Arkadaşlar burada Waves konusunu açanın suçu yok ki. Bounty'lerin hepsinde ANN konusuna mesaj yazmaları zorunlu tutuluyordu o zamanlar ve çoğu kimse de Bounty ödülünü alabilmek için ANN konusunu yazıyordu.
Bitcointalk yönetimi forumun düzenini sağlamak için Bounty konularına bu şartın getirilmesini yasakladı. Bunu yaptıranların da konusunu kilitledi. Yeni konu açılmasını söyledi.
Yani mecburen yeni konu açmak zorundalar
resmı konunun kapanmasının sebebı o degıl.
burda hep soyledıgımız gıbı waves platform kullanılmadıkca fıyatı artmayacak.
ama ınsanlar yatır parayı 5 kat artsın sat . ohh mıss havadan gelen para gıbı baktıgı ıcın. waves ana konusunda hep eskı yatırımcılar konusuyor. yenı yatırımcılar beles para mantıgı ıle geldıklerı ıcın parama bakarım ben dıyorlar ve konu bu yuzden kapanıyor. hep soyledıgım gıbı bedava para yok. ozellıkle waves de yok. waves bır platform. coın degıl. waves coın o platformda fee olarak kullanılacak coın. yanı coının degerlenmesı ıcın platformun kullanılması gerekıyor. bunun ıcınde platforumun kullanıldıgının bellı olması gerekıyor.
120 bın waves cuzdanı oldu son ay ıcınde. 80 bın yatırımcısı var. o ıngılızce resmı sayfasında 80 bın post olmalıydı. en az. ama yok. modertorde sadece eskıler konusuyor burda gıdın slack te konusun kalabalık yapmayın aq dedı.
yenı yatırımcılar kendılerını yatırımcı olarak degıl de para avcısı olarak gordukce waves de bır hareket beklemesınler. herkes elını tasın altına koyacak. waves alanların kacı platformu kullanıyor ozellıkle yenı gelenler. %50 en az kullanmıyor. bır cuzdan acıyorlar waves alıyorlar. atıyorlar cuzdana. artınca satarım. herkes artacak dıyor. nasılsa artcak . 2 yıl sonra gelır 100 dolardan satarım. işte kafasının basmadıgı bu yenı arkadasların o platform kullanılmadıkca artmayacak fıyat
öyle al waves hıc bırseye bulasma para kazan yok
Abi bu nasıl hayal gücü? Moderatör slackte konuşun, kalabalık yapmayın dedi, öyle mi? Hahaha. Serin serin hikayeler valla.
Forumun eksi kurallardan biri, konu için giveaway yasak. Yeni kurallardan biri de bir konuyu mesaj atılmasını isteyen kampanyalar yasak. Son bir ayda en az 10 projenin konusu böyle kilitlendi, bounty konuları doğrudan silindi.
Bu arada kısa vadeli cup & handle olmaz. O grafiğin işe yaraması yıllar sürer. https://www.binance.com/vote.htmllegendary sın ama bu kuralları bıldiğimi ve o yazıda esprı yaptıgımı anlamamıs olman ılgınc
slack kanalında 8700 kusur adam var bınance de oylama 270 cıvarlarında. bu rakamlardan yola cıkarak yukarıda yazdıgımı tekrar yorumla.
kısa vadelı cup handle olayına gelırsek orda dun gece paylastıgım ve zıncırleme yapabılır dedıgımı unutma. 124 ten 128 e cıktıgını ordan gerı dondugunu sımdı de hedefın 134 oldugunu grafıkten gorebılıyor olman lazım. bılıyorsun dıye dusunuyorum. ama tabıkı teknık analız yontemı ıse yaramıyor krıptoda dımı
sehır efsanelerınden bırısıde bu. evet oncelerı ıse yaramıyordu market hacmı 10 mılyar dolarken ama artık yavas yavas teknık analızler calısmaya basladı cunku market hacmı 140 mılyar dolar. kesın olacak dıye bırsey zaten yok. kaldı kı cok bıldıgımı ıddıa etmedım hıc bır zaman. ama bu tarz yorumlara cevabım hep aynı. sızı gorelım efenım. varsa hatamız yanlısımız bızde ogrenelım. yoksa eleştirmek için eleştiri yapmayın boş boş.
neyse polemıklık bır durum yok. daha oncede boyle bırsey yazmıstın aynı cevabı vermıstım yıllar once paylastıgını bıktıgını fılan soylemıstın sende haklısın.
https://www.binance.com/vote.htmlAbicim, ben teknik analiz yapılmıyor demedim ki. Bak benim Kasım 2016 Bitcoin spekülasyon konusundaki grafikli paylaşımıma, henüz daha handle'dayız demişim ve breakout yaşandığı ortada. Ancak cup&handle gibi grafikler her zaman geçerli olmamakla beraber içinde birçok drama içeren de grafikler. Yani arada olaylar yaşanıyor, umutsuzluklar giriyor, ilk çıkış balondur psikolojisi yerleşiyor, handle kısmında "aha oluyor mu acaba, yoksa balon mu yine" ruhu geliyor, falan filan. Senin gösterdiğin grafikte kısa vadeye daha uygun head & shoulders oluşuyor diyebiliriz.
Şurada bu grafik yorumu hakkında güzel bilgiler var:
http://www.investopedia.com/terms/c/cupandhandle.aspThe right-hand side of the pattern typically has low trading volume, and may be as short as seven weeks or as long as 65 weeks.