Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 233. (Read 336151 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
wbtc withdraw fee 0.001btc olarak gozukuyordu ona ayar cekmisler mi?
hero member
Activity: 518
Merit: 500
hocam sende arap sermaysi gibi para var sanırım Cheesy
ben 0,55 değil 0,14 btc transfer ederken görünmediğimde panik yapıyom D:
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
düzenleme yapmaları lazım acil olarak çok saçma çünkü ... mantıklı bişey yapsın zaten yüzde 2 -3 gibi komisyon koysalar millet deli gibi alır bence
asıl önemli olan almak değil bozdurmak ve çekmek kısmını ayarlamaları lazım bana direk dolar olarak hesabıma kesintisiz göndersin tüm işlemleri burdan yaparım.

arkatarafta kullandıkları uygulamanın belirlediği fiyat bu.
orada 1 btc 1500doalar.
aslında bu paradan para kazanmak için kullanılabilir ama kafa yormak gerek.

valla o riski alacak makat bende  yok Cheesy

0,055btc gönderdim, sattım 65 dolar oldu BTC-e kodu oluşturdum 20 gün sonra yansayacakmış. 0,12 masraf ile 57 dolar yansımalı.
0.55btc dolar karşılığı 45 dolardı.

başkası test etmesin, tek risk yeter Cheesy
hero member
düzenleme yapmaları lazım acil olarak çok saçma çünkü ... mantıklı bişey yapsın zaten yüzde 2 -3 gibi komisyon koysalar millet deli gibi alır bence
asıl önemli olan almak değil bozdurmak ve çekmek kısmını ayarlamaları lazım bana direk dolar olarak hesabıma kesintisiz göndersin tüm işlemleri burdan yaparım.

orada 1 btc 1500doalar.

valla o riski alacak makat bende  yok Cheesy
hero member

orada 1 btc 1500doalar.
hero member
hero member
valla bişey anlamadım 50 dolar seçiyorsun 25 dolarlık btc alınacak bedel diye çıkıyor!

Beta gibi sanki
o yüzden oran tutmuyor, bu fiyatlardan alınmaz

hero member
valla bişey anlamadım 50 dolar seçiyorsun 25 dolarlık btc alınacak bedel diye çıkıyor!
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
10 usd olması farklı bir konu, projede ne kadarda iyi olsa o fiyatı göreyebilir çok üstünede çıkabilir.
geçen yıl dash ile ltc aynı fiyattaydı şimdi arasındaki farka bakın...
pump ayrı bir olgu.
ama bu coin'ede pump geleceğini düşünüyorum
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
komisyon ne kadar, deniyen varmı, ben daha cüzdanı güncellemedim
hero member
ayynn komisyonuda düşük görünüyor waves 10 doalr olur yaa Cheesy  Grin Grin
hero member
hero member
ripto bux diye bir asste daha geldi cüzdana ne dir bunlar anlamadım işe yaraslar bari Cheesy
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
hero member
haber çıkmadan yükselişe başladı açıkcası hacimlide yükseliyor
ugulama üzerinden merkezsiz exchange açıcak herlade yani altında da assetler çıkıyor uzun vaadede çok karlı olabilir gibi  duuyor benim gözümden.
hero member
waves 0,0003 üstüne attı ve çok sağlam duvarlar var  sanırım artık bu seviyenin altını zor görür birdaha .
keşke daha çok alaydım ellerimi açıp gitme diyeydim Sad

1600 tane vardı 2 gün önce
hero member
waves 0,0003 üstüne attı ve çok sağlam duvarlar var  sanırım artık bu seviyenin altını zor görür birdaha .
keşke daha çok alaydım ellerimi açıp gitme diyeydim Sad
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
son gelen weekly mailde mobilego crowfunding waves platformunda 25 nisanda baslayacak diye yaziyordu. ilk ico bu olacak herhalde.
,

ilk icosu olacak sanırım ama tam anlamadım hem gamecreditle hemde waves le ortak bi sistem kurcakmışş çift blokzinciri bakalım nasıl bişey olcak.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Bayadır girmiyordum cüzdana bir sürü asset gelmiş.
Bunlar ne işimize yarayacak ya da alınıp satılabiliyor mu herhangi bi yerde özetleyebilecek olan var mı?
http://prnt.sc/en3drb

Ripto bux'un geliştiricisi ile konuştum, bu projede çok çalışacak gibi.

https://cryptoderivatives.market/token/RBX

Proje hakkında detay bilgi var mı?

direk konuşmamızı aktarıyorum, wavesplatform'undada konuşmuştuk ama onlar silinmiş..
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
son gelen weekly mailde mobilego crowfunding waves platformunda 25 nisanda baslayacak diye yaziyordu. ilk ico bu olacak herhalde.
Jump to: