Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 274. (Read 336151 times)

sr. member
Activity: 378
Merit: 250
ben cüzdana index html olarak giriyorum ama .crome eklentisi ile girmeye çalıştıgımda
tekrardan sıfır hesap oluştur diyor .ikisini bir  arada kulllanamıyormuyuz?
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Hala waves çekimlerini onaylamıyorlar. Saçma sapan bekliyoruz. Sözde merkezi olmayan sistemler, withdraw için bile onay gerekiyor.

Çekseniz ne değişecek ki daha send/receive özelliği yok. Dolayısıyla şu anda WAVES'leri çekmenin hiçbir mantığı yok. Trade açılsın o zaman çekeriz ben direk borsaya çekeceğim.
sr. member
Activity: 335
Hala waves çekimlerini onaylamıyorlar. Saçma sapan bekliyoruz. Sözde merkezi olmayan sistemler, withdraw için bile onay gerekiyor.
hero member
Activity: 602
Merit: 500
bu waves client tam fonksiyon  diil . yarın mı olacak tam fonksiyon ? yoksa yeni versiyonmu cıkacak yarın ?

ayrıca diger pata birimlerini nasıl eklicez ? mesela bir japon yeni yok . kuveyt dinarı  yok .  baska altcoin olacak mı btc harici ? eth ? lsk ? dao ? yoksa exchange acılmasını mı beklicekler waves icinde ?

Bu özellikler yazın sonuna doğru eklenecek. Plan şöyle:

Bu 2016 için hazırlanan yol haritasının üçte birlik kısmı. Diğer iki kısım henüz yayımlanmadı. Uzun soluklu bir proje, ve 2FA, multisig gibi özelliklerin eklenmesi 2017'yi bulabilir.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
Walleti ilk indirdiğimde adresi oluşturdum, seedi ve şifreyi kaydettim. Daha sonra çıkış yapıp yeniden girmeyi denedim şifreyi kabul etmedi.
import wallet seçeneğini kullandım kaydettiğim seed ile aynı adresten 2 tane oluştu cüzdanda yine giriş yapmadı.
2 adresi de remove yaptım, yeniden seed ile oluşturdum bu sefe rgiriş yapmaya başladı.

Uzun lafın kısası dikkatli olun, giriş yapabildiğinize emin olmadan kaydetmeyin ICO sayfasına.

Bu arada gördüğüm kadarı ile çoğunluk imzayı değişmiş, sıkıntı olmaz değil mi bu saatten sonra imza değişiminde, bu konuda bir açıklama yapılmadı sanırım.

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
waves acılısta da lisk gibi sorun olacak gibi gorunuyor

acaba yarın saat kac gibi acılıs yapılacak , cekime izin verecekler ? ilk nereye eklenecek ? poloniex ?
14 haziran tam erişim ve borsalar açılacak bildiğim kadarıyla
Eğer lisk olayına dönerse sinirlenip en ufak kar ile çıkarım.
hero member
baska bilgisayardan ico bolumune girilmiyor . diger bilgisayardan kayıtlı bilgilerle girebiliyorum ancak . ayrıca seedleri eklemeye calıstım olmadı . dun olmustu .

Google Chrome'un son versiyonu yoksa sorun çıkabiliyor. Son versiyon varsa Chrome App'ını indirip IMPORT SEED diyince olması lazım. Olmuyorsa ekran görüntüsü alabilirsem yardımcı olmaya çalışırım. ICO sayfasıyla ilgili sorun da dün giderildi, tarayıcının cache'ini boşaltınca o da çalışması lazım. Olmuyorsa Slack kanalına da başvurabilirsiniz: http://wavesplatform-slack.herokuapp.com
hero member
Bu blokları şuan waves kendi mi buluyor sürekli cüzdanda blok artıyor birkaç dakikada bir ?

Şu an full node'lar sadece yazılımcı ekibin elinde, onlar buluyor o blokları, fakat içinde hiç işlem olmadığı için herhangi bir getirisi olmuyor tabii, yalnızca boş blok üstüne boş blok eklenmiş oluyor.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Bu blokları şuan waves kendi mi buluyor sürekli cüzdanda blok artıyor birkaç dakikada bir ?
hero member
waves leri ico platformunda tutsak, borsalara girdiğinde direk oraya aktarsak sıkıntı yaratırmı?

Yaratmaz. Direkt borsaya aktarmak mümkün (olacak).
full member
Activity: 208
Merit: 100
waves leri ico platformunda tutsak, borsalara girdiğinde direk oraya aktarsak sıkıntı yaratırmı?
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
hangı borsalarda satabılecez waveleri
hero member
Hocam çok teşekkürederim en can alıcı noktayı atlamışım Grin
neyse şimdi yeni hesap açtım seed imide oluşturup kaydettim
sanırım artık sorunum yok seedsiz hesaba wavesler gelince yeni açtıgım adrese transfer edip eski hesabı silicem.

SEED'ini kaydetmediğiniz hesabı hiç kullanmayın derim, ne olur ne olmaz, bilgisayarın başına bir şey gelir, SEED yoksa koinler de yok demektir. ICO hesabınızdaki Wave adresinizi yenisiyle değiştirebilir ve direkt oraya aktarabilirsiniz dalgaları.
sr. member
Hocam çok teşekkürederim en can alıcı noktayı atlamışım Grin
neyse şimdi yeni hesap açtım seed imide oluşturup kaydettim
sanırım artık sorunum yok seedsiz hesaba wavesler gelince yeni açtıgım adrese transfer edip eski hesabı silicem.
hero member

SEED nasıl oluşturulur, cüzdan nasıl açılır, görsel anlatım ile güncelledim:

https://bitcointalksearch.org/topic/m.15152153
sr. member
Hocam seed nedir ben oluşturmadım öyle birşey .
tekrar oluşturma şansım varmı?
hero member
Trade başladığı zaman konu açıp borsalardan önce takasları yapalım. Tabi almak isteyen varsa Cheesy şu an herkesin elinde WAVES olduğu için herkes satmak istiyor.

Şuraya buyurun hocam: Waves Alım-Satım Başlığı
hero member
Activity: 739
Trade başladığı zaman konu açıp borsalardan önce takasları yapalım. Tabi almak isteyen varsa Cheesy şu an herkesin elinde WAVES olduğu için herkes satmak istiyor.
hero member
WAVES çekim işlemleri henüz başlamadı.

Öncelikle cüzdanı indirip/yükleyip bir adres oluşturmamız gerekiyor.

Adres oluştururken "SEED"i güvenli bir yere kaydedip saklamamız ve kimseyle paylaşmamamız gerekiyor çünkü SEED cüzdanın her şeyi, ve kaybolduğunda geri getirmenin bir yolu yok, Bitcoin'deki wallet.dat dosyası ne ise Waves'de de SEED öyle bir rol üstleniyor.

Cüzdanı yedeklemek için tek yapmanız gereken SEED'i bir yere yazmak.

WAVE'leri ICO hesabından çekmek için, cüzdanda oluşturulan WAVE adresini ICO sayfasında "Wave address" yazan kutucuğa girip onaylamak, ve sonra da e-mail onayını gerçekleştirmek gerekiyor. Daha sonra, sanıyorum aynı yerde bir buton daha çıkacak ve "Waves'imi cüzdana aktar" diyecek.
hero member
Activity: 739
WAVES'lerini çekebilen oldu mu? Manuel mi onaylıyorlar tüm işlemleri?
Jump to: