Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 250. (Read 336151 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
Waves ubuntu üzerinde kurulum sorunu yaşıyor şu anda, bu adamlardan cidden bir şey olmaz bunda bile sorun yaşattılar
edit: 100 node kontenjanı dolmuş geç kaldık yazık oldu  Undecided
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Btc Turk un şu an bankalarla yaşadığı sorunu  Bitkapital de yaşayacak muhtemelen.
Bu konuda Can Bey in düşüncesi ve planlaması nedir?

Bu yaşanan sorun bilinmeyen bir şey değil, bitcoin ortaya çıkmadan önce dahi özellikle oyun ve kumar sitelerinin baş etmeye çalıştığı bir problem. Biz kripto-varlıkları legal düzlemde nasıl tanımlayacağımızla ilgili derinlemesine araştırmalarımızın bir sonucu olarak, bu tarz problemler yaşamadan işleyebileceğimizi düşünüyoruz. Fakat nihai takdir bankalara kalacağından, istemedikleri kişilerin hesaplarını istedikleri zaman kapatma hakkına sahipler.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
waves lıte app pc den kayboldu bende. ne ıs bılen var mı.
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
Btc Turk un şu an bankalarla yaşadığı sorunu  Bitkapital de yaşayacak muhtemelen.
Bu konuda Can Bey in düşüncesi ve planlaması nedir?
legendary
Merit: 1068
Bu windows içinde yükleniyormu. Ubuntu intallation diyor windows için bişi bulamadım.

testnet in windows versiyonu yok suan
kurdum bakalim senkronizasyonu bekliyorum
hero member
Activity: 714
Bu windows içinde yükleniyormu. Ubuntu intallation diyor windows için bişi bulamadım.
full member
Activity: 196
Merit: 100

Sasha biraz önce TestNet üzerinde tam nod kurulumu yapanlara WAVES dağıtılacağını açıkladı.

Kurulum detayları şurada: https://github.com/wavesplatform/Waves/wiki/How-to-configure-Waves-node

Yapılan duyuruya göre, nodu 1 hafta boyunca çalıştırmanın size 500 WAVES getirisi olacak.

Şu anda 10 adet farklı konumda vps açabiliyorum, bu istersem 100 de olur? Neye göre dağıtacaklar nasıl tespit edecekler bu durumu?
sr. member
Activity: 409
Merit: 250

Sasha biraz önce TestNet üzerinde tam nod kurulumu yapanlara WAVES dağıtılacağını açıkladı.

Kurulum detayları şurada: https://github.com/wavesplatform/Waves/wiki/How-to-configure-Waves-node

Yapılan duyuruya göre, nodu 1 hafta boyunca çalıştırmanın size 500 WAVES getirisi olacak.

Bunun için nasıl bir donanım gerekiyor. Bilgisayara mı kuruluyor. 7 gün boyunca bilgisayarı hiç kapamamak mı gerekiyor.
hero member
Activity: 739
Önce imza kampanyasında üstüne kondukları WAVES'leri ödesin dolandırıcılar.
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr

Kurarız bakalım vps'ye
hero member

legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Gelistiricilerde bir hareketlilik var son zamanlarda habire bisiler paylaşıp duruyorlar wave app üzerinden haber gelip duruyor. Tam surum mu nedir ciksada ne olacagini gorsek tam

evt, herkez full node'u bekliyor. tabi sonrasında çok yolları var ama full node'in biran çıkmasıda çok önemli. Full node çıktığında poloniex'ede girebilecek mi göreceğiz.
hero member
Merit: 645
Gelistiricilerde bir hareketlilik var son zamanlarda habire bisiler paylaşıp duruyorlar wave app üzerinden haber gelip duruyor. Tam surum mu nedir ciksada ne olacagini gorsek tam
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
@Jolly ben bayadır bu waves in crome lite clientine girmemiştim. Bugun deneyeyim dedim Failed connection falan yazıyor baglanmıyor bir turlu. Ne dersin bu duruma? Bilgin var mı? Allahtan passs keyler ayrı bir dosyada var ama bu failed muhabbetini şimdi gördüm bana özel birşey mi acaba? Sistemsel bir sorun mu var?

clienti güncelledin mi, eski sürüm kaynaklı sorun olabilir, son sürüm 0.4.2a

Kaldırıp tekrar crome  magazasından indirdim de, orda da 0.4.2 sürümü var sonda ki a yı görmedim.
şöyle bir görüntü var ve o şifre ekranı gelmiyor tabi bağlanmadığı için.

Sizde yüklüyse bir bakarsanız sevinirim.

bende sıkıntı yok, bugün transfer de yaptım bittrexden cüzdana ,
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
@Jolly ben bayadır bu waves in crome lite clientine girmemiştim. Bugun deneyeyim dedim Failed connection falan yazıyor baglanmıyor bir turlu. Ne dersin bu duruma? Bilgin var mı? Allahtan passs keyler ayrı bir dosyada var ama bu failed muhabbetini şimdi gördüm bana özel birşey mi acaba? Sistemsel bir sorun mu var?

Kaldırıp tekrar crome  magazasından indirdim de, orda da 0.4.2 sürümü var sonda ki a yı görmedim.
şöyle bir görüntü var ve o şifre ekranı gelmiyor tabi bağlanmadığı için.

Sizde yüklüyse bir bakarsanız sevinirim.
legendary

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
hero member
waves leri bittrex e yollarken ve geri çekerken , adresin başına eklenen bir kısım vardı, o devam ediyor mu, birde tam olarak ne ekliyorduk.

Bittrex'e yüklerken adresin başına "1W" ekliyoruz, Bittrex'ten çekerken de "1W"yi kaldırıyoruz. Her ihtimale karşı deneme amaçlı 1.01 Waves gönderip test etmek lazım. Bir de ben denemedim ama bunu düzelttiler diye biliyorum, "1W" eklesek de eklemesek de transferin gerçekleşmesi lazım.
legendary
waves leri bittrex e yollarken ve geri çekerken , adresin başına eklenen bir kısım vardı, o devam ediyor mu, birde tam olarak ne ekliyorduk.
hero member
Bir mail geldi. İco dan cüzdana mı çekmemiz gerekiyor?
withdrawals from Waves ICO site will soon be disabled.

Dear Wavesters!

As you know we have launched our new, official website: wavesplatform.com
Our ICO website, ico.wavesplatform.com, will be deactivated soon. Please withdraw your funds as soon as possible.

If you still have not withdrawn your balance from ICO site please register a new Waves address, save the seed and store it in a safe place. Your payment will be processed within 48 hours.

After site deactivation we will only be processing outstanding payments manually. You will need to contact Support for this.

Waves takipçileri!

Waves ICO sayfasından koin çekimleri kısa bir süre sonra kapanacaktır. Bildiğiniz gibi resmi web sayfamız açıldı (wavesplatform.com) ve bununla birlikte ICO sayfasını (ico.wavesplatform.com) kısa bir süre sonra kapatacağız. Lütfen ICO hesabınızda bulunan koinleri cüzdanınıza aktarın.

Eğer hala ICO hesabınızda koin bulunuyorsa, yeni bir Waves adresi oluşturup (SEED'inizi güvenli bir yere kaydetmeyi unutmayın) ICO hesabınıza girebilirsiniz. Koinleriniz bundan sonra 48 saat içinde cüzdanınıza aktarılacaktır.

ICO sayfası kapandıktan sonra aktarımları sadece manuel olarak gerçekleştireceğiz, bunu da Destek birimimizle görüşerek gerçekleştirebilirsiniz.

* * *

Yani evet, ICO sayfası kapanıyor, bir an önce cüzdanı indirip adres oluşturup koinleri cüzdana çekin diyorlar.
Jump to: