lisk ve waves hiç yüksek hacim girip pump yemiş coinler değildi.. taki ki lisk'te bu olana kadar.. 1 hafta önce bir şekilde lisk'e yüksek hacim girdi ve pump yedi.. halende hacimleri yüksek gidiyor..
Waves'e ne hikmetse kimse bulaşmadı bulaşmıyor.. ben bunun eylül yada ekim ayında değişeceğini düşünüyorum. bu güne kadar hep bitcoin ve kendi organik artışını yedi.. birileri bu coine yüksek hacimle girip günlük 5000-7000 btc var olan değerinin üstüne taşıyacağıdır.. şu anda var olan değerinin altında düşünürsek ve olanında üstüne taşıyacaklarını düşünürsek eylül ve ekim ayında waves kullanıcılarını güldürebilir.
Merhaba;
Asıl mesleğim ile alakası olmamakla birlikte tüm crypto dünyasını 7/24 inceliyorum, öğreniyorum. Lisk pump yemedi, Anthshares (Şimdiki Neo) gibi rebrand oluyor. Neo'nun yaşadığı ve yaşayacağı ivmeyi beklemek yanlış olmaz. Diğer bir konu Lisk içinde birden fazla balina var, Waves'te?
Waves'in bilinirliği/fiyatlanması DEX dahi kullanmayan whatsapp grup bilgisi ile elde tutanlarla, bir exchange'de daha listelenmenin ya da delist edilmesinin ne demek olduğunu bilmeyenlerle olmayacak.
İyi dileklerimle
benim yazdıklarımı tamamen yanlış değerlendirmiş. bir coin'in pump yemesi için.. iyi bir grubunun yada sahibinin yada projenin iyi olması gerekmez. DEX isterse hiçbir zaman kullanılmasın. pump başka birşey. tekrardan okursan sevinirim.
edit : "lisk pump yemedi" hiç mi grafiklerine bakmıyorsun SS atmaya üşendim
Merhaba;
Waves 1.0 kullanıma girdiği zaman yaşanacak dalga sizin savınıza göre pump ama ben pump denilen şeyi FUD destekli alım olarak görüyorum. Buna SS gerekiyormu? Hali hazırda gerçek borsaların regülasyonları burada işliyor olsa bunları konuşuyor olmaz, benim savımı destekliyor olurdunuz.
Lisk içinde balina/lar var demiştim.
İyi dileklerimle