Pages:
Author

Topic: WebSpacex Veri Analizi Projesi - page 4. (Read 753 times)

hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
December 26, 2018, 09:07:10 AM
Düşünce olarak bence gayet güzel, yalnız iş icraat kısmına gelince nasıl yaparlar bilemiyorum. Biraz takip etmek lazım yaptıkları işi, seo işini otomatiğe bağlamak güzel ve çok daha verimli olabilir. Proje ico yaparsa gireceklere bol şans.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 26, 2018, 09:02:14 AM
Mobil Action denen firma bir ilki gerçekleştirdiği için piyasa değeri o kadar yüksek olabilir fakat web tasarımı bile yapamayan adamların Mobil Action ile rekabet edebileceğini size inandıran nedir? Bu proje için kripto para oluşturmaya gerek yok.
full member
Activity: 476
Merit: 100
December 26, 2018, 08:49:25 AM
Son zamanlarda baya dikkatimi çeken ve sürekli gözümün önüne gelen bir proje. İyi reklamı yapılıyor, yapacakları işte çok önemli. Başarılı olabilir ama işte piyasanın bu durumunda yatırımcısına kazandırır mı?

Piyasa ocak ayında yavaş yavaş toparlanacak gibi.Bu icoda zaten ocak 1 şubat 15 arası yapılacak.Satılmayan tokenler otomatik yakılacağı için total supply az olursa daha da değerlenir.

Gelecek big data, yapay zeka, makine öğrenmesi gibi teknolojilerin etrafında şekillenecek ve şimdiden bu konularda üretilen projelerin yaygınlaşması oldukça olumlu. Diğer yandan projenin ismi uzay projesini andırsa da yalın zamanda ayrıntılı şekilde incelemeyi düşünüyorum. Umarım whitepaperları özenli şekilde hazırlanmıştır.

Geleceğin teknolojisi yapay zekayla iç içe olacak.Bir nevi insanları dahada pasifleştirip tembelleştiren bir sistem kuruluyor.Insansız araçlar, robot teknolojisi, intenet, mobile web platformlar gibi gibi.Günden güne teknoloji dahada gelişiyor bu süreçte teknolojiye yatırım yapan kazanır.
member
Activity: 406
Merit: 12
December 26, 2018, 05:55:16 AM
Gelecek big data, yapay zeka, makine öğrenmesi gibi teknolojilerin etrafında şekillenecek ve şimdiden bu konularda üretilen projelerin yaygınlaşması oldukça olumlu. Diğer yandan projenin ismi uzay projesini andırsa da yalın zamanda ayrıntılı şekilde incelemeyi düşünüyorum. Umarım whitepaperları özenli şekilde hazırlanmıştır.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
December 26, 2018, 04:20:17 AM
Son zamanlarda baya dikkatimi çeken ve sürekli gözümün önüne gelen bir proje. İyi reklamı yapılıyor, yapacakları işte çok önemli. Başarılı olabilir ama işte piyasanın bu durumunda yatırımcısına kazandırır mı?
full member
Activity: 476
Merit: 100
December 26, 2018, 04:06:45 AM
Araştırmalarıma göre bu proje  piyasa için gerekli olan bir konu ile ilgili gelişmtirmeye başladığı için uzun vadede iş göreceğini tahmin ediyorum.

Aynen katılıyorum.Seo ve marketing sektörü milyar dolarlık bir pazara sahip.Webspacex benzeri bir proje var mobileaction  fakat mobile aplikasyonlar üzerine sistem kurmuşlar şuan yaklaşık 300milyon dolar şirket değeri var.

Webspacex'de web platformları ve siteler üzerine yoğunlaşmış bencede bu proje iş yapar.

Sitelerinde Türkçe wp mevcut incelenebilir

webspacex.io

Dostum güzel tespit yapmışsın yarımm saat önce twit atmışlar gördünmü webmaster tools app videosunu yayınlamışlar

https://twitter.com/webspacex/status/1077669037532942336

Güzel video olmuş.Bounty katıldık herkes için kazançlı olur inş.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
December 25, 2018, 04:49:34 PM
Araştırmalarıma göre bu proje  piyasa için gerekli olan bir konu ile ilgili gelişmtirmeye başladığı için uzun vadede iş göreceğini tahmin ediyorum.

Aynen katılıyorum.Seo ve marketing sektörü milyar dolarlık bir pazara sahip.Webspacex benzeri bir proje var mobileaction  fakat mobile aplikasyonlar üzerine sistem kurmuşlar şuan yaklaşık 300milyon dolar şirket değeri var.

Webspacex'de web platformları ve siteler üzerine yoğunlaşmış bencede bu proje iş yapar.

webspacex.io

Dostum güzel tespit yapmışsın yarımm saat önce twit atmışlar gördünmü webmaster tools app videosunu yayınlamışlar

https://twitter.com/webspacex/status/1077669037532942336
full member
Activity: 392
Merit: 101
December 23, 2018, 02:03:30 PM

webspacex.io
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
December 23, 2018, 11:35:55 AM
Belki iyi iş yapar gibi. Bounty de düzenlemiş adamlar eğer dedikleri i yaparlarsa iyi iş çıkartırlar. Yalnız bu yapay zeka olayının pek tuttuğunu görmedim.
full member
Activity: 784
Merit: 120
December 23, 2018, 11:11:33 AM
Öncelikle bu tarz bir proje ilk kez duyuyorum. Ama projenin amacının yatırımcı veya kullanıcılar için ne gibi bir yarar sağlayacağı konusunda hala emin değilim. Yani yanlış anlamadıysam SEO uyumlu bir site olarak reklamı yapılacak gibi bir şey anlıyorum. Eğer amaç buysa bu tarz bir sürü proje mevcut.
member
Activity: 504
Merit: 12
December 23, 2018, 10:46:56 AM
Araştırmalarıma göre bu proje  piyasa için gerekli olan bir konu ile ilgili gelişmtirmeye başladığı için uzun vadede iş göreceğini tahmin ediyorum.
member
Activity: 182
Merit: 10
December 23, 2018, 09:54:55 AM
Daha önce inceleme fırsatım oldu proje taslak olarak iddialı ama uygulama olarak bunu faaliyete geçirebilecek iddialı bir takım göremedim ben bu yüzden imza kampanyasına katılmadım
member
Activity: 713
Merit: 31
December 23, 2018, 09:49:19 AM
Ben bir kaç hakkında okuma yaptım. Açıkçası mevcut projelerden büyük artılarını göremedim. Kısa vadede daha iyi projeler geleceğini düşünüyorum. Ancak yine de beklenti her zaman yerini bulmuyor. Bazen bir sürpriz yaşanabiliyor.
full member
Activity: 392
Merit: 101
December 23, 2018, 09:45:32 AM
Webspacex Google, yandex, mozilla gibi popüler tarayıcılardan alınan webmaster ve marketing bilgilerini işleyerek; web sitesi sahiplerinin hem seo dönüşümü, hemde marketing dönüşümü gibi verilerini yapay zeka sayesinde daha mantıklı tutarlı sonuç elde etmeye yönelik bir proje oluşturmuş.

Dediklerini yaparlarsa çok büyük potansiyel var.Bayadır takip ediyorum twitter hesaplarını  yapay zeka araştırmacılarıda takip ediyor.

Yakında webmaster araçlarıyla ilgili bilgi vereceklermiş icosuna katılmayı düşünüyorum incelemekte fayda var.

https://bitcointalksearch.org/topic/annico-webspacex-technology-artificial-intelligence-ai-platform-5068763
Pages:
Jump to: