Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 256. (Read 336151 times)

newbie
Activity: 25
Merit: 0
Elimdeki wavesleri iniş çıkışlarda trade yaparak artırdım.
Bitkapital projesi hayata geçene kadar satmayı düşünmüyorum.
Imza kampanyasi ile mi kazandiniz wavesleri ? kac mesaj karsiliginda ne kadar waves verdiler ?
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Elimdeki wavesleri iniş çıkışlarda trade yaparak artırdım.
Bitkapital projesi hayata geçene kadar satmayı düşünmüyorum.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Ben Wave leri satmadım. Düşmesi çıkması beni ilgilendirmiyor açıkçası. Şu an ek olarak alırmıyım düşününce almam. Zaten onlar hediye geldi Hediye yi hediye vermek bize yakışmaz  Grin
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
iyice bitirdiniz şu waves'i şaka maka. Eline waves geçen 3er 5er satıyor. Bu kadar mı güvensiz buluyorsunuz anlamadım gitti. 0.0002 nin altına düşecek.
Ben çıkmadan önce çok konuştum uzun vadeli tutucam çok değerlenecek diye ama hepsini sattım  Cheesy
Düşsün iyice bu sefer çok yüklü girip bi sene tamamen unutucam.
Henüz beta proje daha başlamadı.
özgür waves alın dedi aldık battık, rise alın dedi aldık battık, ben lisk alın dedim yine aldık battık batmak bizim rutinimiz haline geldi  Grin
liskte nasıl battınız ya. icoya göre cok iyi cıktı 3-5x ler havada uctu. bu arada suan 45k da ve btc yukselirken sabit kalabildi.
3x  4x zamanlarını hesaba katmıyorum o kar hala cebimizdeydi fakat biz gaza gelip 60 70k civarlarından da aldık fiyat aşağı seyredince cebimizdeki karda erimeye başladı
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
iyice bitirdiniz şu waves'i şaka maka. Eline waves geçen 3er 5er satıyor. Bu kadar mı güvensiz buluyorsunuz anlamadım gitti. 0.0002 nin altına düşecek.
Ben çıkmadan önce çok konuştum uzun vadeli tutucam çok değerlenecek diye ama hepsini sattım  Cheesy
özgür waves alın dedi aldık battık, rise alın dedi aldık battık, ben lisk alın dedim yine aldık battık batmak bizim rutinimiz haline geldi  Grin
liskte nasıl battınız ya. icoya göre cok iyi cıktı 3-5x ler havada uctu. bu arada suan 45k da ve btc yukselirken sabit kalabildi.
legendary
Ben çıkmadan önce çok konuştum uzun vadeli tutucam çok değerlenecek diye ama hepsini sattım  Cheesy
özgür waves alın dedi aldık battık, rise alın dedi aldık battık, ben lisk alın dedim yine aldık battık batmak bizim rutinimiz haline geldi  Grin
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Ahanda yazıyorum Wave sin bu duruma düşmesinin sebebi mhanbostancıdır.  Grin

Hocam çıkmak için ne istiyosun onu söyle hele  Grin

ahahaha.
hocam ben girdim ve çıktım elimde dalga yok valla billa Smiley
10 lisk karşılığında bir daha wawes takip etmemeye söz verebilirim Tongue

edit:
wawes in yobit de işlem hacmi düşük.
en yüksek alım fiyatına pasif alım bırakıyorum. birinin satacağı tuttuğunda aldıklarımı en düşük satış fiyatından pasif satışa yazıyorum.
eğlenceli oluyor. tavsiye ederim.
hero member
Ahanda yazıyorum Wave sin bu duruma düşmesinin sebebi mhanbostancıdır.  Grin

Hocam çıkmak için ne istiyosun onu söyle hele  Grin
legendary
https://bitcointalksearch.org/topic/waves-open-blockchain-financial-platform-blockchain-for-the-people-1530257
Yeni konuyu açmişlar. Roadmap hala ayni ben daha detaylı birşeyler çıkar değişir diyordum ICO dak i patlamadan sonra
kaç tane konuları var bunların 27 sindede açmışlar
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1529178.400

bu son açtıklarıda self moderated ico paralarını çekmeler slack kapatmalar çakallıkta sınır tanımamaya başladılar
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
http://wavesplatform-slack.herokuapp.com Offline for maintenance diyor.
Slack sayfasını da kapatmışlar, benim imza parası yalan oldu. En son ahmedashrafın 1 haftanın üstüne 72 saat daha bekle demesinden anlamıştım kaçacaklarını. Ne kadar yolsak kârdır diye düşünüyorlar. Dolandırıcı çete bunların alayı.
Ben yazdıklarınızdan bir şey anlamadım. Daha açıklayıcı yazar mısınız. Waves kurucuları işi bırakıp mı kaçtı, ne oldu. O zaman waves 1 satoshiye düşmesi lazım
hero member
Activity: 739
http://wavesplatform-slack.herokuapp.com Offline for maintenance diyor.
Slack sayfasını da kapatmışlar, benim imza parası yalan oldu. En son ahmedashrafın 1 haftanın üstüne 72 saat daha bekle demesinden anlamıştım kaçacaklarını. Ne kadar yolsak kârdır diye düşünüyorlar. Dolandırıcı çete bunların alayı.
legendary
Sattigindan beri o rakamlari goremedi. Once liski bitirdin simdi wavesin fisini cekiyorsun. Bitirdin bizi

Huyum kurusun Smiley neye elimi atsam kuruturum. var bi cenabetlik anlamadım.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
https://bitcointalksearch.org/topic/waves-open-blockchain-financial-platform-blockchain-for-the-people-1530257
Yeni konuyu açmişlar. Roadmap hala ayni ben daha detaylı birşeyler çıkar değişir diyordum ICO dak i patlamadan sonra
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Evet arkadaşlar.
yeminimi bozdum bu gün 20 evet sadece 20 tane dalga aldım ve sattım Smiley
benim takip potama girdi ya artık hiç iflah olmaz Tongue

Sattigindan beri o rakamlari goremedi. Once liski bitirdin simdi wavesin fisini cekiyorsun. Bitirdin bizi
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
wave gıcıklığınmı var hocam; sırf iflah olmasın diye mi alıp sattın. Boşuna uğraşmışsın zaten iflah olacağı yok onun , bir kaç ay sonra ne olacağı belli olur onun.

bencede ağustos sonu az çok batar mı çıkar mı belli olur.
hero member
wave gıcıklığınmı var hocam; sırf iflah olmasın diye mi alıp sattın. Boşuna uğraşmışsın zaten iflah olacağı yok onun , bir kaç ay sonra ne olacağı belli olur onun.
legendary
Evet arkadaşlar.
yeminimi bozdum bu gün 20 evet sadece 20 tane dalga aldım ve sattım Smiley
benim takip potama girdi ya artık hiç iflah olmaz Tongue
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
1000 tane almayi dusunuyorum, gercekten hic bir ozelligi olmatan bir coin mi? Yabanci forumda baya konusuluyor da.

1000 tane çok yüksek bir meblağ değil.. karar senin.
Jump to: