemi eksikligi var. senin benim olusturacagimiz tokenler ile gw tokenlerin en azindan gorsel olarak bir farkliligi olmali.

çok zor olmasa gerek, registered gateway'lere bir flag ekleseler bence yeterli olur..
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
gecen yil sanirim bu baslik altinda jolly sistemde gatewayler ile ilgili trust iliskisinden bahsediyordu. testnette denedim, ayni isimde birden fazla token olusturulabiliyor, block explorerde gorunen tokenlerin assetid lerinin essiz oldugu. bu yuzden gatewaylere gecilmeden once tokenlerle ilgili bir guven sistemi eksikligi var. senin benim olusturacagimiz tokenler ile gw tokenlerin en azindan gorsel olarak bir farkliligi olmali.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
son günlerde dönen polo dedikoduları ve yükselen hacim merak uyandırıyor. almak ve uzun vadede tutmak mantıklı.

çünkü marketcapte ilk 10 a gözüne kestirmiş görünüyor. diğer zincirlere dişli bir rakip olacağı belli.
legendary
📌 peerguess.com 📌
leasing sistemi ile cogu yatirimci beklentilerini daha da arttirip nasil olsa durdugu yerde kendi kendine de deger kazaniyor diye dusunmeye basladi. boyle olunca da dump etkenleri azaldi. olur da source kodlarda bir acik bir gozden kacirilmis kisim cikmadigi surece ivme yukari yonde olur diye dusunuyorum, btc hizla yukselse de en azindan dolar karsisinda ciddi deger kayiplari yasamaz herhalde

code tarafı evet bir aksaklık çıkmazsa bence ok baya yukarı.. ben asıl gateway'leri merak ediyorum. Herhangi bir banka yada ciddi bir finansal kuruluş gateway olursa o zaman çok farklı rakamlarda mutlaka olacaktır.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
leasing sistemi ile cogu yatirimci beklentilerini daha da arttirip nasil olsa durdugu yerde kendi kendine de deger kazaniyor diye dusunmeye basladi. boyle olunca da dump etkenleri azaldi. olur da source kodlarda bir acik bir gozden kacirilmis kisim cikmadigi surece ivme yukari yonde olur diye dusunuyorum, btc hizla yukselse de en azindan dolar karsisinda ciddi deger kayiplari yasamaz herhalde
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Valla waves artık patlama yapacak sanırım çok uzun süre oldu ve hiç hak etmedigi yerde, ben en az 3$ bekliyorum bekilyorum 1 ay içinde 0.80$ almadım ama şuan alım yapıcam.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
waves cüzdanı çıktı mı arkadaşlar?İos ta waves wallet var ama orjinal mi bilemedim?
Evet yeni çıktı 2 gün önce.

https://blog.wavesplatform.com/waves-wallet-available-from-apple-store-a074a6f31765
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
waves cüzdanı çıktı mı arkadaşlar?İos ta waves wallet var ama orjinal mi bilemedim?
sr. member
Activity: 475
Merit: 251
VTOS
Kesinlikle waves geleceğin ether i olmaya aday.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
evet umutlu baktığım waves te yükseliş trendine girmiş bulunmakta... ne dandik coinler artıyo bu güzelim projenin daha da değerlenmesini bekliyorum.. bu fiyatlar alım için uygun bence... alıp 1-2 ay bekleyebilenler güzel kazanır.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Haziran da 1 dolar derken Mayıs'ın başında 1.10 usd rakamını yakaladık. Hadi hayırlısı bakalım. Bu alemde herşey mümkün ki 50 centten 1.10 dolar olmuş çok değil. Diğer coinlerin geçmişini bir incelersek en az 1 kere pump gelip 10x 25x 100x rakamlarına ulaşmış. Bence kendi başına bir platform olması waves i diğerlerinden ayırıyor. Yavaş ama emin adımlarla ilerliyor. Ether'in ilk yıllarını hatırlatıyor bana. Üstelik Sasha nın Vitalikle boy boy konferanslarda görülmesi tesadüf demek istemiyorum.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
Waves şu anda aktif olarak kullanılabiliyor mu?

Aktif olarak kullanmaktan kastınız nedir?
-Trade yapılabiliyor mu? Evet. Bittrex en büyük hacmin olduğu borsa.
-Cüzdanları çalışıyor mu? Evet. Chrome için wavesliteapp diye aratıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
-Pos süreci başladı mı? Evet. Yeni eklenen LPOS özelliği sayesinde cüzdanınızdaki coinleri kiralayabiliyorsunuz.

Tradeden bahsetmiştim, teşekkürler.

hero member
Activity: 532
Merit: 500
Waves cilerin gözü aydın demenin tam sırası gibi fiyat ciddi anlamda arttı beklenen yükseliş trendi başladı gibi. Coin iyi güzel aslında da şu aynı isimde Coin çıkartma olayı filan biraz bana saçma geliyor onlar da duzeltilse sanki daha iyi olacak.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519

Aktif olarak kullanmaktan kastınız nedir?
-Trade yapılabiliyor mu? Evet. Bittrex en büyük hacmin olduğu borsa.
-Cüzdanları çalışıyor mu? Evet. Chrome için wavesliteapp diye aratıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
-Pos süreci başladı mı? Evet. Yeni eklenen LPOS özelliği sayesinde cüzdanınızdaki coinleri kiralayabiliyorsunuz.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
WAVES için sürekli yeni haberler geliyor.
WAVES asseti olan Zrcoin ICO'su 10 saat sonra başlayacakmış.
Hem WAVES hem ETC zincirinde işlem görecek Inpay diye bir şey çıkmış bugün. Konusu burada: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-inpay-first-dual-blockchain-token-wavesetc-roadmap-1910108
legendary
📌 peerguess.com 📌
Bence ios cüzdanından daha çok Waves'in fiyatını arttıran Microsoft'un Azure'ye Waves'i eklemesi oldu.

https://azure.microsoft.com/en-us/blog/waves-platform-azure-blockchain/
Azure un eklemediği coin mi kaldı sanki, bir etki yarattığı yok artık.

Hep bu pumplar yerli yersiz gelir zaten, şu taas bounty si dağıtılsın hepsi ile waves alacam dedim, hemen yükselmeye başladı. 1 hafta daha sabredemiyor sanki. Embarrassed

aynen belli belirsiz öyle olur.. ama bunun geleceği belliydi..
hero member
Activity: 546
Merit: 501
Bence ios cüzdanından daha çok Waves'in fiyatını arttıran Microsoft'un Azure'ye Waves'i eklemesi oldu.

Azure un eklemediği coin mi kaldı sanki, bir etki yarattığı yok artık.

Hep bu pumplar yerli yersiz gelir zaten, şu taas bounty si dağıtılsın hepsi ile waves alacam dedim, hemen yükselmeye başladı. 1 hafta daha sabredemiyor sanki. Embarrassed
hero member
Activity: 629
Merit: 508

hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Dün ios cüzdanı haberi geldi bugün fiyatı 67k sata kadar çıktı. Dolar karşılığı 1.10 dolar.
Dalgayı yakalamaya devam yeni hedef 10 dolar. Smiley

Jump to: