Pages:
Author

Topic: WebSpacex Veri Analizi Projesi - page 2. (Read 753 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
February 21, 2019, 04:56:46 PM
telegramda ki yöneticiyi gördüm tam anlayamadım nereli olduğunu bana hintli gibi geldi. eğer japon olsaydı tutma olasılığı çok fazla idi.

telegram yöneticisinin etniği ile projenin tutması konusunda ne gibi bir alaka var onu anlayamadım. bu projeye ben de çok güveniyorum ilk haftadan beri imza kampanyasındaydım umarım güzel yerlere gelir.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
February 21, 2019, 11:31:12 AM
telegramda ki yöneticiyi gördüm tam anlayamadım nereli olduğunu bana hintli gibi geldi. eğer japon olsaydı tutma olasılığı çok fazla idi.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
February 21, 2019, 09:13:20 AM
Veri analizi blockcahinin en çok işe yaraması gereken alan olabilir. Eğer ekip işini iyi yaparsa güzel fiyatlara gelip güzel uygulamalara imza atabilirler.
member
Activity: 532
Merit: 12
February 21, 2019, 12:32:38 AM
Dün telegramda denk geldim. Webspace admini kendinden gayet emin konuşuyordu.bu ekip gerçekten iyi birşey çıkartabilir. Birisi ile yazistilar. Ben projeye güveniyorum. İleride belki bir sürü kişi keşke airdrobuna bari katılsaydim diyebilir.
full member
Activity: 387
Merit: 186
February 20, 2019, 08:27:41 PM
Webspacex projesi ekibi sağlam çalışadursun piyasanın ihtiyacı olan en kaliteli en mantıklı projelerden biri olacak tarayıcılardan gelen muazzam bilgi karmaşasını derleyip sonuçlar getiren projeler adından söz ettirir dünyada böyle projelere yatırım yapacak çok kodaman var.

.
full member
Activity: 602
Merit: 118
February 17, 2019, 01:00:17 PM
Bounty sona erdi ama imzayi çıkarıp çıkarmayacagimiz hakkında açıklama gelmedi daha.
full member
February 02, 2019, 01:53:03 PM
16 şubatta bounty bitecekmiş. telegramda ki yönetici söyledi. umarım ico ileride de olsa başarılı olur.

dağıtımlar ne zaman başlayacak acaba

dostum onu sormadım. ingilizce çok iyi değil. translate de çok hoşuma gitmiyor. adam da öyle deyince sormadım en aznıdan 16 şubatta bitecek olması iyi. umarım hiç beklemediğimiz bir anda ciddi bir token gelir de mutlu eder bizi.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
February 02, 2019, 09:58:32 AM
Güzel bir proje idi ama çıkış tarihi yani piyasa ortamindan dolayı yanlış. Eskiden olsa softcap hardcap hepsini yapardı. Bounty cilere birşey kazandırsa bari. Ekip işi bırakmayıp sattıkları kadarını değerlendirir ve kaliteli borsaya girmeye cabalarsa ileride is yapar bence.
member
Activity: 518
Merit: 10
February 02, 2019, 08:15:38 AM
Şimdi tekrar baktım bountynin bitmesine az kaldı. Softcapi geçememiş daha ayı piyasası tüm projeleri etkiledi. Yapay zeka projeleri genelde tutuyor umarım istediği başarıyı yakalar.
full member
Activity: 616
Merit: 100
February 02, 2019, 08:08:46 AM
Platform yapay zekaya dayalı veri işleme ve analizler için yüksek teknolojiden faydalanmaktadır. Platform sayesinde verilerinizi tüm tarayıcılarda analiz eder. Reklam verenlerin güvenliğini çok ciddiye alır ve sahtekarlık önleme teknolojisini çeşitli düzeylerde kullanmaktadır. Hedefleri güzel ama bu piyasada ayı döneminde iş yapar mı bilinmez.
member
Activity: 630
Merit: 37
February 02, 2019, 05:24:51 AM
16 şubatta bounty bitecekmiş. telegramda ki yönetici söyledi. umarım ico ileride de olsa başarılı olur.

dağıtımlar ne zaman başlayacak acaba
full member
February 02, 2019, 04:20:00 AM
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
February 01, 2019, 05:50:20 PM
Bu projeyi sitelerine girip inceledim kampanyasına katılmayı da düşündüm ama nedense iddialı olmadıklarını gördüm proje takımına bakıp bu kanıya vardım
full member
February 01, 2019, 02:37:59 PM
telegramda admine ico nasıl gidiyor token satışları ne alemde diye sormuştum aldığım cevap aşağıdadır.

Unfortunately, due to the upcoming ETH fork, we did not see the demand and supply expected in ICO sales. We are also continuing our progress in the field of analysis platform and free platform in Asia and Europe. We're interviewing some crypto stock exchanges. We strive to provide integration with various trials and innovations for our application. WebSpaceX will always continue to add innovations to this field...
Thank your in too much.

türkçesi:

Ne yazık ki, yaklaşan ETH çatalı nedeniyle, ICO satışlarında beklenen talep ve arzı göremedik. Asya ve Avrupa'daki analiz platformu ve ücretsiz platform alanındaki ilerlememize devam ediyoruz. Bazı kripto borsalarında röportaj yapıyoruz. Uygulamamız için çeşitli denemeler ve yeniliklerle entegrasyon sağlamaya çalışıyoruz. WebSpaceX her zaman bu alana yenilikler eklemeye devam edecek ...
Çok teşekkür ederim.

peki bounty 16 şubatta bitecek mi diye sordum.
daha ona cevap gelmedi. belki işler  kötü gidebilir ama umarım bounty yi uzatmazlar.
member
January 11, 2019, 04:18:26 PM
Telegram da duyuru yapmışlar. Twitter ve linkedin kampanyamız sona erdi diye. Diğer kampanyalar devam ediyormuş. Acaba bu Twitter'ın hesapları banladigi için mi?
Umarım bu bounty de patlak çıkmaz.

Twitter kampanyasına katılanların hesapları takibe takip hesaplar olduğu ve etkileşimi sıfır olduğu için boşu boşuna token dağıtmamak için durdurmuşlar.Linkedindede pek geri dönüşüm olmamış oyüzden durdurulmuş.

Diğer kampanyaları devam ediyor.

Teşekkür ederim hocam. Bence de adamlar mantıklı iş yapıyor. Mesela benimde Twitter hesabım takibe takip mantığı var. 5200 kişi var sırf twit atmami istediği için katılmadim. Yeterli İngilizce yok. Çevirici lerde bir yere kadar. Biraz önce siteye baktım. Satışta yarıyı gecmisler. Umarım softcap yaparlar bu imzamız bari boş çıkmaz inşallah.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
January 11, 2019, 03:04:10 PM
Telegram da duyuru yapmışlar. Twitter ve linkedin kampanyamız sona erdi diye. Diğer kampanyalar devam ediyormuş. Acaba bu Twitter'ın hesapları banladigi için mi?

Twitter kampanyasına katılanların hesapları takibe takip hesaplar olduğu ve etkileşimi sıfır olduğu için boşu boşuna token dağıtmamak için durdurmuşlar.Linkedindede pek geri dönüşüm olmamış oyüzden durdurulmuş.

Diğer kampanyaları devam ediyor.
member
January 10, 2019, 12:28:50 AM
full member
Activity: 392
Merit: 101
January 03, 2019, 07:52:22 AM
Bu projeye çok güveniyorum ilk gün hemen imzasına katıldım. Sanki bu piyasa ortamında iş yapacak gibi. Biteceği tarih Şubat ortaları tokeni gönderdik şu bu derken Mart sonunu bulur. Olurda birde boğa denk gelirse işte o zaman 90 a golü takariz inşallah. Herkese bereketli kazançlar dilerim.
bizim simbat imzayı açıklarsa ben de bu projeye geçmeyi planlıyorum. hiç bakmadım ama bizim bölümde bayağı bir seviliyor. genelde bizde tutulan batıyor orası da ayrı bir olay.

Bende imzaya girmeyi düşünüyorum getirisi herkes için iyi olur inş
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
January 02, 2019, 03:49:20 AM
Bu projeye çok güveniyorum ilk gün hemen imzasına katıldım. Sanki bu piyasa ortamında iş yapacak gibi. Biteceği tarih Şubat ortaları tokeni gönderdik şu bu derken Mart sonunu bulur. Olurda birde boğa denk gelirse işte o zaman 90 a golü takariz inşallah. Herkese bereketli kazançlar dilerim.
bizim simbat imzayı açıklarsa ben de bu projeye geçmeyi planlıyorum. hiç bakmadım ama bizim bölümde bayağı bir seviliyor. genelde bizde tutulan batıyor orası da ayrı bir olay.
member
January 02, 2019, 03:22:44 AM
Bende hem airdrobuna hemde imzasına katıldım. Twitter'ın ada katılmak istiyordum ama sadece RT değil aynı zamanda twit atmamizida istediği için katılamadım. Çünkü sağlam İngilizcem yok. Twitter'da da iyi dağıtım yapıyorlar gibi.
Pages:
Jump to: