Hala para ederken satsanız iyi olur. Uzun vade tutmak zarardan başka bir şey yazmaz. Ana konuyu okuyun, hiçbir soruya cevap verilmiyor, self-moderated konular açıp sansür uyguluyorlar, Slack chatini kapattılar, hiçbir PM'e cevap vermiyorlar, hiçbir gelişmeden haber vermiyorlar. Bu kadar başarısız bir pazarlama olamaz. Yeterince para kazandılar tabi artık ICO'da para yatıran kimse umurlarında değil. 2 hafta geçti Bittrex dışında borsa yok. Full nodelar kapalı, borsalar geliştiricileri suçluyor. Daha kötü bir ICO olamazdı. DAO bile ilk çıktığında %10 civarı kâr gösterip çıkış fırsatı sundu, bunlar sürekli fiyatı düşürdüler. Rezillik.
aslında yakından takip edersen, yazdıklarında biraz eksik yerler var.
- Slack halen açık, ben şu anda bile oradan yazıyorum. Slack'i yeni invite'a kapatmalarının sebebi wavestalk.org 'un açılması.. Kapatırlarken bunuda belirttiler.
Ben slack'ten çok takip ediyorum birçok kişi gereksiz ve spam yapıyor.
- Ben gelişmeleri rahatlıkla görebiliyorum(slack'ten). Bitcointalk üzerinde çok fazla durmuyorlar. Fakat wavestalk.org 'a girersen bütün haberleri toplamışlar ve aktiv olarak ekliyorlar.
Diğer yazdıklarına birşey diyemem çünkü pazarlama v.b. konularını hiç takip edemedim.
Bence fiyatın düşmesi henüz ortada full node'lar olmaması ortada proje bulunmaması..Bence poloniex bu yüzden almadı. Şu anda hiçbir işe yaramayan coin'leri var sadece. Alıp satılıyor ama kullanılacak yeri yok. Temmuz'un 2. yada 3. haftası full node'lar çıkacak belki o zaman poloniex'de trade başlar.
Waves özünde aslında exchange'lerde trade edilen bir para değil bana göre.. Kendi platform'unda kullanılabilirse değerli olacaktır.