Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 90. (Read 336144 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Tasarıma bir şey diyemem ama eskisine kıyasla basite kaçmış ve teknik bir çok şey yok gibi belki zamanla eklenir neden böyle yapmışlar. Ama asıl önemli olan dex için beklediğimiz güncelleme siteye girdiğim yok.

hayırlı olsun Smiley
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Tasarıma bir şey diyemem ama eskisine kıyasla basite kaçmış ve teknik bir çok şey yok gibi belki zamanla eklenir neden böyle yapmışlar. Ama asıl önemli olan dex için beklediğimiz güncelleme siteye girdiğim yok.

legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Yeni tasarımı ben beğenmedim neden derseniz fazla sade olmuş bu kadar teknolojik bir alt yapının bence daha teknolojik bir şekilde sunulması gerekliydi.

Waves de alsat yaparak miktar artırmayı becerebilen arkadaşları kıskanıyorum.

tasarımı bende beğenmedim.. çok sade zor anlaşılıyor.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
 Yeni tasarımı ben beğenmedim neden derseniz fazla sade olmuş bu kadar teknolojik bir alt yapının bence daha teknolojik bir şekilde sunulması gerekliydi.

Waves de alsat yaparak miktar artırmayı becerebilen arkadaşları kıskanıyorum.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
aynen cunku biliyorlar cok ciddi bir hodl kitlesi oldugunu.
birden saçmasapan bir pumpda yıgıverirler koinleri pumpcılaırn beynine.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
sanal gerçeklik yapıcaz diyen ark coin bile 8K sat. 'den 106k satoshi'ye çıktı.. Burada bekleyenler yine lafı olacaktır haklı olarak.
Waves'e bir şekilde pumpçular bulaşmıyor. Organik olarak yürüyor.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
http://wavescommunity.com/catch-up-with-us-worldwide-waves-event-calendar-september/   resmi telegram sayfasinda 29 eylul yeni dex hakkinda bilgilendirme yapilacagi yaziyor oncesinde de toplantilar ve konferanslar eylul ve ekim ins kazancli gececek tabi btc uslu durursa
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Yeni site harika olmuş. Benim hoşuma gitti. Dex' de güncellenirse tadından yenmez. Yakın zamanda onun da güncellemesi gelecek inşallah. Şu düşüş dalgasında ne yapıp edip waves toparlamak lazım.

Çok güzel alım fırsatları mevcut halen.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Bence dex güncelleme yakında gelecek şu an alım fırsatı olarak görüyorum yani şimdi almazsak çok geç olabilir. Kendi düşüncem bu yönde sebebini de yazdım yatırım tavsiyesi olarak görebilirsiniz görmeyebilisiniz de.

Bende öyle düşünüyorum. Sitenin güncellenmesi yeni gui'nin de çok yakında geleceğinin bir işareti bence.
hero member
Sitenin yeni arayüzü bir yerden tanıdık geliyor, görür görmez bu hangi sitenin tasarımıydı dedim kendi kendime. Başka bir siteyemi benzettim desem sanmıyorum sanki etherdesing tasarımları arasında görmüştüm.
Waves community tasarımındaki renklerle çağrışım mı yaptı acaba. Bence dex güncelleme yakında gelecek şu an alım fırsatı olarak görüyorum yani şimdi almazsak çok geç olabilir. Kendi düşüncem bu yönde sebebini de yazdım yatırım tavsiyesi olarak görebilirsiniz görmeyebilisiniz de.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
waves lite client ı github dan kaldırdılar mı?
benim gibi takıntılı firefox kullanıcıları ne güzel zip i download edip bir yere açıp kullanıyorduk.
şimdi mecbur mu kaldık web wallet?

Bahsettiğin adres şuradaki mi?
https://github.com/wavesplatform/WavesGUI/releases
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
waves lite client ı github dan kaldırdılar mı?
benim gibi takıntılı firefox kullanıcıları ne güzel zip i download edip bir yere açıp kullanıyorduk.
şimdi mecbur mu kaldık web wallet?
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
waves ng hazırlıkları gelıyor yavastan. waves platform resmı sıtesı tamamen yenılendı. içimden bır ses np protocolu ıle yenı arayuzu aynı anda cıkartacaklar dıyor ama hadı hayırlısı.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
omg bildiğim kadarıyla merkezsiz bir borsa kurmaya çallışıyordu polo da listeledi buda waves için oldukça kötü bir durum sanırım.
tabi yanlış bilmiyorsam omg nin durumunu
full member
Activity: 616
Merit: 118
grfiklerinde de bir tuaflık var
member
Activity: 64
Merit: 10
WAVES'TE bir sıkıntı var. Bizim bilmediğimiz, beş kuruş etmeyen projeler coinler Aya ulaştı arkadaş. Bu yerinde sayıyor 1-2 kademe yükselip sonra kar satışları yapıyor sanki herkes kaçmaya çalışıyor.
hero member
Bütün garipliklerde sizi buluyor anlaşılan. Birisine beklemediği bir para geliyor, yanlış yere para gönderenler. Seed girdiği halde yanlış adreslerle karşılaşanlar.  Grin
full member
Activity: 616
Merit: 118
boşluklara dikkat ettinmi? seed kelimeleride
newbie
Activity: 34
Merit: 0
arkadaşlar iyi günler yandex ile waves platforma girince seed ve kullanıcı adımı girince platforma giriş yapabiliyorum.fakat aynı şeyi chrome ile yapınca seedi yazınca farklı bir waves adresi çıkarıyor ortaya giriş yapınca haliyle platformdaki wavesler olmuyor.anlıyacağınız chrome ile yandex farklı kullanıcı olarak giriş yaptırıyor sorunu anlamadım ikisiylede nasıl aynı kullanıcı adıma giriş yapabilirim?
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Çin'in ico'ları yasaklaması, regülasyon tartışmaları vesaire en çok Waves'e yarayacak demedi demeyin. Deloitte ile Waves'in partnerliği ico'ların yasal zemine oturtturulması üzerine bildiğim kadarıyla. Meyvelerini orta-uzun vadede görebiliriz.

https://cointelegraph.com/news/russia-is-working-on-legalizing-status-of-bitcoin-other-cryptocurrencies-rt

https://twitter.com/sasha35625/status/906955536914153472
Pages:
Jump to: