Pages:
Author

Topic: WebSpacex Veri Analizi Projesi - page 3. (Read 753 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
January 02, 2019, 03:18:59 AM
Bu projeye çok güveniyorum ilk gün hemen imzasına katıldım. Sanki bu piyasa ortamında iş yapacak gibi. Biteceği tarih Şubat ortaları tokeni gönderdik şu bu derken Mart sonunu bulur. Olurda birde boğa denk gelirse işte o zaman 90 a golü takariz inşallah. Herkese bereketli kazançlar dilerim.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
December 31, 2018, 07:05:55 AM
Umarım güzel sonuçlar elde ederiz böyle projeleri seviyorum kullanmakta hoşuma gidiyor bakalım bekleyip göreceğiz nasıl başarılara imza atacaklar.

Haklısın enteresan proje fikri. Vaad ettiği sistem uçuk kaçık fikir değil günlük hayatta kullanım alanı olabilecek bir proje olduğu için her zaman rağbet görür.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
December 30, 2018, 03:06:11 AM
Umarım güzel sonuçlar elde ederiz böyle projeleri seviyorum kullanmakta hoşuma gidiyor bakalım bekleyip göreceğiz nasıl başarılara imza atacaklar.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
December 29, 2018, 05:59:26 AM
Ömrümde hiç ico ya katılmadim ama bu projenin icosuna katılmak geliyor içimden. Umarım ilk seferde ters köşe olmayız. Malum piyasa ortamında çoğu ico fis vaziyette.
member
Activity: 365
Merit: 40
December 29, 2018, 04:43:12 PM
Bu projeyi daha önce görmüştüm ama yeteri kadar dikkatimi çekmedi. Vaad ettiği projeleri gerçekleştirebilirlerse eğer orta ölçekli bir coin olabilir
member
Activity: 518
Merit: 10
December 29, 2018, 03:17:43 PM
Proje tüm tarayıcılardaki verileri analiz etmek için yapay zeka teknolojisine dayalı bir sistem oluşturacak. Piyasanın hali belli umarım istediği başarıyı yakalar.
newbie
December 29, 2018, 05:55:06 AM
Bu tarz projeler çok çıkmaya başladı. Geçen gün yine aynı bir proje yazılmıştı. Beklentileri ne zaman ve ne kadar karşılayacak bununla ilgili insanların beklentilerini karşılayabilecek mi bu çok önemli. Fakat anladığım kadarıyla beklentileri karşılama hususunda şimdilik yetersiz gibi tabi şimdilik durum böyledir umarım.

Bahsettiğiniz projenin adı nedir? daha önce ubex ve leadrex yapay zeka üzerine reklamcılık projesi yayınlamıştı ama webspacex'in şuanlık benzeri yok.
full member
Activity: 784
Merit: 120
December 29, 2018, 05:22:23 AM
Bu tarz projeler çok çıkmaya başladı. Geçen gün yine aynı bir proje yazılmıştı. Beklentileri ne zaman ve ne kadar karşılayacak bununla ilgili insanların beklentilerini karşılayabilecek mi bu çok önemli. Fakat anladığım kadarıyla beklentileri karşılama hususunda şimdilik yetersiz gibi tabi şimdilik durum böyledir umarım.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
December 29, 2018, 04:55:18 AM
Bu proje hakkında bende uzun bir araştırma yaptım. Proje kağıt üzerinde çok güzel duruyor, uygulamaya geçirebilirlerse ne ala!

Fikir olarak güzel ama iddialı, yapay zeka ile verilerin işlenip marketing ve SEO ile ilgili çıktılar vermesi için gerçekten alanında uzman kişilerle çalışılması gerekiyor. Proje ekibi iyi incelenmeli diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 29, 2018, 04:22:03 AM
Webspacex Google, yandex, mozilla gibi popüler tarayıcılardan alınan webmaster ve marketing bilgilerini işleyerek; web sitesi sahiplerinin hem seo dönüşümü, hemde marketing dönüşümü gibi verilerini yapay zeka sayesinde daha mantıklı tutarlı sonuç elde etmeye yönelik bir proje oluşturmuş.

Dediklerini yaparlarsa çok büyük potansiyel var.Bayadır takip ediyorum twitter hesaplarını  yapay zeka araştırmacılarıda takip ediyor.

Yakında webmaster araçlarıyla ilgili bilgi vereceklermiş icosuna katılmayı düşünüyorum incelemekte fayda var.

https://bitcointalksearch.org/topic/annico-webspacex-technology-artificial-intelligence-ai-platform-5068763

Zaten şu videoyu izleyen ikna olur çok iyi seslendirme yapmışlar.

https://www.youtube.com/watch?v=P-b9-eY440Y

Hollywood film seslendirmeni mi bu adam?

Olabilir çok güzel ses tonu var
member
Activity: 630
Merit: 37
December 29, 2018, 04:48:31 AM
ilk haftadan beridir imza kampanyalarındayım umutluyum bakalım hayırlısı
full member
Activity: 308
December 28, 2018, 05:13:09 PM
Webspacex Google, yandex, mozilla gibi popüler tarayıcılardan alınan webmaster ve marketing bilgilerini işleyerek; web sitesi sahiplerinin hem seo dönüşümü, hemde marketing dönüşümü gibi verilerini yapay zeka sayesinde daha mantıklı tutarlı sonuç elde etmeye yönelik bir proje oluşturmuş.

Dediklerini yaparlarsa çok büyük potansiyel var.Bayadır takip ediyorum twitter hesaplarını  yapay zeka araştırmacılarıda takip ediyor.

Yakında webmaster araçlarıyla ilgili bilgi vereceklermiş icosuna katılmayı düşünüyorum incelemekte fayda var.

https://bitcointalksearch.org/topic/annico-webspacex-technology-artificial-intelligence-ai-platform-5068763

İzledim bu videoyu çok iyi yapmışlar
newbie
December 27, 2018, 01:33:10 PM

Hollywood film seslendirmeni mi bu adam?
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 27, 2018, 12:45:37 PM

jr. member
Activity: 532
Merit: 1
December 27, 2018, 01:07:33 PM
Bu proje hakkında bende uzun bir araştırma yaptım. Proje kağıt üzerinde çok güzel duruyor, uygulamaya geçirebilirlerse ne ala!
member
Activity: 504
Merit: 12
December 27, 2018, 09:55:56 AM
araştırmalarım sonucundan bu projenin bir parçası olmaya karar verdim güzel projerlerden biri olması benim dikkatimi çekmişti bu yüzden beğendim.
member
Activity: 532
Merit: 22
December 27, 2018, 08:58:44 AM
Google ve Mozilla nin olması çok iyi. Umarım sadece ico dan toplayacaklari para ile bu işe kalkışmazlar. Piyasa bu haldeyken yeterli miktarı toplamaları çok zor gibi gözüküyor.
full member
Activity: 392
Merit: 101
December 27, 2018, 07:30:21 AM
Eğer dediklerini yaparlarsa iyi iş çıkartırlar. Yapay zeka ile ilgili çok proje çıktı ama hepsi fos. Bunlar bayağı bir iddiali. Ellerinde bu konu için kaynak varsa iş yapar ama sadece ico dan gelecek para ile olacak olursa bu da tutmayabilir.

Webspacex seo'su zaten webmasterlik yapmış analiz araçlarını iyi biliyor.Bence dedikleri sistemi kuracak potansitelleri var.Proje iddialı inş güzel sonuçlar elde ederiz.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
December 27, 2018, 12:51:31 AM
Eğer dediklerini yaparlarsa iyi iş çıkartırlar. Yapay zeka ile ilgili çok proje çıktı ama hepsi fos. Bunlar bayağı bir iddiali. Ellerinde bu konu için kaynak varsa iş yapar ama sadece ico dan gelecek para ile olacak olursa bu da tutmayabilir.
full member
Activity: 476
December 26, 2018, 06:14:19 PM
Düşünce olarak bence gayet güzel, yalnız iş icraat kısmına gelince nasıl yaparlar bilemiyorum. Biraz takip etmek lazım yaptıkları işi, seo işini otomatiğe bağlamak güzel ve çok daha verimli olabilir. Proje ico yaparsa gireceklere bol şans.

1 ocakta ico başlıyor şubat 16ya kadar devam edecek.Takipteyim sizde twitter hesaplarını güncel gelişmeler için takip edebilirsiniz.
Pages:
Jump to: