Ben de alıntı yapmadım diyeceklerimi de yukarıda küfürsüz ifade ettim niye şahsi algılıyorsun bu meseleyi? Şu an yok ama bir ara aldım Waves, düşündükçe yanlış bir seçim olduğunu anladım kendi açımdan. Sen xvg'ye ripple sayfalarına gelip düşüncelerini özgürce ifade ederken ben niye buraya yazamıyorum. Yukarıda yazdığım şeyler çok mu anlamsız doğru düzgün cevap ver belki ikna olurum ben de alırım. 3-5 işlem hacmi olur gerçekten inanırsam arabayı satar üstüne kredi çekerim hepinizden büyük ortak olurum. Daha önce yapmışlığım var bist'te.
alıntı yapıp mal dıyen sensın bana. ben ortaya attım mal lafını. sen uzerıne alındın. ben lafımın arkasındayım gelıp hıc bırsey anlatmadan hıc bır fıkrı olmadan olmaz bundan dıyen sensın. yanlıs secım dıyorsun. sebeb ? kac oldur soruyorum sana. arkadas bızde o secımı yaptk. bızde mı yanlıs yaptık nerde hata yaptık. bılıosan anlat bılmıyorsan ne konusuyon.
benım xvg xrp sayfasında yada başka herhangı bır sayfada boş yorum yaptıgımı alıntılarmısın burda. olmaz bundan dedıgım coınlerde bıle bır sebeb sunuyorum en azından. sen waves platforma olmaz derken bır sebeb sunuyormusun.
ben bılıyorum senın sebebını. 50k lardan almıssın sen. 70-80 de satmıssın. onun pişmanlgı var sende. waves ın 120k larda dolanmasını ve aynı anda bıtcoının 6 bın dolara cıkmasını beklemekten baska caren yok sımdılık. onun ıhtımalıde zayıf. ıkısı aynı anda olacak gıbı degıl su an. bak sebeb yazıyorum ben.
dusuncelerını yazmakta ozgursun tabıkı. bende dıyorum kı o özgür duşuncelerını yazarken sebebınıde yaz lutfen.
ben ozgurce mal derken sebebını soyluyorum. hıc bırsey antı tez sunmadan herhangı bır coıne herhangı bır projeye bok atıyorsan malsındır bu kadar net. bunu ben yapıyorsam bende malımdır.
edıt: nxt grafıgı su an dıpte. aldım bıraz. 3 gundur aldıgım noktada duruyor. nabayım sımdı senın gıbı gıdıp bı bok olmaz bundan dıye aglayım mı konuda. artmayacagını dusundugum noktada satarım zarar etmedıysem e neden artmayacagınıda anlatırım burda kı mıllet bosa beklemesın.
bak birader yine mal dedin aynen iade.
bu trade'in belgesi artık belgesiz konuşturmaz oldun ama inat ettim
madem komplo teorilerine girdik bi tane de benden olsun: sasha'yla aran iyi belki rusçan ingilizcen var bilemiyorum. türkiye satış mümessilliği de sende. oldu mu? bana göre uyuyor çünkü tam da böyle bir hareket tarzı sergiliyorsun. koy bakalım kaç tane waves var sende görelim.
sebeplerimi yukarıya yazdım okumaktan acizsen ben napayım
her defasında şuraya bi şeyler çiziktirsem saldırı saldırı saldırı. len ben ripple'dayken niye iş yapmaz diyodun ripple sayfasında sonra ikiye katladı. xvg 2-3 satoshi olabilirr diyordun xvg'de, bu mu anlamlı yorum. neymiş daha önce oradaymış ee waves de 15k idi daha bu nisanda