Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 269. (Read 336151 times)

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Liskte benzer birşey yapmışlar zaten şuan liskin hareketlerini taklit ediyorlar diyorlar. doğruluğunu bilmiyrum
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Kodda değişiklik yapılmış vs. 20 sinde bittrex de açılacakmış. Polo vs ondan sonra eklenecekmiş.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Panik yapacak bir şey yok arkadaşlar.
Sonuçta geliştirilmekte olan projelere yatırım yapıyoruz. Olur böyle şeyler
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Açarlar bişi olmaz. Böyle terslikler olabilir. Çok pis dump gelicek gibi geliyor herkes açılmasını bekliyor.
member
Activity: 105
Merit: 10
şimdide ayın 20 si oldu tam bir rezillik bu.. Ne disiplin var adamlarda ne profesyonellik !!
hero member
Activity: 602
Bugün açılmayacakmış. Haftasonu diyorlar.

hero member
Bittrex twitter'da açıklama yaptı şimdi. İşleme açamıyoruz waves'ten bilgi bekliyoruz main net'e nasıl bağlanılacağı hakkında diyorlar.
https://twitter.com/BittrexExchange/status/743487350194348032
member
hadi bakalım ne olacak görecez bittrex başında pusuya yattık bekliyoruz iftar vakti Smiley
hero member
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Her şey iyi, güzel, hoşta bittrex sitesine ulaşamıyorum ben, nedendir?
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Merhaba,

waves chrome app. ini kurdum. İco sayfamda da wallet adresimi girdim. Fakat henüz ico sayfamda ki waveslerim gelmemiş cüzdana. Ayrıca şimdi ico sayfasına da giriş yapamıyorum.

Bu sorunu yaşayan varsa sorunu nasıl çözdünüz?

aynı sorunu kardeşimde yaşıyor en son dün giriş yapmıştı şimdi giremiyor ,ama bizim olay farklı galiba
çünki kardeşim direk benim cüzdan adresini girmiş ico sayafasına .ve şuan  giriş yapamıyor mail onayıda bu mail kayıtlı degil diyor.
net bir bilgide yok bu konuda sanırsam bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

ICO e-mail adreslerinizi bana yazarsanız geliştirici ekibe direkt bildireyim. Ancak bu tarz çok sorun olduğu için biraz zaman alabilir problemin çözülmesi.

@aborjin, adresi ICO sayfasına girdikten sonra gelen e-mail'deki linke tıklayarak onayı gerçekleştirmiş miydin?

@sanandreas, kardeşin ICO hesabına hiç erişemiyor, doğru mu anlamışım?

İsterseniz Slack kanalından kendiniz yazabilirsiniz, ya da e-mail'lerinizle birlikte ekran görüntüsü atarsanız ben sizin yerinize bildiririm.

@xsentus,

Bittrex kendi Twitter'ında yazmış saatini, TSİ akşam 8 ediyor, yani evet, 1 buçuk saat sonra açılmasını bekliyoruz.

Evet ico sayfasına hiç erişimi yok . yardımcı olursanız sevinirim
ico maili ve ekran görüntüsü demişşiniz ekran görüntüsünü anlayamadım mailime giriş yapıp mailimin ekran görüntüsünümü atayım
hero member
Activity: 602
Merhaba,

waves chrome app. ini kurdum. İco sayfamda da wallet adresimi girdim. Fakat henüz ico sayfamda ki waveslerim gelmemiş cüzdana. Ayrıca şimdi ico sayfasına da giriş yapamıyorum.

aynı sorunu kardeşimde yaşıyor en son dün giriş yapmıştı şimdi giremiyor ,ama bizim olay farklı galiba
çünki kardeşim direk benim cüzdan adresini girmiş ico sayafasına .ve şuan  giriş yapamıyor mail onayıda bu mail kayıtlı degil diyor.
net bir bilgide yok bu konuda sanırsam bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

ICO e-mail adreslerinizi bana yazarsanız geliştirici ekibe direkt bildireyim. Ancak bu tarz çok sorun olduğu için biraz zaman alabilir problemin çözülmesi.

@aborjin, adresi ICO sayfasına girdikten sonra gelen e-mail'deki linke tıklayarak onayı gerçekleştirmiş miydin?

@sanandreas, kardeşin ICO hesabına hiç erişemiyor, doğru mu anlamışım?

İsterseniz Slack kanalından kendiniz yazabilirsiniz, ya da e-mail'lerinizle birlikte ekran görüntüsü atarsanız ben sizin yerinize bildiririm.

@xsentus,

Bittrex kendi Twitter'ında yazmış saatini, TSİ akşam 8 ediyor, yani evet, 1 buçuk saat sonra açılmasını bekliyoruz.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Bittrex güvenilir bir borsa değil, şahsen değerli WAVES'lerimi oraya atmam. İsterse 100x açılış fiyatı olsun ben Poloniex'e girmesini bekleyeceğim.

parça parça atar, bozar çeker tekrar atarsın Smiley
legendary
📌 peerguess.com 📌

Bittrex'te listelenme için geri sayım: http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20160616T10&p0=137&msg=Waves+Launch+on+Bittrex&font=cursive

Yani Türkiye saati ile bugün akşam 8'de, Waves'i ilk listeleyen borsa Bittrex olacak gibi görünüyor.

bu sayacı kim başlattı doğru mu ? 1s 40dk diyor.
sr. member
Merhaba,

çünki kardeşim direk benim cüzdan adresini girmiş ico sayafasına .ve şuan  giriş yapamıyor mail onayıda bu mail kayıtlı degil diyor.
sr. member
Merhaba,

hero member
Activity: 698
Free Speech is the most important thing.
Bittrex güvenilir bir borsa değil, şahsen değerli WAVES'lerimi oraya atmam. İsterse 100x açılış fiyatı olsun ben Poloniex'e girmesini bekleyeceğim.
member
Polodan hiç açıklama yok waves hakkında acaba sessiz sedasız bittrex le aynı anda açma ihtimali varmı ?
legendary
📌 peerguess.com 📌

Bittrex'te listelenme için geri sayım: http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20160616T10&p0=137&msg=Waves+Launch+on+Bittrex&font=cursive

Yani Türkiye saati ile bugün akşam 8'de, Waves'i ilk listeleyen borsa Bittrex olacak gibi görünüyor.
Hadi hayırlısı yalnız btc yükselişi ile birlikte ico fiyatıyla neredeyse ikiye katlanacak ico fiyatıyla açılırsa şaşırmamak lazım  Grin

şu anki btc'i 740usd dersek muhtemelen adetini 0,25-0,27 cent'e mal ettik.
Yobitteki gibi 1usd ile açılırsa 4 katını zaten vermiş olur.. ilk dump'e ne olur bilemeyiz.
Jump to: