Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 273. (Read 336151 times)

hero member
Activity: 602
Merit: 500
Borsalar hala açıklanmadı. Hangi borsalar olacağını merak etmekle beraber neden açıklanmadığını da merak etmekteyiz.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
hangi borsalara gelecek bilen var mı ?
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
tüm icolar yattımı acaba cüzdanlara yoksa daha yavaş yavaş yatacakmı
benim cüzdana hala gelen giden yok.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Yok hocam cüzdandan bahsetmiyorum ico platformun şifresini unuttum. Waves ler cüzdana geldi onda sorun yokta ico platforma giremiyorum. Gerçi girmem gerekiyor mu artık orası kullanılacak mı?
Daha girmenize gerek yok. Borsalar açılınca cüzdandan gönderip yapacaksanız satma işleminizi yaparsınız yoksa cüzdanda 1-2 yıl saklayackasanız saklayın  bitti ico olayınz Smiley
hero member
Activity: 714
Yok hocam cüzdandan bahsetmiyorum ico platformun şifresini unuttum. Waves ler cüzdana geldi onda sorun yokta ico platforma giremiyorum. Gerçi girmem gerekiyor mu artık orası kullanılacak mı?
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
benım wave ler cuzdana dustu ama ıco sayfasında da duruyorlar Cheesy sılerler herhalde.

hangı borsada cıkacak hıc bılgı yok mu
hero member
Benim de birkaç ICO hesabım var, birisindekileri aktardılar cüzdana ama diğer dalgalar duruyor hala.

@penguen,

Cüzdan çalışıyor görünüyor bende şu an. Şifreni unuttuysan hesabı "remove" edip "import from seed"den yeniden girebilirsin.

SEED'inizi bir kağıda yazmanız ve güvenli bir yerde saklamanız çok önemli. SEED kaybolursa cüzdanı geri getirmenin imkanı yok! Bitcoin'deki wallet.dat dosyası neyse Waves'de de SEED o.

Cüzdana erişirken her seferinde SEED girmenin gerekmemesi, SEED'in şifreli olarak cüzdanda saklanıyor olmasından dolayı. Böylece bir kez SEED ile giriş yapılan cüzdandan, ilk girişten sonraki girişlerde sadece şifre yeterli. Fakat başka bir cihazdan girmek için, ya da adresi silip yeniden yüklemek için yine SEED gerekiyor.
legendary
just in case
ico sayfasindan cekim islemleri onaylanmis fakat fee ucretleri bekledigimden cok cok daha dusuk 0.00000001 WAVE nedir yahu Smiley 1 dalga ne kadar olacak ki bu gonderim ucreti cent seviyesinde olsun
Onaylanmış derken? bi Wave address kısmı vardı girdim fakat gelen giden yok  Smiley
Cüzdanına düşmedi mi? Bende düştü
Ha düşmüş şimdi ico sayfasında bakiye sıfırlanacak diye bekliyorum bende  Smiley

Bende öyle sandım da fantezi yapmışlar işte.  14 ü yarın bakalım hangi borsa çıkacak karşımıza Polo eklese bari Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
ico sayfasindan cekim islemleri onaylanmis fakat fee ucretleri bekledigimden cok cok daha dusuk 0.00000001 WAVE nedir yahu Smiley 1 dalga ne kadar olacak ki bu gonderim ucreti cent seviyesinde olsun
Onaylanmış derken? bi Wave address kısmı vardı girdim fakat gelen giden yok  Smiley
Ha düşmüş şimdi ico sayfasında bakiye sıfırlanacak diye bekliyorum bende  Smiley
hero member
Activity: 714
Can hocam Waves hesabıma giremiyorum bir sorunmu var yoksa ben şifremi mi unuttum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
imzada biriken stake benim hesaba henüz yansımadı bounty kanalı diye birşeyler söylüyordunuz nereden ulaşabilirim imza sorumlusuna?
pm attığım 2 kullanıcıdan da ses seda yok
legendary
Merit: 1068
Jolly fee konusunda senin fikrin nedir? ico dan cekim yapildigi icin mi dusuk fee den islem gordu yoksa normal islemler de bu fee ler ile mi yapilacak?
bir de bir ara teknoloji bulteni yayinlanacak diyordun o mevzuda son durum nedir?
dalga ekibi isi dalgaya mi aldi dersin Cheesy
legendary
just in case
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
hero member
Belki borsalarda işlem görebilmesi için tüm hazırlıklar yapılamamıştır. Belki ileri bir tarihe ertelerler.
Zühtü Can Bey in ico bitiminden sonraki 2 haftalık sürede gelecek dediği, fiyatı arttıracak iyi haberler geldi mi. Çok takip edemedim.

Yok, hala açıklanmadı. "Büyük haberlerimiz var size", "Çok yakında" diyip duruyorlar. Can diyebilirsin bu arada : )
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
Belki borsalarda işlem görebilmesi için tüm hazırlıklar yapılamamıştır. Belki ileri bir tarihe ertelerler.
Zühtü Can Bey in ico bitiminden sonraki 2 haftalık sürede gelecek dediği, fiyatı arttıracak iyi haberler geldi mi. Çok takip edemedim.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
ilk açılışta beklenen hacmi sanki olmayacak gibi, insanlar şu anda btc'ye fokuslandı.. herkez btc'de
lisk'de bence bundanda etkilendi.
legendary
just in case
Nanocent yapmışlar desene. O fee de kesilmemiş app den bakınca. Aynen ico da ki geçmiş gözüküyor. Belki de temsilidir. borsalarla ilgilide bilgi verseler güzel olacaktı
legendary
Merit: 1068
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Ayın 14'ünde borsaya açılacağı söyleniyordu. Hangi borsaya açılacak acaba ?
Jump to: